Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maddame

zakochalam sie help

Polecane posty

Gość maddame

Witam! Bardzo prosze o rade tych kobiet, ktore sie zakochaly i srawily, by facet to uczucie odwzajemnil:) Mam 27 lat, 4 miesiace temu z dnia na dzien moj 5letni zwiazek sie rozpadl, nie byl udany ale tak szybkiego rozwiazania sie nie spodziewalam-odszedl do innej. Ale to niewazne- nie ma tego zlego co na dobre by nie wyszlo! Niby tak, bo glowe od jakiegos czasu kto inny mi zaprzata- kolega z pracy, nie wiem czemu ale dopiero z czasem zaczelam go dostrzegac, wiem ze mnie bardzo lubi,sam glosno to mowil ale jako kolezanke, bo wesola jestem smieszna itp. nie wiem jednak co by tu zrobic, zeby spojrzal na mnie inaczej, byl taki okres, ze ukradkiem rzucalismy na siebie tajemnicze i krepujace spojrzenia, ale to trwalo moze ze 3 dni. Jak sie zdobywa faceta i czym- wiem ze kazdy jest inny ale czy jest cos sprawdzonego co mogloby zaskutkowac??a co wazne-on jest przystojny naprawde tworczy i jAkby niesmialy,w kazdym razie podoba sie dziewczynom bardzo, ja natomiast jestem szalona otwarta dowcipna moze i ladna ale lekko przy kosci- w porownaniu do niego no wiecie,ale chyba nie o wyglad tu jajbardziej sie rozchodzi. Dziewczyny jak dzialac by Misia zdzialac??:):) Dzieki

Gość maddame
Czy 1az sie zakochalam czy 1 raz nie wiem co zrobic??:) Nie wiem stara jestem niby a czuje sie jak gowniara z podstawowki, ktora bujnela sie w koledze z 3 lawki...:( odebralo mi... wszystko, wiem tylko, ze nie potrzebuje juz cierpiec chociazby z powodu niespelnionej milosci teraz