Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieelki_orion

co sądzicie o cejrowskim ?

Polecane posty

Gość wieelki_orion

ja nic do niego nie mam, plus ma u mnie za to, że zawsze mówi to co myśli w przeciwieństwie do większości znanych osób, którzy chcą sie tylko wszędzie 'wpasować' z własnymi pogladami ps. uwieeelbiam ten filmik z frytką ahahaha :D

Gość spooko gosciuu
cejro wymiata !!!

Gość no dobra jest kryptogejem
i potrafi jedynie wdrażać historie wyczytane w przewodnikach oblech

Gość chyba podróżniczy
debilko

Gość tez lubie jego filmy
z podrozy, co do pogladów nie ze wszystkim sie zgadzam ale podoba mi sie, że ma odwagę je wyrazac bo wiadomo, ze "polityczna poprawnosc" dominuje.

Gość udaje inteligentnego
ale ta jego inteligencja sie kupy nie trzyma i załosne jest ze robi programy o obcych kulturach, gardzac tymi ludzmi... jest za przywróceniem rzadów białych w Afryce - czyli de facto przywróceniem niewolnictwa masakra jakas i wszyscy go popierajacy masakra jeszcze wieksza :o

Gość sedno sprzedaje historyjki
zasłyszane od tubylców i robi z nich idiotów niedomyty polaczek

Gość bardzo go lubię zazdrośnicy

Gość tusia w czerwonych gatkachh
szkoda, że nie został politykiem :( jest 100 razy bardziej wykształcony, mądry i inteligentny od takiego przeciętnego bałwana w rządzie

Gość czego mamy zazdroscic
tego że jest cwelem? nie ogladałam ani jednego programu z nim w którym zabłysnąłby błyskotliwą ripostą w stylu wojewódzkiego a wyuczyć sie paru historyjek i potem wciskać je ciemnym masom zadna sztuka 🖐️

Gość bubu22
taki zniego katolicki cnotek, a indianki mu wyjmowaly kleszcze z tylka w czasie kapieli nago w rzece. zenada... mowi cos, robi cos innego. i jest mistrzem w obrazaniu ludzi. generalnie, chociaz ksiazki jego sa ciekawe, to tego pana nie lubie. jest chamem.

Gość dokładnie

Gość ale mozna byc chamem
w stylu kuby w. czyli inteligentym z poczuciem humoru i mozna byc chamem w stylu cejrowskiego zwyklego zakompleksionego polaczka prostego gbura 🖐️

Ostatnio czytałam jego książkę, lubiłam jego programy.To fakt, ze czasami denerwuje mnie to co mówi, ale wydaje się, że jest "prawdziwy".

Lubiłam go kiedyś...ale jak na razie udowodnił tylko ze jest prostakiem i nie ma za grosz kultury osobistej-a taki z niego katolik podobno...Ale Frytka sprzedała sie jednym sposobem,on robi to drugim...aby kasa była, reszta nie ważna...

Gość faktycznie cieżko zgasić frytk
e o IQ ameby :D

Gość mnie przeraza fakt
ze koles o pogladach zblizonych do Hitlera, w kraju o nazwie Polska, potrafi zauroczyc taka duza ilosc obywateli. Narod spsiał, szczycimy sie ze przetrwalismy dwie wojny, zabory, komune.. A tak naprawde nasze poglady od pogladow Adolfa czy innego Włodzimierza jakies bardziej chwalebne nie sa

Gość słusznie ale mnie bardziej
przeraża fakt że głupi naród nie dostrzega jego pseudointeligencji widocznie jest głupszy od niego 🖐️

Gość supperherrro
''w stylu kuby w. czyli inteligentym z poczuciem humoru i mozna byc chamem w stylu cejrowskiego zwyklego zakompleksionego polaczka prostego gbura'' haha a wojewoda to nie cham? i na dodatek robiacy z siebie pajaca? co jak co, ale jesli miałbym wybierać z nich dwóch to wybieram cejrowskiego

Gość ano ano prawda
bo to nie inteligencja ale kilka prostych tricków, słownych gierek, wiecznie to samo w kółko plus agresja i na tej zasadzie mozemy sprowadzic do parteru kazdego rozmówce.

