Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bidnamycha.

Czuje sie gorsza bo mniej..

Polecane posty

Gość bidnamycha.

Zarabiam od mojego chlopaka Smieje sie z moich pieniedzy ze malo zarabiam Jak sobie dorabiam na paznokciach to sie sie smieje ze za dwadziescia euro to on wydaje na sniadanie. Na miesiac zarabiam 600 euro On zarabia miesiecznie okolo 4,5 tys euro Czuje ze do niego nie pasuje bo jestem za biedna :( Zawsze mowi ze on sobie kupowal drogie ciuchy

Ja zarazbiam prawie trzy razy mniej od mojego chłopaka. Ale nie pozwolilabym, żeby mnei wyśmiewał z tego powodu! Ale od jakiegoś czasu mieszkamy razem... i wspólne zarobki = wspólne wydatki... Powiedz mu,że przeszkadza Ci jego stosunek do Twoich zarobków!!

Gość faktyxczniaczka
wiesz co ja to wogole wam wspolczuje tobie to pewnie na waciki nie wystarcza, a ten chlop twoj... no gdzie by to kto pomyslal ze on tyle moze zarabiac? to jakas wasza najnizsza z najnizszych srednia krajowa? albo po odliczeniu kredytu... no bo nie wierze ze mozna przezyc za 4,5 tys euro miesiecznie! masakra, a opieka spoleczna wam pomaga? zal.pl

Gość bidnamycha.
4 tysiace czy 5 tys euro to twoim zdaniem malo?

Gość do bidnamycha.
to wyzej to chyba powalilo, 4,5 tys zl to mnostwo kasy ... a w temacie masz faceta palanta ;/

Gość euro mialo byc

Gość nie rozumiecie problemu
To nie w tym rzecz ile to jest w Polsce. Bo autorka zapewne mieszka za granicą i tam 600 euro to niewiele. Pomyślcie że to tak jak w Polsce tylko w złotówkach. Ona 600 zł a on 4,5 tys.

Gość to po co rozmawiasz z nami
porozmawiaj z nim , bo o ile facet powinien być głową to kobieta nie powinna być polem do szyderstw :(

Gość bidnamycha.
ale mi przykro jak sie smieje Wychodzi na to ze takie biedne osoby jak ja powinny sie trzymac biednego bo jelsi ja bym wiecej zarabiala niz on to by nie podskawkiwal a tka to czuje sie jak g...

Gość bidnamycha.
Jak mam porozmawiac ? Rozmowa nie wzrosna moje zarobki

Gość znowu zakladasz
ten sam topik??!!!! 😴