Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbulwersona studentka

Ile wg was zajęć można odbyć od 13.15 do 18 ??

Polecane posty

bo na moich cudownych studiach są to dwa wykłady !!!!! DWA WYKŁADY!! w ciągu 4 godzin 45 minut !!! 😡 😡 😡 😡 wychodzi że każdy jeden wykład trwa 2 godziny i 10 minut. czy mogę podać ich do sądu???

I prawidłowo tłuku. Może uda im się wbić Ci do głowy chociaz 10% tejwiedzy. Pomyślałaś ile się musi nastać w ciągu dnia taki wykładowca? On też jest na wykładach.

Gość jeden wyklad to
90 min dziwną długość u ciebie mają

no nie bardzo bo wykładowca siedzi a nie stoi,zresztą spoko, babka od psychologii wygląda jak ulepszona Lady Gaga więc miło na nią popatrzeć :) ale wykłady powinny trwać PÓŁTOREJ GODZINY!!!!!!! 😡 to nie szkoła specjalna :/

Gość animalia
bo masz pewnie 45 h przedmiotu w semestrze, to musi tyle trwać żeby sie wyrobić do końca stycznia :)

Gość ALE O CO CI CHODZI
PŁACZESZ O 4 GODZINKI? Ja na uczelni siedzie po 12 godzin! 12! od 8 do 20.

Gość Meliissssaaa
U mnie wykład trwa 2h 30min :(

Widocznie to jest szkoła specjalna :D

no ja własnie też mam dziś od 8 do 19.45 ale nie poszłam, bo dostałam pracę i planuję rzucić to jebaństwo ;) a wy chodźcie na głupie uczelnie i traćcie czas = pieniądze :)

Gość PodawajDoSadu
Graj i zdobywaj nagrody! www.zaproszenialockerz.eu W kilka dni za darmo odbierzesz np iPoda czy PSP ! Wejdź i sprawdź

Gość ale jesteś głupia
zwolnią cie z tej wymarzonej pracy i zostaniesz z liceum na przyszłośc, a my możemy przebierac w ofertach i bawic sie na studiach (życie studenckie)

hahaha jeśli zabawa na studiach to dla Was priorytet :) ja wolę mieć wiedzę praktyczną i umiejętności, a świetnie znam języki obce i to już moje. Niektóre tłuki mogą mieć magisterkę i doktorat a po obcych nic nie umieją :) a spoko na studia jeszcze mam czas. ale na zaoczne. bo nie będę z gówniarzami siedzieć teraz po pół dnia. bez kitu na zaocznych szanują czas ludzi a na dziennych okienka jakies :o :O

NIe ważne, czy umieją, czy nie. Liczy się papierek i znajomości.

Gość prawda vb znajomosci
to podstawa , możesz mieć najwyższe kwalifikacje ,ale w mojej firmie się nie dostaniesz :D dobrze ,że mam rodzinę w zarządzie. dlatego śmieję się z szaraczków pracująych w pocie czoła na swoje doświadczenie a tu dupa :D

ja nie zamierzam słuchac rodziny (wszyscy mają wyższe wykszt. a jakoś majątku się nie dorobili) otworzę zakład pogrzebowy albo jakiś inny własny mały interesik i się dorobię :) zatrudnię jakiś magisterków i doktorków do kopania dołów ;)