Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nikonka

Nikon D90 Czy Nikon D3000?

Polecane posty

Gość Nikonka

Czym one się różnią? który jest lepszy lub bardziej profesjonalny? Na co zwracać uwagę? Ktoś posiada jeden z nich? Proszę o dobre odpowiedzi...

Gość www.google.pl i wszytsko wies

Gość wwwwwwwrytyt
e tam. odrazu lepiej Nimbus 2000

Gość Nikonka
Mówilam o jakis normalnych odpowiedziach . Zachowujecie sie jak cymbaly - nie odpowiadajcie.

Gość Nikonka
idę do kibla zrobić sobie brązowa kolacje. zglodnialam :)

Gość Nikonka
nie potrzywaj sie pod mój pseudonim nikonka jest tylko jedna!!!

Gość Moj maz
choruje na Nikon D90-to wiem na pewno!A jest szczesliwym posiadaczem NIKON D60..Nie podam Ci zadnych parametrow w czym jest idealny,bo ja sie nie znam,a maz obecnie jest w pracy.Pozdrawiam P.S.Niewiele pomoglam,prawda???;(

Bardziej "profi" jest D90. Zresztą nawet różnica w cenie powinna dużo mówić. To w zasadzie dwie różne półki. Nie chce mi sie rozpisywać, zwłąszcza i tak na bieżąco nie jestem w tej chwili, a sporo uleciało ze starej głowy ;)

A po cóż Ci profesjonalny sprzęt, skoro nie do końca wiesz czego tak naprawdę od niego oczekujesz? Zainwestuj w jakąś podstawę typu Canon 400, wydasz mniej, a liźniesz trochę prawdziwej fotografii :) powodzenia!

Gość aparat nawet pro
za ciebie zdjec pro nie zrobi :O wiec po chooj wybierac ktory wg kogos tam kto lubi badz nie Nikona akurat jest profesjonalny a ktory nie skoro oba to dobre aparaty ? mozesz rownie dobrzez trzymajac sie Nikona kupic d40 lub d60, badz jak masz dobre dojscia kupic jeszcze d50. widzialam zdjecia robione przez utalentowanych ludzi d50 i byly wiecej niz swietne, widzialam tez zdjecia robione przez d90 kogos kto nawet sklep z foto otworzyl a kazde nieostre, poruszone, mdle i bez wyrazu. skup sie na technice nie na modelu aparatu lepiej