Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffdfg

moj była dziewczyna

Polecane posty

Gość ffdfg

rok nie mamy kontaktu a ona ziś ustawia opis na gg "możesz sie zarzygać na śmierć kurwo"zdanie które padło po jej adresem...podczas naszego rozstania...Po co to robi..?nie wie że mam jej gg...po co o tego wraca

Gość ddandulka
no wiesz, jakbym uslyszala cos takiego, to sadze, ze wracaloby do mnie jak bumerang :(

Gość ale ze mnie sucz
faceta poznaje sie po tym ... JAK KOŃCZY :) GRATULUJE CI KLASY I TAKTU ... MA PRAWO WRACAĆ ZACHOWAŁEŚ SIE JAK OSTATNI PROSTAK I OKOLICZNOŚCI CIE NIE USPRAWIEDLIWIAJĄ ... :/

Gość hahahaa
co do romantyzmu slyszałampoobne hasła...romantyzm 21 wieu wygląda mniej wiecej tak: Ex1)Kocham Cie kurwa..ale mam potrzeby ile moge czekać(chodziło o seks) EX nr 2 Nie rozumiesz,kocham Cie dziwko Eh nr 3 Spierdalaj z mojego życia

Gość ale ze mnie sucz
DOKŁADNE !!!! na domiar tego prac brudy w opisach na gg ? sorry ale ile wy macie lat obstawiam ze max 19 :P

Gość jeronim233434
baby sa wredne. Moja byla do dzis mi lazie pod balkonem z bachorem goscia z ktorym mnie zostawila.

Gość gwiazdorka
a dlaczego ty wracasz do przeszlosci sledzac jej opisy na gg?

Gość anżelikaaa
nie rozumiem jak można powiedzieć osobie z którą cos cie łeczyło tak podłe słowa.... i dokładnie faceta poznaje sie po tym jak konczy.... jestes facetem bez klasy;/ zero szacunku;/

"na domiar tego prac brudy w opisach na gg ?" śmiem podejrzewać, że tylko ona i on wiedzą o co chodzi z tym opisem, więc jakei pranie brudów?

Gość ale ze mnie sucz
a czy ja sugerowalam ze ktos jeszcze wie ? własnie o to chodzi piora brudy w opisach - między sobą - to załosne o takich rzeczach sie ROZMAWIA !!! ROZMAWIA sie w cztery oczy albo milczy :)

Gość przeciez on napisał że ona
nie wie że on ma opis..przypuszczam że ma taki kiepski dzień i jej sie przypomniało też bym pamiętała takie słowa

"o takich rzeczach sie ROZMAWIA !!!" O takich rzeczach jak cytowane słowa się nie rozmawia. Za takie rzeczy leje się z liścia w ryj i zapomina o frajerze. Widać jednak była straszliwie zakochana, skoro nadal ją to boli.

Gość ale ze mnie sucz
racja :P poprawiam się - milczy sie albo ... daje w ryj :P nie najpierw daje w ryj po czym milczy :D

Gość odrazu widać że to
prowokacja autor jakoś zamilkł

Gość ale ze mnie sucz
autor "mysli" nad odzewem w opisie na GG :P hehe nie przeszkadzajmy :P