Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem co mowie mowie co wiem

panny wychodzcie szybko za maz!!!

Polecane posty

nie interesuje sie anatomia, mnie to jest do szczescia niepotrzebne. mam to czego nie masz ty czyli moje szkraby i kochanego meza , i mi zazdroscisz tego:p

Gość ale ze mnie sucz
hehe masz racje nie mam tego co Ty... (bogu dzieki ) za to mam rozum, mózg, inteligencje, wiedze , ambicje , przyszłośc urode, pieniądze i CIAŁO jakiego Ty nigdy nie bedziesz miec heheh zazdroszcze ci ja choler*

jakbys miala urode i cialo to bys byla juz zona i mama pasztecie:p tak sobie wmawiaj:p widocznie jestes jakas brzydka feministka a kariera to nie wszystko:o

Gość ale ze mnie sucz
łODZ CITY :p HEHE a Ty ?

Gość ale ze mnie sucz
jesli jakims cudem umiesz czytac autorko to przeczytaj ze zrozumieiem moje wczesniejsze wypowiedzi wiesz co onacza sformuowanie "swiadoma decyzja" ??? tiaaa pytanie retoryczne ... nie męcz sie :P

Gość dobrze ze glupota nie boli
tylko dzieki tej karierze bedziemy miec kase zeby w wieku 40 lat isc do spa i wygladac 10 lat mlodziej:P a ty pewnie siedzisz w domu i jedyny kosmetyk jaki uzywasz to krem nivea. wiec sie nie dziwie ze bedziesz pozwala mezowi na zdrady bo przeciez sama zdajesz sobie sprawe ze jestes pasztetem (albo bedziesz nim za 3-4 lata)....

Gość współczuję rozumowania
autorko topicu:o jedna rada-nie bądź taka pewna tego co masz,bo los bywa przewrotny:p

moj maz dobrze zarabia wiec kupuje mi kosmetyki i to dobre, drogie:) ja nie musze zarabiac, a nawet jak pojde do pracy to nie musze brac duzych pieniedzy bo to mezczyzna powinien zarabiac i utrzymywac rodzine. w wieku 40 stu lat maz tez przeciez da mi na te kosmetyki i spa, chociazby za to urodzilam mu dzieci. on sie nie rozwiedzie ze mna , ani ja z nim . mamy dzieci wiec nie martwie sie porzucenia

Gość ale ze mnie sucz
zaraz zaraz po co jej chocby nivea ona jest już ŻONĄ ONA MA MĘŻA ONA JEST SPEŁNIONA jej zycie dobiega powoli kresu ona maks swej egzystencjalnej ideologi prawie wyczerpała :)

gdyby głupota mogła latac to autorka dawno by odfrunęła:p

Gość ale ze mnie sucz
obawiam sie ze może byc przykuta do kaloryfera w kuchni :P przez męża ofc. co by mu jednak nie odfrunęła :P

moj maz ma 30 lat ale nie wiem jakie wiek ma tu znaczenie:o

małżonek ma na pewno jakieś 50,a wziął sobie ją za żonę,bo jest takim pasztetem,że żadna inna go wcześniej nie chciała:p teraz się dorobił kasy,więc autorka wspaniałomyślnie postanowiła-oczywiście z miłości-urodzic mu dzieci:D dodajmy,że sama pewnie jest szpetna jak cholera i małżeństwo z takim typem było dla niej ostatnią deską ratunku:p

maz i dzieciaczki to najwieksze szczescie jakie kobiete moze spotkac, tego kariera nie zastapi nigdy a wiadomo ze najlepiej meza szukac mlodo bo juz po 20 roku zycia zaczyna sie tak zwany "spadek": atrakcyjnosci, formy i plodnosci!

Ale się uśmiałam, i pomyśleć, że naprawdę są takie osoby, co tak twierdzą (nie mówię o autorce, bo pewnie to prowokacja) znam taką osobę

