Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania29999

brak okresu, negatywny test

Polecane posty

Gość ania29999

Co to moze oznaczac? 8 listopada mialam owulacje (potwierdzil to test wykonany 7 listopada), okres wypadalby 22 lub 23 listopada, a nadal cisza! A bardzo czuly test ciazowy wyszedl negatywny. Nie wiem o co chodzi, czy test mogl nie wykryc ciazy?

Może warto powturzyć test za kilka dni.. Ja też @ miałam dostać tydzień temu i jak do tąd nie ma jej. A test w niedzielą wyszedł negatywny. Też masz ten strach, że drugi test także wyjdzie negatywny? Pozdrawiem

Gość ania29999
Na razie dopiero zaczelismy, wiec sie staram nie nakrecac, ale zawsze mi sie wydawalo, ze albo okres, albo pozytywny test..

Gość Sylwunia_
Jezeli rzeczywiscie owulacja byla 8 listopada to nie ma mocnych - okres musi przyjsc najpózniej do jutra. Jezeli nie to proponuje powtórzyc test sikany z samego rano. Jezeli wyjdzie ponownie negatywny najlepiej zrobic test z krwi i wtedy wszystko bedzie jasne. Choc tak jak powiedzialam, jezeli rzeczywiscie mialas owulacje to wlasciwie powinnas dostac okres 22. Byc moze wiec jestes w ciazy... A dobrze wykonalas test? No chyba ze ze owulacji nie bylo 8... to wtedy zmienia postac rzeczy...

Gość ania2999
Robilam test owulacyjny 7lis rano, zabralismy sie do pracy. Test ciazowy robilam w niedz przed poludniem I dzisiaj z samego rana - superczuly, potrafi wykryc kilka dni przed miesiaczka...

Gość ania29999
Testy wykonalam poprawnie, zreszta one sa tak zrobione, ze pokazuja blad..

mógł sie mylic moze za wczesnie u mnie 3 pokazały negatywny wynik dopiero po 7 dnaich od planowanego okresu blada krecha

Gość ania29999
Owulacje mialam na 100%, a test ciazowy reklamuje, ze daje 98% w przeddzien miesiaczki - to ja chyba jestem dzien albo dwa po...

Gość ja mam tak samo
Mnie wyszły wszystkie testy negatywne i nawet test a krwi, a okresu nadal nie ma. Dziś 34 dzień cyklu przy 26 dniowych cyklach. Lekarz zlecił mi test progesteronowy. Proponuje zrobić test z krwi i jeśli nic nie wykaże udać się do ginekologa.

Gość ania29999
Dziekuje, dzwonilam do przychodni I test z krwi moglabym miec najszybciej w poniedz - do tego czasu chyba problem sie rozwiaze.

Gość a masz tylko jeno
laboratorium? Może podzwoń po jakiś innych.

Gość ania29999
Mieszkam za granica, moge isc albo do kliniki planowania rodziny (pon) albo do przychodni (na pobranie krwi tez trzeba poczekac). Pozostalo mi uzbroic sie w cierpliwosc ;-) dodam, ze nie mam zadnych objawow ciazowych

Gość kinia123456
A ja nie mam pojecia co sie ze mną dzieję. Obecnie jest mój 47 dzień cyklu :O zazwyczaj miałam 32-38 dniowe. W piatek robiłam test wyszedł negatywny, a ja nadal nie mam okresu. Czuję sie zmęczona, zeszły tydzień prawie cały przespałam, odczuwam lekkie mdłości i cześciej siusiam. Mysle że jak sie do piatku nic nie wyjaśni to w sobotę rano zrobię kolejny test, bo nie wiem czy jestem w ciaży czy tylko sobie wkrecam. Zaznaczam że ani specjalnie się o dziecko nie staram ani sie nie zmartwię jak będe w ciaży także na siłe nie szukam objawów, ale wolałabym wiedzieć co się dzieje. A ja nie mam pojecia co sie ze mną dzieję. Obecnie jest mój 47 dzień cyklu :O zazwyczaj miałam 32-38 dniowe. W piatek robiłam test wyszedł negatywny, a ja nadal nie mam okresu. Czuję sie zmęczona, zeszły tydzień prawie cały przespałam, odczuwam lekkie mdłości i cześciej siusiam. Mysle że jak sie do piatku nic nie wyjaśni to w sobotę rano zrobię kolejny test, bo nie wiem czy jestem w ciaży czy tylko sobie wkrecam. Zaznaczam że ani specjalnie się o dziecko nie staram ani sie nie zmartwię jak będe w ciaży także na siłe nie szukam objawów, ale wolałabym wiedzieć co się dzieje.

Gość ania29999
Dostalam okres wiec rzeczywiscie problem sam sie rozwiazal :-) dziekuje za odzew

Gość ania29999
Dostalam okres wiec rzeczywiscie problem sam sie rozwiazal :-) dziekuje za odzew

Gość martitka1234
Witajcie, otóż mierze temp cały cykl, dziś powinnam dostać @ ale póki co nie ma. Przedwczoraj jednorazowe brązowe plamienie, wczoraj bladoróżowe po seksie i do tej pory nic. Temperatura w pochwie 37,25, temp. ciała37,2. Tak bardzo chciałabym być już w ciąży... Co o tym sądzicie? Wczoraj robiłam test i negatywny. W niedzielę chyba zrobię kolejny jeśli nie pojawi się okres (oby!)

Gość gość
Witam, ja mam taki problem ze miesiączkuj***ardzo regularnie. po owulacji parę dni byłam w szpitalu na zastrzyku przeciwbólowym bo miałam jakiś nerwobol i nie mogłam się ruszyć po zastrzyku zaczęłam żałować bo dziwnie poczułam że chyba jestem w ciąży pewnie to wyobraźnia Ale tak czułam tydzień przed miesiączka jadłam z chłopakiem ulubionego kebaba i tak mnie zmulil że prawie straciłam przytomność i zaczęła się grypa zoladkowa. Zgubiłam tem więc nie wiem jaką mam tem ale dużo.spie i budzę się cała spocona... Mam uderzenia gorąca . Czasem mnie mdli i wielkie zdziwienie było jak nie dostałam miesiączki Ale nie wiem czy to przez zastrzyk wczoraj pobolewal mnie brzuch ale bardzo delikatnie dziś drugi dzień bez miesiączki test wyszedł negatywny ale może za wcześnie jutro jadę kupić kwas foliowy Ale jak myślicie mogę być w ciąży. Mam 28 lat i nie dawno zdecydowałam się na poważny związek bo pokochałam na amen i już się nastawilam i bardzo bym się cieszyła.... Bardzo bardzo....