Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem co mowie mowie co wiem

panny wychodzcie szybko za maz!!!

Polecane posty

niestety ale po 25 tym roku zycia zdolnosc prokreacyjna kobiety gwaltownie maleje, potem takie ratuja sie in vitro, zabijajac przy tym swoje nienarodzone dzieci z probowki!

obecnie studiuje a co?

Ja znam takie dziewuchy...tyle, że to takie panienki, które w wieku 15 lat robiły loda za kupno karty do telefonu. Musiały sie ochajtac żeby jakoś zmyc z siebie piętno szmaty

Ciekawe czy istnieją laski, które naprawde w to wierzą? Przecież koncząc studia to się ma już 24/25 lat!! I co, wykształcona babeczka prosto po szkole ma się oddać w ręce chirurga plastyka? Nie no większych banialuków to nie czytałam jeszcze. Pamiętaj autorko, że za rok ty też już będziesz starą próchwą i mąż cię z domu wykopie razem z waszymi pociechami bo znajdzie sobie jakąś 12 letnią modelkę haha.

Gość augula
widze ze spisalas to na szybko z wikipedii ;) a masz może coś mądrego do napisania

Co z tego, że już wyszłaś za mąż? A co za problem się rozwieść? Mówię ci jako prawniczka, że 60 % małżeństw rozpada się w pierwszych latach ich trwania...

Gość Posikana ze smiechu
I po co tu wogóle polemizować z tą osobą? Beka i tyle :))))) Przemilczec i sie uśmiechnać :))) Chociaż ja to sie nie moge przestać śmiać :))))

Gość ale ze mnie sucz
a mne nie dziwi jej tok rozumowania ja juz wiem jakie ona ma IQ ( cos koło zesp. downa nie przekracza 50 :) i ja ją rozumiem nie atakujcie jej ... jej trzeba wspołczuć moi dodzy :)

Gość ale ze mnie sucz
i podziekowac za to że jest z nami ze dostarcza nam tyle radości w ten pochmurny zimowy dzionek :P

Gość She83
autorko jak sie nazywa ta twoja wies w ktorej mieszkasz?? P.S. skoro twierdzisz ze 40letnia kobieta to menopauza i zmarszczki to widac ze masz slabiutkie geny. Nie chcialabym wygladac jak twoja matka a tobie niestety to grozi ;P

Gość ale ze mnie sucz
i nie uzywajcie takich słow jak "polemizowac" bo jej sie procesor przegrzeje jesli bedzie chciała to rozkminic :P

ale ze mnie sucz, masz rację ale wiesz, ciężko się powstrzymać, aż by się chciało w mordę dać by się dzieciak opamiętał. choć w jej przypadku i tak już za późno.

Gość ale ze mnie sucz
hehehe no śniegu jako takiego nie ma :p ale w moim pojęciu to juz zima :P a Ty sie nie czepiaj ok ??? :P heh

Gość aniek_
a ty pewnie wpadke zaliczylas jak mloda bylas, zmusilas faceta zeby za ciebie wyszedl a potem jeszcze 2 dziecko zeby cie nie zostawil...no to za pare lat niezla gromadka bedzie, stworzysz wlasna eksplozje demograficzna

Gość augula
studiujesz z dwojka dzieci? moze jeszcze dziennie? Hahaha Obstawiam albo studium kosmetyczne albo uniwersytet 3 wieku, jak znalazl idealny dla takiej starej baby jak ty. aaaaaaaaaaaaa to ja juz teraz tozumiem dlaczego nie masz wsrod znajomych osob w tym wieku 23-25 ktore wychodza maz ;))) no poprostu podziwiam cie ze ty jakos funkcjonulesz we wspolczesnym swiecie z takim poziomem (napisalabym inteligencji - ale moge kogos obrazic)

40 letnia kobieta powinna poswiecic sie wychowaniu wnukow, smiesza mnie 40stki ktore koniecznie chca oszukac czas i udaja mlode dziewczyny:D z czym do ludzi!:D:D:D taka kobieta jest juz stara, brzydka i nawet dzieci miec juz nie moze bo nie ma miesiaczki, powiem nawet ze seks dla meza z taka 40 stka juz nie bedzie satysfakcjonujacy bo cierpia one na suchosc pochwy z braku hormonow. i taki mezczyzna wtedy zdradzi. kazdy wiek ma swoje wlasne prawa: 15 latka moze sie jeszcze bawic, 20 latka powinna byc juz zona i matka a 40 stka powinna sie godnie starzec w otoczeniu wnukow.