Gość depecheeemodee
''faktycznie cieżko zgasić frytk e o IQ ameby'' no coś wojewódzkiemu nie udało się jej zgasić, a przy dodzie to już wogóle 'wymiękł' i wyszedł na takiego biednego facecika, cejro z dodziunią by sobie o niebo lepiej poradził :p

no tak pytanie tylko po co facet miałby wskakiwać na kobiete. a moze by tak z facetem sie zmierzył a nie z przygłupią celebrytką?

a ten pewnie do programu z frytką przygotowywał sie niczym adamek do walki z gołotą, co za kretyn :D

Gość ano ano prawda
roznica miedzy wojewódzkim a cejrowskim polega na tym, ze wojewódzki moze i robi sobie zarty na niskim poziomie, moze i pojedzie po bandzie, ale wiekszosc jego rozmówców moze sie po tym otrzepac i kontynuowac rozmowe, moze mu odpłacic pieknym za nadobne, baaaa, wojewodzki dopuszcza nawet, ze ktos okaze sie bystrzejszy od niego. cejrowski nie zartuje sobie na poziomie jakiejs tam ogólnosci, ale uderza w najbardziej intymne kwestie, nie ma szacunku do niczego, a gosc wychodzi zazwyczaj jak poturbowany przygłup, nie wazne co soba reprezentuje - wazne ze sie wojtkowi nie spodobało. traktuje z góry ludzi innych, robi z nich podludzi. generalnie gosc wychodzi osmieszony ze wzgledu na tozsamosc, przynaleznosc społeczna, kolor, orientacje, religie, poglady itp u wojewódzkiego ktos kto za nim nie nadaza moze wyjsc niezadowolony, ale nie wyjdzie osmieszony ze wzgledu na swoja rzekoma nizszosc wzgledem pana cejrowskiego.

Gość gal_aanoniim
bardzo podoba mi się sposób w jaki wyraża się o pedałach, wali prosto z mostu i bardzo dobrze, wnerwia mnie już to wszelkie homo niewiadomo coś i te ich przereklamowane 'tolerancja dla wszystkich' bleble skoro dla wszystkich to dla homofobów również i tyle

Gość ano ano prawda
a co to programu cejrowskiego z frytka - nie wazne kim ona jest, nie mam o niej wysokiego mniemania, ale jezeli uwazacie, ze chwalebnym jest, ze facet wyzywa kobiete od portowych dziwek przez pol godziny w tiwi, to sorry, ale nalezy wam wspolczuc. wojewódzki sobie nie "poradził", bo mysle ze nie znizył by sie do poziomu bluzgania na kogos na antenie przez cały program. naprawde chcecie ogladac takie publiczne linczowanie? :o kuba i tak obnazył cechy jej intelektu - tylko ze on zwracał na nie uwage naiwnym pytaniem, usmieszkiem, uniesieniem brwi, przerysowana gestykulacja. pan wojciech zas zbluzgał ja niczym menel z dworca i "dał rade" :o

Gość frydrykaaaa
''cejrowski nie zartuje sobie na poziomie jakiejs tam ogólnosci, ale uderza w najbardziej intymne kwestie, nie ma szacunku do niczego, a gosc wychodzi zazwyczaj jak poturbowany przygłup, nie wazne co soba reprezentuje - wazne ze sie wojtkowi nie spodobało. traktuje z góry ludzi innych, robi z nich podludzi. generalnie gosc wychodzi osmieszony ze wzgledu na tozsamosc, przynaleznosc społeczna, kolor, orientacje, religie, poglady itp'' po co te óogólnianie? z poważnymi gośćmi rozmawia poważnie, a z tymi 'niepoważnymi' mniej poważniej, co do frytki to się akurat nie dziwię, jak miał 'na poziomie' rozmawiać z osobą, której 90% społeczeństwa nie trawi i na dodatek daje du.py na wizji? i bardzo dobrze, że pojechał, bardzo dobrze i sądząc po komentach zdecydowanej większości się bardzo podobał ten odcinek :)