Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem co mowie mowie co wiem

panny wychodzcie szybko za maz!!!

Polecane posty

wiem co mowie, najlepiej zrobic to w wieku 18, 19 lat, bo potem moze byc za pozno:( I potem placza na forach zalosne 22, 23 letnie stare panny :D Zal mi was, jestescie takie zalosne:o Kto zechce takie prochno 23 letnie? Chyba jakis dziad po siedmiu rozwodach!

Gość sghdjkgasdasa
Szybko bo uciekna SZYBKOOOOOOOOOOOOOOO

Gość tsssssss....
próchno w wieku 23 lat??? dobre.

Jestem grubym,brzydkim knurem i zaden facet nie chce do mnie podchodzic bez sztachety... Nienawidzę tych co młodo powychdziły za maż, urodziły dzieci i są szczesliwe...

podszyw:o otoz mylisz sie podszywaczu:D jestem 22letnia mamusia dwoch slodkich szkrabow i kiedy patrze na moje nieszczesliwe kolezanki ktore nie moga sie doprosic swoich facetow o zareczyny i slub to mi ich bardzo zal:( to juz taki wiek ze wszyscy fajni faceci zajeci, a dziewczyna 22 letnia to juz niestety przywiedla kobieta, kto ja zechce?:o

Gość no żałosne jak diabli
wyszłam za mąż gdy miałam 30 lat i cholernie żałuję przesrane życie: obiadki, sradki, wieczne sprzątanie i wredna teściowa jak z jakiegoś kawału gdybym mogła cofnąć czas nie wyszłabym za mąż, lepiej jest być singlem przynajmniej przez najbliższe 20 -30 lat nie ma się do czynienia z takim wrednym babsztylem

Widzisz,sama siebie nazwałas przywiędła:) Bo nie ma zadnej roznicy miedzy 22letnią mężatką a 22 letnią singielką :) Tzn w urodzie mi chodzi. Bez sensu myslisz.Ja raczej o tobie powiedziałabym,ze jestes próchnem siedzącym w domu,gotującym obiady,piorącym,sprzątającym,,masz obwisłe piersi po dwóch ciążach,półroczne odrosty,brzydkie paznokcie,nie chce ci sie malowac i dbac o siebie,musisz sie tłumaczyc ze wszystkiego co robisz,myslisz i czujesz i nie masz czasu dla siebie :D Zakompleksiona jestes,wiec wyzywasz sie na wolnych,pięknych i młodych 22 latkach :D ot co ;)

Gość Milencia199
to ty? i te twoje zalosne prowokacje!!!!!!!!!!!!

Gość ale ze mnie sucz
hahah to sie uśmialam :D ja mam 23 lata i chetnych mi nie brak a nie zamierzam nigdy wychodzić za mąz i to w pełni swiadoma decyzja mnie za to zal takich wiejskich jarzebinek co to w wieku 20 lat dzieciate męzate bez ambicji i perspektyw :P pozdro dla autorki :*

Gość smiechowo
alez sie usmialam , ja mam 22 lata i na brak zainteresowania, chociaz jestem ja to okreslilas przywiedla , nie narzekam, a mysle ze nie ma sie czym szczycic, ze w wieku 22 lat masz juz 2 dzieci ( zapewne z wpadki, chociaz zaraz napiszesz , ze z milosci, zaplanowane i wyczekane) Kazdy ma w zyciu swoje priorytety, dla mnie teraz najwazniejsze jest wyksztalcenie, dobra praca , stabilizacja zyciowa a dopiero pozniej dzieci

Gość malo343
autorko mzoe powinnas sierociniec zlaozyc bo 2 to za malo

A dla mnie najważniejsze są wóda i prochy...i żadna samica swoimi planami małżeńskimi nie zawróci mnie z tej drogi...mam ambicje zachlac sie na śmierc i narobic jak najwięcej bachorów, które później nie będą mnie nawet znały....!!!!!

Gość ale ze mnie sucz
tjiaaa podstawa to mieć ambitny plan i go sumiennie REALIZOWAC :P HEHEHE

no ale to chyba oczywiste ze kobieta(bo juz nie dziewczyna) 22 letnia jest przywiedla. obumarly jej juz wlokna kolagenowe ktore posiadala gdy byla jeszcze mlodsza. po 25 tym roku zycia przychodza pierwsze zmarszczki, takich kobiet zaden mezczyzna nie zechce bo po co mu zona ze zmarszczkami. ona nawet go nie podnieci bo faceta podnieca mloda gladka buzia bez zmarszczek. wmawiajcie sobie ze na wszystko jeszcze macie czas a to nie prawda bo kobieta 22 letnia i to jeszcze bez meza jest stara i nieuzyteczna.