Gość ale ze mnie sucz
jeszce troche a stworzy sobie własna osade nad jakas rzeczka i będa sie parzyc byle by szybko przed 20 :P co by plodnośc nie spadła !!!! ty autorko uwazaj bo przy aktualnym przeludnieniu za propagande takich poglądow jeszce Cie wysterylizuja i bedziesz bezuzyteczna :P

Gość ale ze mnie sucz
i dlatego polecałam ci anatomie zgłębic abys nie pisała ze kobiety w wieku 40 lat nie miesiączkują :P hehe no nie wierze w nia dobra jest hhehe

Gość ale ze mnie sucz
15 to ma sie grzecznie uczyc a nie bawic, 20 rozwijac i korzystac z zycia a ty ... ty pwinnaś zamilknąc na wieki ... amen :)

"15 latka moze sie jeszcze bawic, 20 latka powinna byc juz zona i matka a 40 stka powinna sie godnie starzec w otoczeniu wnukow." Ja pierdole to musi byc prowokacja chyba że dorastałaś w rodzinie o długich tradycjach prdofilskich

wiem co mowie mowie co wiem Napisz jeszcze parę mądrości to się pośmiejemy

wiem co mowie mowie co wiem> przykre to co piszesz, wygląda na to, że pogodziłaś się z faktem, że zostaniesz na starość sama jak palec. Twoja menopauza i sucha pipa sprawią, że mąż cię porzuci. Na marnych podstawach opiera się to twoje małżeństwo. Z tego co piszesz wnioskuję, że pochodzisz ze wsi Zadoopie na kresach wschodnich i utknęlaś w średniowieczu.

jestem z miasta jak cos! haha:D burza sie na moje slowa tylko stare panny, prawiczki i starocie okolo 40stki!:p

Gość ale ze mnie sucz
kochana my sie nie burzymy my sie wysmienicie bawimy ... Twoim kosztem :p heheheh

No, z miasta liczącego 100 mieszkańców z czego 80 to twoja rodzina hahahahaha. Ja wyszlam za mąż w wieku 26 lat, skonczylam studia i cos osiagnelam w zyciu, teraz dopiero pomysle o dziecku. Menopauza u kobiet w mojej rodzinie następuje po 50 tce! Masz pecha młoda.

Gość augula
i ty to wszystko wiesz zapewne od matki, jesli ona nie ma juz okresu w tym wieku to faktycznie musi wygladac tragicznie ale to tym gorzej dla ciebie bo masz malo czasu, ciesz sie sexem puki mozesz. Moja babcia stracila okres w wieku 58 lat, tak wiec widzisz, jakie geny takie zycie. jedno wiem, ty masz i bedziesz miec zycie chujoweeeeeeeee ;))) ja mam jeszcze duuuzo czasu Ps. takie pytanko, jakim cudem wyszlas za takiego starego dziada skoro ty juz w tym wieku jestes tak przerazajaco stara? Rozumiem ze to bulo z musu przez wpadke, chyba ze juz nikogo innego nie mialas na oku bo wiesz o swojej (bardzo zanizonej) i stwierdzials ze lepszy taki stary dziad (ktory w twoim rozumowaniu niedlugo nabawi sie prostaty, o ile jesli juz jej nie ma) niż ŻADEN?

nie no albo prowokacja albo poprostu jestes ZE WSI!!!!!!!!! tam zeczywiscie 23 letnia singielka to juz stara panna... no ze wsi jak nic... wieś wieś wieś idź krowe wydoić!!!!!!!!!