Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TwojSkarbb

Dlaczego dopuszczacie się dewiacji, jak ORAL i ANAL ?

Polecane posty

Gość TwojSkarbb

Przecież seks powinien być delikatny, romantyczny. Powinien być uniesieniem miłosnym , dopełniającym uczucie. A członka powinno się umieszczać tam, gdzie to zaplanowała natura ! Taki seks jest najpiękniejszy. Nie powiecie mi przecież, że wkładanie członka w odbyt , służący wypróżnianiu się, jest naturalne ? To zboczenie. Podobnie jak seks oralny , to obrzydliwe i niesmaczne. Taki seks to raczej orgia, dająca upust chorym fantazjom i prowadząca do innych, wiele gorszych dewiacji ! Tylko delikatne, romantyczne uniesienia mają związek z prawdziwym uczuciem i szczerą miłościa . 🌼

A członka powinno się umieszczać tam, gdzie to zaplanowała natura' piszesz o sedesie ? ;)

Tylko delikatne, romantyczne uniesienia mają związek z prawdziwym uczuciem i szczerą miłościa ." Harlequin roolez :classic_cool: :D

Gość do regres
A Ty umieszczasz członka w sedesie ? :\ to chyba mial byc żart, conajmniej nieudany :P

A Ty umieszczasz członka w sedesie ? wiesz czasami tak jak każdy , bez względu na płeć :D

Gość gryf
jak ktoś to lubi to czemu nie !!! każdy jest wolnym człowiekiem jesli nie narusza to wolności innych to nie ma czym sie przejmować

Przesadzasz drogi autorze nazywając to dewiacją. Czy pozycje innej od misjonarskiej, wyuzdane akrobatycznie i "zwierzęce" (piesek, hau, hau) to też zaprzeczenie "uniesienia miłosnego , dopełniającego uczucie"? Naturą ludzką jest dociekanie i poszukiwanie i nie ograniczają się w tym nawet w seksie. Jeśli tego nie akceptujesz to "nie uprawiaj", bo mówiąc o tym z niesmakiem wypadasz na ktosia o skostniałych poglądach i obrzydzeniem do "odmiennych stanów zadowolenia". Co ludzkie nie musi być "pyszne", ale nie jest też obce :) A co do dewiacji jakie z takiego bezczeszczenia uczucia wynikają to masz rację! Tak samo jak gry i telewizja produkują psychopatów, kościół dewotów, polityka kołtuństwo a samochody plastikowe worki pełne zwłok. To wszystko prawda tylko ze nie każdy wielbiciel loda zostaje pedofile a kierowca trupem... a w zasadzie nawet tu nie ma porównania, jest tylko urojenie szkodliwości wszelkich ludzkich uciech.

Gość Anal jest dla idiotek
CIekawe czy się przyznacie nowym facetom, że ex wam w tyłek wkładał

Gość do regres
To ciekawe, ja nic w środku sedesu nie umieszczam . A nawet jeśli, to i tak nie było to trafione... Bo autor/ ka napisał/a , że członek powinno się umieszczać tam, gdzie natura chciala. A sedesu raczej natura nie przewidziala . chciales byc blyskotliwy, a wyszlo jak zawsze :P

A sedesu raczej natura nie przewidziala . chciales byc blyskotliwy, a wyszlo jak zawsze " sedesu nie ;) Ale mocz juz tak;) Jak jestesmy juz tacy skrupulatni w tematach czysto fizjologicznych ;)

Gość gość...
Zdecydowanie popieram autorkę!!! Dewianci, zbokole tak dziewczyny, jak i faceci. Jeszcze oral można przeżyć ale anal, nigdy!!! Niestety oral tylko i wyłącznie z osobą najważniejszą i najbliższą sercu. Anal odpada całkowicie, według mnie to zboczenie nie do przyjęcia!! Dla mnie to ingerencja w prawa i przeznaczenie natury. To tak jakby facet z dziewczyny zrobił geja. Nie zaprzeczajcie coś w tym jest z prawdy. Geje nie mają swego przyzwolenia społecznego na bycie razem. Ja wiem chodzi o tolerancję. Więc dlaczego dziewczyny - gejówki mają mieć! Dziwię się dziewczynom, jak mogą narażać swoje zdrowie. A tak z drugiej strony....gdyby tak od faceta wymagającego analu od dziewczyny wymusić to samo, czego on się od niej domaga, tylko z drugim facetem? Ciekawa jestem czy by przystał na to, bo pisać tutaj, że tak....to se może każdy pisać co mu się podoba...chodzi o to czy by to zrobił i to nie tylko 1 raz. Tylko po to żeby poczuł, jak czuje sie dziewczyna w roli gejówki!! To zwyczajne zlekceważenie i ignorancja praw natury.

Gość do regres
No oczywiście, że prezwidziala mocz, a nawet "urządzenia" do wydalania go. Ale nie zmienia to faktu, że sedesu nie przewidziała a co za tym idzie umieszczania czegokolwiek w nim. W sedesie to można umieszczać kostkę do toalet.