Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akarittt

dlaczego wiedza nie mozna zaimponowac kobietom??

Polecane posty

Gość oczytamych facetów nie brak
kobiet które ich cenia juz tak

Gość panowie.........
po prostu nie dbacie o wyglad i narzekacie a trzebab yc ładnym drogie ciuchy,markowy zegarek auto i kobiety zaczna sie o was bic \ kobieta wam to mówi

Gość Kobieta z klasą79
Zdecydowanie można kobietom zaimponować wiedzą, ale tylko tym, które same takową posiadają. Jestem zdruzgotana czytając komentarze niektórych "pań" wypowiadających się w tym (i nie tylko) temacie, ale też generalizowaniem, które tutaj panowie propagują (panie zresztą też), nie można pisać, ze kobiety to tylko i wyłącznie blachary lecące na kase, półgłówki etc. wiem, ciężko w to uwierzyć, ale nie wszystkie takie jesteśmy, tak samo nie połakomiłabym się nigdy na stwierdzenie, że mężczyźni to samcy, którym chodzi tylko o jedno, błagam was, NIE GENERALIZUJCIE mimo iż spotykacie się z takimi, a nie innymi stereotypami, zarówno Wy Panowie, jak i Panie NIGDY nie powinniście wrzucać osobników danej płci do jednego worka :) Przepraszam jeśli wystąpiły jakieś błędy ort. Pozdrawiam :)

Gość Kobieta z klasą79
do adam....... zaskoczę Cię, akurat słucham :) A tutaj odemnie Eannio, jeden z moich najukochańszych, polecam gorąco :) http://www.youtube.com/watch?v=ez9jwY6kBLE A tak swoją drogą, to kiedyś była muzyka, Marek Grechuta, Michał Bajor, a teraz co mamy? Świat stanął na głowie, czasem mam ochotę wysiąść, ale za bardzo kocham życie :)

urodziłaś się w 79 roku i już według Ciebie świat stanął na głowie? :D gdy pojawił się rock and roll tak samo mówiono gdy pojawił się jazz też gdy upowszechniła się kolej żelazna również i tak dalej i dalej to też jest pewien stereotyp o starych dobrych czasach, których nigdy nie było ludzie ze swej natury są powierzchowni i interesowni mniejszość wykazuje głębsze zainteresowania i potrafi się powstrzymać przed ograbieniem bezbronnego z jego majątku tak było jest i pozostanie

zapomniałem dodać, że przed wojną to były piosenki a to Hanka Ordonówna, Mieczysław Fogg a także słynny Bodo a jacy autorzy Hemar! Tom i oczywiście pierwsze nogi IIRP Zula Pogorzelska przed wojną paniusiu to było inaczej :classic_cool:

yyyyyyy, to nie wjesz, rze imponuje sie, no toł, siłoł i kasoł? i ty piszerz o wjedzy? hi hi hi hi hi hi hi :) :) :) kołkiem ćosany ty jesteś hyba, hi hi hi hi :) coś w tyh mondrych ksionrzkah o kobjetach pszeczytałeś, czy tylko o tych, no, jak im tak, dziórah łozonowych? hi hi hi :) :) ty niekómaty coś mi sie zdaje jesteś. dźewczynie czeba czasami wutke postawić i brezerwatywy kópić, a jak ty pieniondze na ksionrzki wydajesz to co sie dziwirz? jak by jakiś taki ciota do mnie podbijał to bym z helką polefke mjała do nastempnego odpóstu. hi hi hi :) kiedyś taki staśek do mnie podbijał, taka cipa rze ja nie moge. no identyko jak ty. hyba kórwa myślał rze ma szanse. i nawijał coś o tych lalkah próskich i tadełuszu mickiewiczu. czaicie? no pjerdolnienty czy co. a jak sie zapytałam, kto najpierw majtki ścionga i czy pijemy pszet czy po, to kórwa naókowiec złorzonego zdania niezroumjał.

Gość kawka na plocie
Oczywiscie, ze mozna! Na mnie dziala nie tyle wiedza, co inteligencja. Umiejetnosc przekazania wiedzy bez wywyzszania sie, bez popisow. Jesli facet jest inteligentny, z poczuciem humoru, kulturalny - wowczas moze byc dla mnie atracyjny, pociagajacy, seksowny. Rzecz jasna musi byc zadbany itd. (do naukowca chodzacego przez miesiac w tym samym swetrze, z resztkami makaronu sprzed tygodnia, nie przekonalabym sie bez wzgledu na to jak uroczym geniuszem by byl ;) no ale takich ewenementow raczej niewiele). Odpowiednia mieszanka cech charakteru dziala na mnie pociagajaco zarowno w sensie intelektualnym, jak i czysto fizycznym ;) Ale tez i ja posiadam wiedze w wielu tematach, wiec taki facet jest dla mnie partnerem, a nie jakims stworem mowiacym w innym jezyku o rzeczach, o ktorych nie mam pojecia. Jak mawiala moja babcia "mezczyzna powinien byc tylko troche piekniejszy od diabla" ;)

Gość Piekniejszy od diabła - trochę
Niestety - zdecydowana większość (co nie oznacza wszystkie- przypisek dla mających kłopoty ze zrozumieniem tekstu pisanego) kobiet interesuje wygląd i zasobność portfela facet. Może być nieoczytany cham, byle miał duże konto i modne ciuchy. Nie jestem stary, ale dość dorosły, by zauważyć, że niestety zmiany w kulturze i mentalności sa co najmniej niepozytywne w ostatnich latach.