Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość QUUINI BUUZY

co myslicie o tym wozku

Polecane posty

Gość Nainkaa
szczerze brzydki jakis taki dziwny

Gość barbara1984
mnie osobiscie sie podoba tez chcialam taki kupoic ale praktyce na 3 4 miesiace bo potem dziecko jest wieksze i juz sie nie zmiesci do wozka:(ale jest fajny:)!!

Gość nie jem juz w miejscach public
Nie mam doświadczeń ale jak dla mnie wygląda tragicznie.

Gość na tej fotce nie za dobrze się
prezentuje ale widziałam dziś buzza na żywo- czerwonego i bul prześliczny. Mnie się bardzo podoba ale jest dosyć drogi.

Gość szczerze ci powiem
że to jeżdząca tragedia...!!!! kup wózek który będzie wyglądał jak wózek dla dziecka a nie jak nie wiadomo co :/ te wózki na tych trzech kółkach a zwłaszcza jak mają z przodu małe kółeczka wyglądają jak dla NIEPEŁNOSPRAWNEGO!!!!

Gość ty sie tu na forum nie pytaj
o ten wozek, bo wiekszosc co tu siedzi to bida az piszczy, wiec kupuje oklepane wozki za 500 zl i takie ci mowia, ze brzydki i w ogole beee :D Rewelacyjny! W koncu cos innego, a nie te gowna, co jezdza po polskich ulicach!

Gość QUUINI BUUZY
gondola rzeczywiscie dlugo nie posluzy na jakies 3,4 mis(akurat w okresie zimowym) a pozniej sie zmienia na spacerówke,kazda czesc w wozku jest wykladana i mozna zamieniac bardzo latwo sie skalada i zajmuje mało miejsca w bagazniku auta jesli trzeba podrozowac

Gość co z tego ze nowoczesny
!!!??????? czy wy widzicie jak ta nowoczesność wygląda?????????? jak dla niepełnosprawnego.....o losie.....już nie wspomnę o wózku który ma z tyłu duże kółka a z przodu małe.... to raczej nie wygląda na nowoczesność tylko zerżnięcie modelu wózka dla niepełnosprawnego albo wózka sklepowego hahahaha

Gość w serku homgenizowanym
tutaj w UK troche ich jezdzi po ulicach, ja kupilam bugaboo bo chcialam cos lekkiego,ale z 4 kolami. Quinny wyglada efektownie, podobno moze sie ciezko prowadzic (opinia kolezanki, ktora wystawila go na ebay niedlugo po kupnie),ale moze to tez kwestia indywidualna

Gość QUUINI BUUZY
wlasnie patrzyłam wczoraj w sklepie na taki nowy i kosztuje ponad 600f (wiec to sporo) ja mam jednak okazje kupic taki (gondola,spacerowka,fotelik) uzywany 7 miesiecy za 250 f i mysle ze to dobra cena ale pomijając cene bardzo mi sie podoba :)

a chcesz kupic ten konkretny czy w jakims innym kolorze?

to bardzo dobra cena, szczegolnie za 7-miesieczny wozek i juz ze wszystkim

Cena porównywalna do allegrowych za taki zestaw. Dodatkowo to licytacja.

Gość mammaaamia
Moim zdaniem wozek jest swietny! Nie sluchaj dennych zazdrosnic.

Gość QUUINI BUUZY
:)

Gość do mammaaamia
buahahahahahahahahaha

pierwszy wózek kupiłam 3w1 polskiej produkcji - po 8 msc zaczeły się z tym polskim dziać cda - więc mąż zrobił mi i Synkowi niespodzianke i kupił Buzza - najpierw mi się zdawał kosmiczny, ale po tygodniu to już go nie chciałam oddać - zwinny, skrętny super wózek - jednak jak z gondolą to nie wiem... ja jednak poza wyglądem to sama nie wiem czy z góry bym go kupiła - gondola czy do Buzza czy do Quinny Speedi jes ta sama, natomiast róznica w spacerówkach jest ogromna. Buzz jest - wg mnie dla szczuplutkich a wyspokich dzieci, natomias Speedi dla nizszych a pulchniejszych...

Gość mammaaamia
Co z tego,ze nowoczesny-a ten co ma z przodu male kolka a z tylu duze to bugaboo, mam taki i jest rewelacyjny. No nic, ty pozostan przy swoim wozku z serii taco...

Gość do mammaaamia
skąd wiesz jaki mam wózek???? uważasz że jestem biedna????

Moja córka szczypiorkiem nie jest a bez problemu mieści się w buzzie (w swetrze i płaszczu) więc nie gadzam się z tym, że jest to siedzisko dla chudzielcw. małej nie jest ciasno. Faktem natomiast jest, że siedzisko wyprofilowane jest wewnątrz w łódkę i daje wraenie otaczania dziecka ale akurat dzieci tyo lubią.

Gość do mammaaamia
za nim Ci porządnie nawbijam najpierw posłucham czy uważasz że jestem biedna i stać mnie tylko na wózek z TACO??????

dziecko dziecku nie równe - wg mnie dla grubiutkich dzieci w wieku ok 2,5 lat to buzz już się nie nadaje. My przestaliśmy uzywać wozka w wieku 2 lat Synka, moja koleżanka raz pożyczyła od nas wózek dla Swojego wówczas 2,5 latka, a było to zimą, mały grubiutki i było ledwo, ledwo..

Gość mammaaamia
Srednio mnie obchodzi stan twojego konta.

no i z ręką na sercu mogę napisać że przednie koło po ok 1,5 roku zwykle nadaje się do wymiany :(

Gość do mammaaamia
wiec zanim coś napiszesz w kierunku drugiej osoby zastanów się!!!!!!!! bo temat dot: co myslicie o tym wozku i wyrażam tu opinię na temat tego wózka....i o tej "nowoczesności" a ty daruj sobie głupie komentarze kierowane w moją stronę i daruj sobie linki z wózkami, bo takie mi się nie podobają i takiego dla swojego dziecka nie miałam!!!!!!!!!!!

Słyszałam wiele negatywnych opinii o pojedyńczym przednim kole i same dobre o podwójnych (buzz 4) dlatego ja kupiłam buzza 4 właśnie i nic do wymiany się nie nadaje no ale ja nie katowałam tyego wózka, może wtedy byłoby inaczej ;) Pojedyńcze dodatykowo ma tyendencję do zaccinania się (blokowania skrętuy). W czwórce tego nie uświadczysz.Fakt, nie próbowałam upychać tam 2,5 latka :D