Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szewcowa panienka

klnąca kobieta...

Polecane posty

Gość szewcowa panienka
tak, mysle, ze mozna mnie nazwac harda:( ale w gruncie rzeczy wewnatrz mam wrazliwa strone, ja rycze przy prawie kazdej piosence:P ale nikomu tego nie powiem:D bo wlasnie wszyscy mnie maja za twardzielke...

Gość krnąbrny korbowód
jak dla mnie 1. ciepło 2. subtelność 3. mądrość 4. przydała by się jeszcze inteligencja 5. własne zdanie , nie znoszę konformistów 6. silny charakter !!!! 7. pasje, ale prawdziwe nie takie które są modne w tym sezonie 8. no i kurwiszczem nie może być 9. musi lubić dzieci i zwierzęta

Gość szewcowa panienka
achtung achtung: te twardzielki sa w 95% takie harde jedynie z pozoru, to chyba tak postawa obronna:( jakby ktos dal szanse,prawdopodobnie bylby bardzo mile zaskoczony...

Gość krnąbrny korbowód
to jesteśmy do siebie nieco podobni a jeżeli chodzi o twardzielki to wiem że tak jest

Gość szewcowa panienka
rozumiem, choc powiem szczerze, ze takie cechy jak cieplo czy subtelnosc sa dla mnie tak niewymierne, ze trudno by mi bylo stwierdzic czy ja czy ktos inny spelnie te wymagania. to chyba bardzo nieuchwytne i indywidualne rozpoznanie obserwatora...

Gość szewcowa panienka
no widzisz, to chyba przeklenstwo czasow, coraz wiecej pozuje na twardych, obojetnych, a pozniej pozostaje wielbienie życia spełnionego singla..yhy:o

Gość koralowy korniszon
wiem, każdy sobie to interpretuje jak chce na prawdę płaczesz przy piosenkach :)

Gość szewcowa panienka
naprawde 😭 ale mam specyficzny gust, wiec pozostanie tajemnica przy czym przed chwila plakalam;)

Gość krnąbrny korbowód
życie singla, kurwa śmiech na sali, to taka dobra mina pod złą grę a ty szewcowa daj się czasami poznać znajomym z innej strony

Gość krnąbrny korbowód
a właśnie szybki test lubisz dzieci

Gość szewcowa panienka
nie klnij, krąbrny:P te wrazliwa strone zna jedynie przyjaciolka, tak swietnie sie rozumiemy bo jestesmy bardzo podobne i po podobnyvch przejsciach. teraz wkraczam w nowy etap zycia, to i moze nowi ludzi beda... postaram sie wykreowac "lzejszy" image;)

Gość szewcowa panienka
za wiele z dziecmi w swoim zyciu nie mialam do czynienia, najmlodza w rodzinie jestem. zauwazam, ze ze starzeniem coraz laskawszym okiem patrze na dzieci, to chyba kwestia dojrzalosci. nie widze siebie z gromadka dzieci, ale jedno chcialabym miec, ale jak sie los potoczy.. kto wie... jakbys chcial zapytac o zwierzeta, to od razu odp:P b.lubie zwierzeta, a koty kocham:)

Gość krnąbrny korbowód
szewcowa panienka wersja 2.0, delikatna jak owieczka w reklamie płynu do płukania :) a tak z ciekawości w jaki sposób zostałaś ciężko doświadczona przez życie ;)

Gość krnąbrny korbowód
nie żebym wierzył w jakieś gusła ale czy jesteś spod znaku wodnika

Gość szewcowa panienka
ehh nie chce o tym mowic, do tego "potraktowania" sama reke przylozylam:o no w kazdym razie ten czas zrobil gruba kreche w moim zycie, zmienilam sie bardzo... pod kazdym wzgledem... nie! jedynie to co baaardzo w glebi pozostalo to samo, ale akurat o tym inni nie wiedza. tak cos jakbym miala drugie zycie, a tamto przed to w ogole nie ja... a dales kiedys szanse takiej "twardzielce"? bo mowisz, ze wiesz,ze to czesto pozory.. z doswiadczenia?

Gość szewcowa panienka
nie, jestem panna... nomen omen;)

Gość krnąbrny korbowód
"a dales kiedys szanse takiej "twardzielce"? bo mowisz, ze wiesz,ze to czesto pozory.. z doswiadczenia?" a dałem, dałem. i nawet jestem z taką. tzn. teraz już się zmieniła ale gdy ją poznałem była "twarda" jak cholera do tego miała feministyczne odchyły. ale to była tylko poza obronna, udało mi się ją ugłaskać :)

Gość szewcowa panienka
no i brawo za odwage, cierpliwosc i determinacje! zycze Wam z calego serca wszystkiego dobrego:) milo sie gadalo, postaram sie choc ograniczyc wulgaryzmy i ukazac wrazliwa strone:) pozdrawiam!

Gość nie pierdoolcie tyle
jak inteligentna to jej wolno, wszyscy przeklinają ale nie wszędzie , jak skupiasz się nad tym czy przeklina a nie nad tym czy mądra toś debil. Facet z jajami nie szuka słabej mimozy , przy takiej się nudzi a nie od dzisiaj wiadomo że zołzy trzęsą światem:-)

Gość krnąbrny korbowód
pozdrawiam szewcowa facet z jajami sam najlepiej wie czego ma szukać, taki koleś da się prowadzić tylko delikatną ręką

ależżżżżżżż skądże, gdzie ja przeklinam :classic_cool: (ciekawe, czy ci panowie co nie lubią przeklinających szorują sobie buźkę mydłem, za każdym razem, kiedy z ich ust padnie słowo powszechnie uznane za wulgarne :classic_cool: )

Gość Dinora
No nie rozśmieszajcie mnie jak czasem jadę mks to te własnie "poukładane jak mówicie panny" to dopiero używają słownictwa jeszcze pala i co 2 słowo to k....a i to chyba jeszcze lagodniejsze bo potrafią taką wiązanką rzucić, że uszy więdnął. Myślałby kto, że Wy tacy kulturalni jesteście. Pokolenie wulgarnych życiowo krętaczy.