Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezorientowana w kompach

pomozcie, hehe pytanko o komputery

Polecane posty

chce przedluzyc neostrade na rok, widze iz przysluguje mi karta pamieci 2gb i czytnik kart sweex jako darmowy upominek no wlasnie, ta karta pamieci to jest pendrive tak? tylko sie nie smiejcie, bo ja nigdy nie korzystalam z pendrivow, tylko z plyt CD :) a co to jest ten czytnik kart Sweex? po co mi to ???

moze ktos zyczliwy sie znajdzie? z tego co widze, to to co mi oferuja, to nie jest pendrive, tak? bo pendrive sam ma wejscie do USB a tutaj daja mi karte i do tego czytnik? troche bez sensu.....................

Gość znafca temató
jak możesz to przenieś się gdzieś indziej bo tepsa to zło :( :(

Gość tak najlepiej
niech weźmie internet bezprzewodowy :O Neostrada nie jest taka zła.

11:19 [zgłoś do usunięcia] niezorientowana w kompach moze ktos zyczliwy sie znajdzie? z tego co widze, to to co mi oferuja, to nie jest pendrive, tak? bo pendrive sam ma wejscie do USB a tutaj daja mi karte i do tego czytnik? troche bez sensu..................... Sama jesteś bez sensu głupa cipo. A jak kurwa se pendrive w włożysz w telefon albo w aparat fotograficzny? No jak kurwa? Odpowiedz mi jak skoro uważasz że to bez sensu? I nie każdy ma kurwa laptopa z wbudowanym czytnikiem kart żeby se potem tą kartę odczytać na komputerze! Ty się zajmij lepiej gotowaniem, praniem i sprzątaniem głupia pizdo a nie komputerami!

Gość ghdfgdgdfg
raczej tak--------- cipa to cie urodzila szkoda ze zapomniala zabic