Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdamagdeczka

Rozumna kobieta potrafi.

Polecane posty

Gość magdamagdeczka

Mój facet robi dla mnie wszystko.Jest dla mnie prywatnym taksówkarzem, skarbonką, kucharzem, wspaniałym kochankiem, specjalistą od wszelkich napraw w domu, specem od komputera, wynosi śmieci, nosi ciężkie siaty, walizki, dzwoni często, martwi się o mnie i troszczy.

Gość magdamagdeczka
Nie rozumiem jak możecie być z leniami, chamami i innymi elementami, zamiast poszukać sobie dobrego faceta, który zrobi dla was wszystko.

Gość taki jeden znudzony gość
no to super.

Brawo! I to sie nazywa szczesliwa kobieta :) Ja tez nie pojmuje tego ze kobiety sa ponizane, wyzywane, pelnia funkcje robotow a mimo tego nie sa doceniane i jeszcze to one walcza zeby utrzymac zwiazek

Gość magdamagdeczka
oczywiście, że jest miłość:)

Gość magdamagdeczka
blueska21, dokładnie!:) same jakieś masochistki, biedne zahukane kury domowe, automaty do wszystkiego.

Gość lalalkalaka
To miałaś szczęście. Większość kobiet nie trafia tak dobrze. Gratulacje

"Prywatnym taksówkarzem, skarbonka" . powiadasz? skoro Ci to odpowiada, gartuluje udanego związku... :) Mój jest dla mnei wsparciem i przyjacielem... i tez mi wspaniale:)

Gość Riktata
Ajajaj, jak słodko :))) On dla Ciebie skarboneczką prywatną, a Ty dla niego woreczkiem na spermę :))) mmm :)

Gość a ja tez tak mam P
i sama sobie na to zapracowalam |:D

Gość Endrju22
Czym zapracowalas???? Dawaniem doopy ile wlezie i w róznoraki sposób?? Co takieo robicie cudownego, bierność chyba nie jest "zapracowaniem"??

Gość magdamagdeczka
Ma kasę i nie jest skąpy. Gdy wychodzimy do miasta, do kina, na zakupy, to on płaci. Po prostu nie pozwoli mi płacić, byłby obrażony. Z przyczyn zdrowotnych nie mogę prowadzić samochodu, więc on wszędzie mnie zawozi i odwozi. Do tego jest inteligentny, czuły, zabawny, świetnie tańczy i ma piękny niski męski głos:).

Gość Endrju
Aha, a Ty co dla niego robisz poza sexem?? Bo wszystko włascieiw on robi za Ciebie...

Gość magdamagdeczka
Kochac kogoś to nie praca. Mądrze kochać to sztuka. Nie można kogoś zmusić do miłości, nie wiem jakbyś na tym pracował.:)

Gość Endrju
Kochac... To co wystarczą mu czułe słówka tylko?? Ja bym takiego nieroba jak Ty pogonił w sina dal... Zero empatii dla Twojego partnera.

Gość magdamagdeczka
Endrju---> w sumie masz rację, nic szczególnego nie robię:) Jestem sobą. Można stawać na głowie, znosić przykrości, chamstwo, pijaństwo i co? I nie dostawać od faceta nic...prócz powodu do łez i smutku.

Gość magdamagdeczka
Jesteśmy przyjaciółmi, dobrze się rozumiemy, akceptujemy i tworzymy zgrany zespół. On jest dla mnie dobry i ja jestem dla niego dobra. Harmonia, miłość i szacunek.:)

Gość a ile lat jestescie razem
?

Gość Endrju
No dobrze Autorko, a powiedz mi na czym polega Twoja rozumność?? Bo według mnie to jest fart, jak totolotek, po prostu trafiłas i tyle. Uważasz,że taktyka nicnierobienia działa na kazdego faceta?? Zapewniam, ze nie. Więc w czym tkwi Twoja rozumność zadana w temacie??

Gość magdamagdeczka
2 lata i planujemy ślub:).

Gość aaaaaahhhhhhhaaaaaaaaaa
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość magdamagdeczka
Rozumność? Otóż chodzi o to, że nie związałabym się z beznadziejnym leniwym, chamskim, władczym i pazernym chłopem, który by mnie krzywdził. Trzeba w życiu dokonywać dobrych wyborów. A bycie z osłem i gnębicielem nie należy chyba do rozumnych posunięć w życiu?

Gość ohhhhhhh uwazaj
moj byl taki jak twoj...pare lat po slubie zmienil sie w te wersje ktora opisujesz powyzej

Gość Endrju
Wciaąz nie widze konkretów w Twoim postepowaniu :) aczkolwiek zyczę szczęscia, i nie chcialbym aby za kilka lat wypomniał ci nieróbstwo i lenistwo, bo ja bym takiej kobiety nie chchial. ROWNOUPRAWNIENIE i partnerstwo - jak najbardziej, ale nie robienie za dwoje :)

Gość magdamagdeczka
Niektóre kobiety wolą być z byle jakim niedobrym facetem, niż żyć same. Męczą się w toksycznych, złych związkach. Są poniżane, olewane i nawet nie wiedzą, co to normalny, spokojny, harmonijny i udany związek.

Gość magdamagdeczka
Endrju, nigdzie nie napisałam, że nic nie robię:)

Gość Endrju
Endrju---> w sumie masz rację, nic szczególnego nie robię Jestem sobą. Naprawdę nic nie napisałas?? :)

Gość magdamagdeczka
ale automatem do roboty i dostarczania przyjemności chłopu, który ma to gdzieś, na pewno nigdy nie będę:)

Gość Endrju
A on tym automate jest i jeszcze jawnie sie z tym obnosisz...