Gość
A co to jest maz? :o

Gość ale ze mnie sucz
skoro nikt nie chce zony po 25 to rozumiem ze Twój juz cie powoli zostawia ? czy sama dla dobra gatunku odejdziesz ?? :P

wiem co mowie mowie co wiem no ale to chyba oczywiste ze kobieta(bo juz nie dziewczyna) 22 letnia jest przywiedla. obumarly jej juz wlokna kolagenowe ktore posiadala gdy byla jeszcze mlodsza. po 25 tym roku zycia przychodza pierwsze zmarszczki, takich kobiet zaden mezczyzna nie zechce bo po co mu zona ze zmarszczkami. ona nawet go nie podnieci bo faceta podnieca mloda gladka buzia bez zmarszczek. wmawiajcie sobie ze na wszystko jeszcze macie czas a to nie prawda bo kobieta 22 letnia i to jeszcze bez meza jest stara i nieuzyteczna. Znaczy sie że za pare lat rozwód Cie czeka? Czy poddasz sie eutanazji?

A co zdradzil cie twoj z jakas jędrną 18stką,ze teraz masz takie zdanie o 22 letnich kobietkach :D? Jakbys nie zauważyła,to mówisz sama o sobie... Mózg ci sie z lekka zlasował przywiędły chwaście :D

moj maz mnie nie zostawi bo nie uznaje rozwodow tak jak i ja zreszta tez ich nie uznaje. jednak bede przymykac w przyszlosci oko na jego zdrady z mlodszymi, bo to mezczyzna, oni sa wzrokowami a ja juz nie bede atrakcyjna. mamy wspolne dzieci i jest to spoiwo ktore polaczylo nas na zawsze, wiec bedziemy razem dla nich, chocby miedzy nami bylo bardzo bardzo zle.

Gość ale ze mnie sucz
ja jetem za eutanazją :P a co !! jak szalec to szalec :P

Gość nadmiar alkoholu szkodzi zdrow
iu autorze :P w wieku 23 lat jest sie super mlodym i ze slubem jeszcze mozna spokojnie poczekac :P pozniej sie dziwic, ze nastolatki biora slub a rownie szybko rozwod :o

Gość ale ze mnie sucz
jestem pewna ze to provokacja bo nie wierze ze można miec tak proste prymitywne rozumowanie jak autorka nie ma takich głupich ludzi no nie ma :P provo głupie ale jakie zabawne :P heheh

Gość a mój facet
kocha mnie - babkę w 'podeszłym' wieku (32 lata - wg autorki mumia zapewne :D ) kocha mnie ze wszystkimi moimi zmarszczkami, z każdą moją fałdką tłuszczu - a mam sporą nadwagę i zawsze mi powtarza że nigdy żadna kobieta (żadna młoda gładka i szczuplutka) go tak nie podniecała jak ja :) i co Ty na to autorko?? Masz na to jakąś pokrętną teorię?? :D

Gość kobieta po 22 roku zycia to
nie nadaje sie na kandydatke na zone. takie maja juz na sumieniu wielu partnerow seksualnych, szybkie pojscie do lozka z kims i zdrade. poza tym mogly sie juz pieprzyc jak kroliki tysiace razy w najrozmaitszych pozycjach i setki razy robic loda z polykiem. im kobieta starsza tym bardziej przechodzona i wyuzdana

Gość nadmiar alkoholu szkodzi zdrow
prawiczek ale bzdury pleciesz :P w dzisiejszych czasach to niejedna nastolatka miala wiecej facetow niz 25 latka :P

to nie jest prowokacja:o same siebie oszukujecie dziewczyny. myslicie ze majac 22 lata jestescie jeszcze mlode a tak nie jest. zycie leci szybko, za chwile stuknie wam 40 stka a widzialyscie jak wyglada kobieta 40 letnia? stara, pomarszczona, z menopauza, nawet matka juz byc nie moze.

Gość ale ze mnie sucz
heeheh nie no nie moge ona jest przezabawna pisz pisz autorko nikt mnie tak nie rozbawił juz dawno hehe dawaj dawaj więcej swoich egzystencjalnych przemyslen ( a moze skoro juz tak siedzisz z dziecmi w domu to poczytaj troche z dziedzin bilogii, genetyki czy anatomii ?? moze cos mądrego sie dowiedz cio maleńka ?? :P