Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdamagdeczka

Rozumna kobieta potrafi.

Polecane posty

Gość magdamagdeczka
"nic szczególnego" a nie "nic".:)

Gość Endrju
Nie istotne, doskonale oboje wiemy o co mi chodzi. Pozdrawiam.

Gość magdamagdeczka
ale nie mam gdzieś tego co dla mnie robi:)

Gość kjgfkjhbgkbjg
Ok a teraz powiedz co ty wnosisz do tego zwiazku? On robi dla ciebie i za ciebie wszystko a co ty robisz? Umiesz gotowac smaczne dania? Umiesz sprzatac,prac? Ksztalcisz sie, rozwijasz, uczysz sie jezykow obcych? Umiesz naprawic podarte ubrania, porwane firanki, zalatac dziurawe narzuty, dywany? Zarabiasz chociaz minimalna pensje i masz jakis wklad w wydatki? Czy jestes kobieta bluszczem, bez ambicji, niesamodzielna zyciowa ktora bez faceta by sobie nie poradzila kompletnie w zyciu?

Gość kukurykkuuu
Ni no zajebista jestes, BO NIE MASZ GDZIES TEGO CO ON DLA CIEBIE ROBI... Brzmi to ja z ust utrzymanki i wykorzystywaczki, wiesz?? Nikt by nie miał gdzies dostawania samych przyjemności.

Gość magdamagdeczka
Umiesz gotowac smaczne dania?-----. TAK Umiesz sprzatac,prac?----TAK Ksztalcisz sie, rozwijasz, uczysz sie jezykow obcych?---mam wyższe wykształcenie, ekonomia na uczelni państwowej skończona z wyróżnieniem Umiesz naprawic podarte ubrania, porwane firanki, zalatac dziurawe narzuty, dywany?---NIe, kupuje nowe Zarabiasz chociaz minimalna pensje i masz jakis wklad w wydatki?----mam swoje mieszkanie, wystarczająco pieniędzy żeby sie utrzymac i spore oszczędności

Gość cvxdsf
A gdzie tu miłość ? Jej jest wygodnie, ma wszystko na tacy podane. Bardziej służącego sobie znalazła. I tak wiecznie wszystko nie będzie trwać. Co ona robi dla niego ? hehe

Gość hehrhghr
Zwyczajnie mialas szczescie trafic na faceta ktory cie wyrecza we wszystkim! A nie przeszkadzaloby ci np ze nie poradzilabys sobie sama bez niego? Zero kasy, bez prawa jazdy, nieumiejtnosc naprawy komputera a i prawdopodobnie niewiedza do kogo sie zglosic z usterka w kompie. Nie jest ci ciezko zyc ze swiadomoscia ze jestes niezaradna kobieta?Mi by bylo ciezko.. Mam wspanialego partnera ktory jest tak samo uczynny jak twoj ale wiem ze jakby nam sie nie udalo to bym swietnie sobie poradzila w zyciu,, zarabiam sporo, mam prawo jazdy, umiem nawet przeinstalowac system usunac wirusy w kompie...szyc, prac, gotowac mialabym kase na wezwanie specjalisty od naprawy a ty? co ty bys zrobila sama?

Gość MokryParasol
Więc po co wypisujesz na tym forum to co zawarłaąs w pierwszym poscie, bo jak juz ktos napisał wczesniej ma to chrakter nastepujacy: CHCESZ MIEĆ, PANIĄ TO RÓB NA NIĄ.

Gość magdamagdeczka
hehrhghr---> nigdzie nie napisałam, że nie mam kasy:)

Gość o co chodzi w tym temacie
O co ci chodzi autorko? Toz to normalne ze partner pomaga ci, wspiera.takie sa cechy normalnego, zdrowego zwiazku .Chcesz czyms zaszokowac? Moj partner tez mi nosi ciezkie walizki, czasami zawiezie mnei do lekarza, naprawia mi komputer..I nie robie z tego halo jestes jakas dziwna?????? Moze masz kolezanki ktore sa w zwiazkach z debilami, moze wychowalas sie w patologicznym otoczeniu ze takie trmaty poruszasz.. Wiekszosc moich kolezanek ma wlasnie takich partnerow i nie robia z tego sensacji bo nie ma o co...smieszna jestes

Gość asdfghds
fajnie masz ;)

Gość kukurykku
Więc i tak wychodzisz na zero, bo skoro umiesz wszystko robic, co robi on, a ponad to stac cie finansowo na wszystko samą to jesteś PERFIDNA I WYKORZYSTUJESZ GO, BO JESLI NAWET DAJESZ COS W ZAMIAN TO B.MALUTKO I JESZCZE SIE Z TEGO TUTAJ CIESZYSZ!!!!

