Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akarittt

dlaczego wiedza nie mozna zaimponowac kobietom??

Polecane posty

Gość sdfhhgjfgjhgfjhghjk
bo nie pojmą o czym do nich mówisz

Gość mnie wiedza u mezczyzn imponuj
e ale ja juz nie mam 18-20 lat

Gość marikaa../..
to zalezy czy jestes ładny skreslam kazdego chocby był najlepszy jesli wyglads mi nie odpowiada

Gość rudnicaaa
wole jak facet jest ładny takim mozna sie pochwalic np naszej klasie wiedza nikomu sie nie pochwalisz

Gość oqwj3rvmpo
na pewno mozna zaimponowac wiedza, ktora prowadzi do umiejetnosci szybkiego gromadzenia okreslonych dobr materialnych przy okazji - nie WSZYSTKIM :)

cóż to chyba zależy o jaką ci wiedzę chodzi bo np wiedza na temat wszystkiego co jest związane z samochodami- choćby nie wiem jak była pasjonująca dla ciebie- nas odpycha ważne też jak z tej wiedzy korzystasz jeśli zagadujesz kobietę na śmierć , bez polotu i przy totalnym braku umiejętności zainteresowania kogoś tematem- to lepiej patrz po prostu babie w oczy nic na siłę- kobieta to nie egzaminator kobiety wbrew pozorom lubią inteligentnych mężczyzn tylko czasami wiedza wcale nie idzie w parze z inteligencją

Mozna ale tylko wiedzą praktyczną na temat sprawiania orgazmów oraz lokalizacji sklepów z biżuterią i babskimi butami. :o🖐️ Cała reszta będzie postrzegana jako nudziarstwo. 🖐️

Gość nie lubie .....
oczytanych bo sa nudni i mało mescy bez jaj co innego koksiki z siłki taki to moze komus przyło,zyc albo postraszayc przy takim gosciu kobieta czuje sie bezpiecznie

co mi po wiedzy...ważne żeby facet miał kulturę i coś sobą reprezentował, bo tak to może być i profesorek, kujonek o mentalnosci buraka :o no i ważniejsze są umiejętności niż książkowa wiedza. chyba nikomu nie imponuje facet co ma dwie lewe rece ;)

Gość penelopa pomponia
Mądrej kobiecie to przede wszystkim wiedzą można zaimponować, uwielbiam mądrych facetów, którzy są oczytani i ich wiedza jest wrzechstronna. Często bardzo inteligentni ludzie maja tez fantastyczne poczucie humoru. Wiadomo, że nie każda kobieta to doceni, bo ma pusto w głowie, i jej wszystkie procesy myślowe związane są z np. nową parą kozaczków;) i wtedy mądry facet zwsze jest na straconej pozycji, musi schować erudycję do kieszeni i wyjąć Vise na kozaczki:)

Gość kamillla../
kupetka,madre słowa po ch.. mi encyklopedia facet ma byc ładny fajnie sie prezeentowac i tyle

Gość oczytani kolesie to nudiarze
kobieta nie znajdzie z nimi wspólnego jezyka

Gość wrzechstronna
:D ty to jestes inteligentna

Gość bo baby to prymitywy
spanie ruchanie zakupy, to szczyt ich mozliwosci intelektualnych

brednie wcale nie masz racji tzn masz co do czesci kobiet, ale nie wszystkich

Gość chcesz zniechecic do siebie
kobiete powiedz jej ze czytasza ksiazki sama odejdzie:)

Gość mi imponuje
siła fizyczna i jego agresja moge sie czuc przy nim bezpiecznie moze kogos pobic,zaatakowac i skonczyłam studia i jestem oczytana

Wiedzą możesz imponować komuś, kto wie o czym gadasz. A więc kobietom możesz zaimponować wiedzą dotyczącą gotowania, nowości w świecie celebrytów (tu dobrze jest wiedzieć kto aktualnie z kim sypia), i tego typu sprawy... Wiedzą możesz zaimponować kumplom przy piwie, kobiecie możesz zaimponować wielkością kuutasa :o

Gość mi tez imponuje siła
oczytani faceci to cioty nie mozna z nimi o niczym pogadac

Gość jestem kobitka
ale bydlak ma racje kobiety nie intetesuja sie swiatem,nauka,przyroda to była zawsze domena facetów

"mi imponuje siła fizyczna i jego agresja moge sie czuc przy nim bezpiecznie moze kogos pobic,zaatakowac" - do czasu aż sam dostanie wpierdziel:P "i skonczyłam studia i jestem oczytana" - a co czytałaś ostatnio? Bo sądząc po składni nie było to żadne wielkie dzieło:P

Gość mi imponuje
Medycyna sadowa autorstwa Di Mayo