Gość augula
CHRYSTE PANIE ŚWIEĆ NAD JEJ GŁUPOTĄ!!!!!!!! TY DEBILU! bo inaczej się tego ująć nie da. Jedziesz po sobie jak sie tylko da a to juz trzeba byc megaaa idiotką!!! MEGA!!!!! podkreślam. Ja mam 23 lata, właśnie wyszłam za mąż, i to był najlepszy okres na tego typu decyzje. znam takie panny co ty, co druga jest po rozwodzie bo mialy nasrane w glowie jak wychodzily za maz i wpadały. bo daje sobie obydwie rece uciąć ze nie planowałaś w tym wieku dwojki dzieci, mow co chcesz i tak ci nikt nie uwierzy. Zawsze piszę do osoby trzeciej z dużej lutery ... Ci itp ale ty nawet na tak minimalny gest szacunku nie zaslugujesz. Jak na swoj wiek ( w twoim rozumieniu - starosc) wygladam tak jak mialam 15 lat i nic sie od tego czasu nie zmieniło, ty za to na bank po 2 dzieci masz obwisle cyce, celulit, wiszacy brzuch i generalnie wygladasz jak nie powiem co jesli masz takie zdanie o swoich rowiesniczkach ktore sa jeszcze pannami i nie przeszly jeszcze przez ciaze. ... to co dopiero ty ....blee musisz wygladac naprawde tragicznie i tylko ci powiem ze nawet najdrozsze kosmetyki ci nie pomoga. moze i uzywasz jakis przeciwzmarszczkowych to ci sie wydaje ze bedziesz wiecznie mloda, ale niech cie twoj maz zobaczy po 35 roku bez makijazu to sie dopiero zdziwi. ja wtedy planuje (ewentualnie) zaczac stosowac jakies kosmetyki ktorych ty juz napewno uzuwasz tonami. Powodzenia ty tepa idiotka, zycze udanego zycia ze swoimi teoriami. Ps. z takimi pogladami podejrzewam ze masz zadnych znajomych bo strach sie pokazac w takim stanie w towarzystwie. maz sam chodzi na imprezy a ty siedziszz wdomu z dziecmi ;))) Buahahaha żalllllllll KTO SIĘ PODPISUJE POD TYM CO NAPISAŁAM?? WPISUJCIE SIE SMIAŁO, MOŻE TA IDIOTKA PRZEJRZY NA OCZY, A JESLI NIE TO TYLKO ZE STRATĄ DLA NIEJ ;)

to mialas szczescie ze cie ktos chcial w wieku 23 lat!:D nie znam duzo kobiet w tym wieku co ktos by je jeszcze chciał, chyba ze jakis dziad 40, 50 letni:o Ale nie ciesz sie tak bardzo bo na dziecko to juz u ciebie ostatni dzwonek, zegar biologiczny ci laska tyka, uwazaj zebys nie urodzila potworka !

Ja tam jestem nekrofilem. WYgrzebuje zwłoki kobiet i uprawiam z nimi dziki sex. A po stosunku posilam sie nimi....

Autorko(autorze) straszne głupoty gadasz:) To ja tobie współczuję, że swoje najlepsze lata spędzisz w pieluchach i żadnego sukcesu zawodowego nie osiągniesz. Małżeństwo nie jest celem samym w sobie i nie można na siłę się hajtać. Zapominasz o tym, że aby dostać rozwód nie trzeba się jakoś specjalnie starac:). Ale cóż, jesteśjeszcze młod i głupi askoro w tym wieku dałaś sobie dwójke dzieci zrobić, masakra!

Gość augula
jesli nie znasz takich osob, to jedynym miejscem gdzie sie wychowywałaś jest jak na moj gust DOM STARCÓW :)) ty tam kochanienka sie nie martw o moj zegar, wszystko z nim w porzadku i w porzadku bedzie przez najblizsze pare lat. Naprawde szczerze ci wspolczuje miejsca w ktorych obecnie przebywasz, tam musi byc naprawde strasznie jesli az tak bardzo jestes odcieta od swiata rzeczywistego. Teraz przyszlo mi do glowy pewne miejsce, tylko zastanawiam sie czy w szpitalu psychiatrycznym daja wam swobodny dostep do internetu czy macie jakis ograniczony dostep, odpisz mi prosze bo umieram z cieakawosci jak to tam u was jest Poooozdroooo

Jejku normalnie czytając wypowiedzi autorki to chyba powinnam się położyć do grobu. Albo zapłacić mojemu narzeczonemu, że chce takie 25 letnie starocie jak ja. Szkoda tylko, że na emeryturę musze czekać ponad 30 lat. :( Autorka żeby głupota mogła latać fruwałabyś jak gołębica dobra prowokacja strasznie ci się nudzi co.

Gość siodme niebo
autorko napisz prosze jakie masz wyksztalcienie, czy ze sie wstydzisz