Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrozka chrzestna

Libido po ciązy. jak było u Was?

Polecane posty

Hej, ponad 2 miesiace temu urodziłam córcie. Moje libido po ciązy gwałtownie wzrosło, nawet odczuwam wiekszą przyjemnosc podczas stosuknku. ale im większa przerwa w seksie tym mniejszą mam ochote później na niego. a jak byłó badź jest u was?

Gość bo generalnie tak zwykle jest
ze im częściej się kocha tym bardziej ma się apetyt na seks.wydawałoby się na odwrót- a jednak.mi libido po ciąży spadło. i nie chodzi wcale o to ze zakopałam sie w pieluchach. nie wiem czy to kwestia moich problemów hormonalnych czy co innego

A mnie po ciąży libodo spadło na pysk :o :( :( Pocieszam się jeszcze, że może jak skończę karmić piersią, to wróci, ale coraz mniej w to wierzę. Kiedyś uwielbiałam sex, a teraz na samą myśl robi mi się niedobrze :o

Gość upupupupu
upup

Gość spadło na pysk
:(

Gość ciasteczkowy......... potwór
wróżka Hermenegilda może u ciebie będzie tak jak u mnie, karmiłam niespełna 5 miesięcy ale już chciałam odzyskać mój biust i dziecię przeszło na sztuczne, piersi wróciły do mnie i rewelacja :) libido wróciło, i to chyba z kolega bo wcześniej aż tak wysokie nie było. Karmiąc sex nie był przyjemnością, ciągle w staniku z wkładkami laktacyjnymi - bleeee

Gość a ja tezzzzzz...
moj facet cala ciaze traktowal mnie perfidnie,jak mialam duzy brzuch odmawial mi sexu,caly czas czulam sie przy nim obrzydliwa i nieatrakcyjna,potem znalazlam w kompie ze szukal ofert sex za kase...teraz po porodzie rzygac mi sie chce na sama mysl zeby mnie nawet dotknal,czy libido spadlo,hmmm...gdybym miala innego pod reka,to po tym wszystkim i tak nie odwazylabym sie rozebrac,z pomarszczona skora na brzuchu i dziura na dlugosc stopy...wiec albo zacisne zeby i bede mu dawac,albo wcale:(