Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

no to pytam

dlaczego nie dzwoni po seksie?

Polecane posty

Moze ktos jest w stanie mi wytlumaczyc ta sytuacje: spotykalam sie przez kilka miesiecy z mezczyzna, czysto towazrysko,rozmawialismy praktycznie codziennie, nigdy nie bylo nawet buzi buzi. niecale 2 tygodnie temu bylismy razem na imprezce, u naszych wspolnych znajomych, zostalam u niego na noc,bo mieszkal w okolicy miejsca spotkania (to nie byl pierwszy raz , kiedy u niego spalam), ale...uprawilismy sex...rano, gdy wrocilam do domu, napisama do niego, podziekowalam za mily wieczor i opike nade mna, ale on od tamtej pory milczy,dlaczego? powinnam sie do niego odezwac? zalezy mi na nim..

Gość absolutnie nie odzywaj sie
!!! aa i przykro mi ze tak sie stalo .. nie trafilas najlepiej.. ale nie odzywaj sie do niego, skoro juz to zrobilas !

Gość buźka25
czekał na seks i sie doczekal a jak sie doczekal to nie dziekujac zniknał i szuka nowej do urabiania:)

Gość jak mu podziekowałaś
to może odbrał to jako "fajnie było, ale to był przypadek jednorazowy i nie nagabuj mnie więcej" Moze jemu tez jest głupio, skoro nocowałas wczesniej u niego i nic, a tu nagle seks.... Ja mysle zadzwoń, umów się na spotkanie i otwarcie zapytaj, czy go ta sytuacja krepuje, ...

jak mu podziekowałaś to może odbrał to jako "fajnie było, ale to był przypadek jednorazowy i nie nagabuj mnie więcej" podejrzewasz mężczyzn o nadwrażliwość i babskie analizy?

Gość jak mu podziekowałaś
do zołzy - snuję przypuszczenie, faceci tez są rózni i nie wrzucam wszystkich do jednego wora. Możliwe, ze dostał seks przypadkiem, nic nie czuje do dziewczyny, bylo fajnie i już... równie możliwe, że czuje się zażenowany sytuacją, ale tez możliwe, że czuje się głupio i nie wie jak się odezwać by nie urazić dziewczyny i jednocześnie powiedzieć, ze to był przypadek, a równie prawdopodobne, że ma to w dupie...., a także, że mu zależy na dziewczynie, a nie chce by wyszło, ze mu tylko o seks chodzi Tak czy inaczej, jak mnie coś gnebi, to staram się to wyjaśnić i to polecam autorce.

Gość a co tu wyjasniac
skoro dziewczyna napisala a facet nic? teraz jego ruch, jak juz. Nie jest dzieckiem , wie, ze choc wypada odpowiedziec. Dziewczyno nie upokarzaj sie.

Gość heniutek z morąga
wyruchał Cię i zostawił takie dziwne ???? bu hahabuhahabuhahabuhaha :):)

Gość makowa panienka...
heniutek z morąga wyruchał Cię i zostawił takie dziwne ???? bu hahabuhahabuhahabuhaha ----------------------------------------dlatego nie warto wogóle się z wami zadawać ,walcie sobie konia!!!!!!!!!!!

Gość Pan..M
i w takich momentach wstyd mi za większość męskiej nacji :( .... widać że myslał tym co nie należy :(

napisze do niego, zapytam, moze jest jakiś wytłumaczalny powód, bo przecież inaczej się nie dowiem...

Gość No to niezle Cie wyruchal

Gość to prowo jest na pewno
chyba autorka nie jest tak głoopia, zeby zrozumiec, ze skoro juz ja zaliczyl to nie bedzie marnowal kasy na telefony.

myślę, że właśnie jedzie do Ciebie na białym rumaku, przemierzając ciemne otchłanie tęsknoty lub płynie po miłości oceanie na własnoręcznie zrobionej tratwie, by dotrzeć do serca Twego, lub w trakcie tak groźnych wojaży uległ wypadkowi dzielny adwersarz i leży półprzytomny śniąc o Twym jasnym obliczu i majacząc miłosne wiersze olej tych, którzy olewają Ciebie

Gość bo widac cie potraktowal
jak laske na jedna noc

Jak się nie odzywa to widocznie nie podobało mu się aż tak jak tobie.

Gość Asia291271
Nie dzwon pierwsza!!! Już się ośmieszyłaś dziękując mu za wieczór. On tobie powinien podziękować. Jakby naprawde chciał odezwałby się do ciebie.Drogę do ciebie zna.A na przyszłość nie oddawj mu się za szybko.Nie doceni

Gość gość
a moze popelnilas Jakis blad np. jak ja spezed 5-laty.mialam fajnego przyjaciela i kolege.sexu nie bylo nigdy ale po imprezie tez zanocowalam u niego bo zbyt duzo wypilam,palnelam glupote po pijanemu i tyle go widzialam i juz 5 lat sie nie odzywa,powiedzialam cos co go zabolalo i nie chcial nawet wyjasnien i przeprosin,powiedzial ze nie chce na ten temat rozmawiac i ze sie tego po mnie nie spodziewal,koniec sama sobie jestem winna

Gość gość
trzeba bylo pic wode

Gość gość
nie dzwoni bo mu się nie podobało, facetowi jak się podoba to dzwoni jak wariat więc zapomnij o nim

Gość gość
na drugi raz poznaj kogoś lepiej zanim zdecydujesz się na seks niech to będzie dla ciebie nauczką na przyszłość

Gość gość
Ale w sumie to trochę dziwne że poświęcił całe kilka miesięcy dla jednego bzykanka, może jednak powód jest inny....

Gość gość
nie dzwoń- nie poniżaj się!

Gość goscioooowa
Moze dlugo marzyl by Cie bzyknac, tak dlugo ze uznal ze jest to nierealne. A gdy to sie stalo, jest w szoku ze juz po. Ze tak szybko i latwo poszlo. Daj mu dojsc do siebie, sadze ze sie odezwie jeszcze :) Dla tych co pisza ze trzeba bylo poznac - nosz kuzwa kumplowala sie z nim przez kilka miesiecy, to nie byl koles poznany wczoraj :/

Gość gość
Tak, ale weźcie też pod uwagę ze ten koleś nic jej nie obiecywał a ze wyszedł sex to dobrze, a skoro się do nie nie odzywa to znaczy że tak naprawdę nic dla niego nie znaczy.

Gość gość
A PO ILE OBYDWOJE MACIE LAT?