Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dokładnie tak

mój kochanek ciągle zasłania się żoną, o co mu chodzi?

Polecane posty

Gość dokładnie tak

To on zabiega o moje względy, dzwoni, pisze. Jak mamy się spotkac to zawsze coś musi o zonie, ze ona go ciagnie na zakupy, do znjomych i takie tam a na spotkanie i tak przychodzi, po co on to mówi?

Gość pukt wizdenia
chce pokazać, że żona też coś warta i żebyś nie iwdziała że go kręcisz

Mówi to, żeby mógł potem powiedzieć, że zawsze wiedziałaś, że jest związany z żoną, więc nie powinnaś mieć pretensji, że Cię zostawia.

Gość dokładnie tak
no może tak albo tak, ale gdyby mnie zostawił, nie ubolewałabym nad tym zbytnio. Mam męża i on o tym wie. Widzę że zdania są podzielone. Ostatnio to mnie zainteresowało, zapytać go o to?

Gość Jesli Ty masz meza
To on musi Ci udowodnic , ze tez cos ma. Zebys sobie nie myslala, ze mu za bardzo zalezy. Hmmm...czyzby mu zalezalo bardziej niz Tobie? Sprawdz to

Gość serdecznie ci życzę
żeby twój mąż odkrył rogi jakie mu przyprawiasz i wywalił cie ze swojego życia na zbity pysk :P

Przyłączam się do życzeń. A kochanek pewnie chce Ci dać do zrozumienia gdzie jest Twoje miejsce w szeregu, żebyś nie poczuła sięzbyt ważna.

Gość dokładnie tak
chcę być w jakimś stopniu ważna, ale nie najwazniejsza, więc nie potrzebne mi takie uswiadamianie, a czy jemu bardziej zalezy to nie wiem i nie jest to istotne. Jesteśmy bardziej przyjaciółmi, sex czasami się pojawia i tu nie ma zadnych wyższych uczuć.

Gość jesteście tylko kumplami
do seksu, a zona to najważniejsza osoba w jego życiu więc co w tym dziwnego, że o niej mówi?

Gość ja powiem tak ....
skoro jesteście bardziej przyjaciółmi to czemu facet nie ma Ci opowiadać o swoim życiu ?...co robi ?...jak spędza czas ...skoro chcesz uczestniczyć w jego życiu to musisz się pogodzić z tym że facet będzie opowiadał o swojej żonie zakupach itd.....bo ona jest częścią jego życia proste

Gość dokładnie tak
Ja o tym wiem i wcale, ale to wcale mi to nie przeszkadza, on zna moje zdanie na ten temat, tylko, że on nie robi tego naturalnie, jakby specjalnie.