Gość asdfghds
jednak wiekszosc faceotw ktorzy jako tako szanuja swoje partnerki zrobiloby to samo... Na kafeterii siedzi duzo nieudacznikow,ale to nie oznacza ze kazda kobieta spotyka sie z damskim bokserem ;) Jesli Twoj facet jest dla Ciebie takim skarbem to o niego dbaj

Gość cvxdsf
No właśnie hehe Ameryki nie odkryła głupia autorka tematu. W większości związków przecież tak jest. haha

Gość jgihtghbnhjb
Popieram wpis z gory hehe.Autorka podnieca sie czyms kompletnie normalnym. Na bank jej tato,dziadek, znajomi faceci byli jacys patologiczni ze z noszenia ciezkich walizek i placenia przez faceta w lokalach itp robi sensacje na miare 21 wieku zalosne heheh

Gość yyyyyyyyyyy
zaraz zaraz a skąd wniosek że jakby została sama to by sobie nie poradziła ? Właśnie te kobiety które wierzą, że są w stanie same poradzić mają w związku dobrze bo i ona i facet wie że ona jest z nim dlatego bo chce a nie dlatego bo musi i wtedy jest dużo łatwiej "walczyć o swoje" niż kiedy "jest się na łasce".

Gość magdamagdeczka
o co chodzi w tym temacie, hmmm, to super... Poczytaj kafeterie, same szczęśliwe, normalne związki. Aż mnie trafia, że kobiety tak żle mają...:(

Gość magdamagdeczka
Tak? Za to moj facet dodatkowo jak mnie glowa boli to sam sobie potrafi wytrzepac i nie nalega zebym mu wziela do buzi.

Gość Węgielka
Janse, jasne. moze zmien temat PERFIDNA/CWANA kobieta potrafi, bo ja rozumności w tym za grosz nie widze...

Gość magdamagdeczka
jeżeli macie wspaniałych partnerów, to brawo-piszcie i chwalcie się, bo to nie powód do wstydu:) I fakt-nigdzie nie napisałam, że nie poradziłabym sobie sama. Zanim go poznałam świetnie dawałam sobie radę.

Gość asdfgds
No jest duzo takich tematow ale czego sie spodziewasz na forum? Na forum zazwyczaj ludzie pisza o problemach a nie o tym jak im cudownie w zwiazku. Jesli komus jest cudownie to o tym nie pisze bo po 1 nie jest to jakies pasjonujace a po 2 nie ma takiej potrzeby i czasu na to,czas woli spedzic z ukochanym.

Gość gituhituyt
dziewczyno zacznij myslec logicznie!!!!!!!!! na kafeterii wpisaje sie niewielki procent polskich kobiet ktore rzeczywiscie maja problemy w zwiazkach, reszta nic nie psize a duza czesc teraz lezy w ramionach swoich partnerow i zadna z nich nie emocjonuje sie tym ze jej facet zawiozl ja do miasta samochodem czy zaniosl walizke...to jest normalne ! Facet jest silniejszy fizycznie to pomaga ci dzwigac..skoro ma samochod to moze podrzucic partnerke do miasta i mnostwo facetow tak robi A ty sie podniecasz tak jakby twoj facet przemierzyl cala kule ziemska aby byc z toba, nosil cie na rekach i kupowal kolie diamentowe co miesiac i obsypywal cie rozami codziennie Opanuj sie dziewczyno:)

Gość magdamagdeczka
Wcale sie nie podniecam tylko chcialam sie z wami podzielic swoim szczesciem. Ale tu chyba same gbury na tej kafeterii.

Gość magdamagdeczka
wiecie, to w sumie komplement. Wole być uważana za perfidną(choc to nieprawda) niż za szmatkę do podłogi dla faceta.

Gość ahahahhahahahhahaha
Skrabonka i spec od... śmieci mnie rozwalił!!!!!!!!!!!!!!!! No comment, please :)))

Gość to co oczywiste innych cieszy
A ja weslzam i sadzilam ze autorka zacznie pisac jak jej facet zabiera ja na rejsy dookola swiata, kupuje jej drogie perfumy, ubrania a tu takie oczywiste rzeczy ktore sa takze w moim zwiazku....eee tam nuda

Gość taki jeden znudzony gość
Przez kafeterianki przemawia zawiść. Babska są wredne i utopia cię w łyżce wody. Zamiast w imię solidarności jajników popierać autorkę, to wy na nią najeżdżacie. Phi, każda tak ma w związku! Nieprawda, nie każda. :D

Gość taki jeden znudzony gość
"A ja weslzam i sadzilam ze autorka zacznie pisac jak jej facet zabiera ja na rejsy dookola swiata, kupuje jej drogie perfumy, ubrania a tu takie oczywiste rzeczy ktore sa takze w moim zwiazku....eee tam nuda" oooo, za taki wpis to byście suki wydrapały oczy, hehe. Wyzwały od kurew, :D