Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak rozsadnie postapic

jak rozsadnie postapic?

Polecane posty

mam problem w skrocie opisze tak- maz od roku za granica, tamta wigilie spedzilismy i swieta u jego rodzicow teraz w grudniu zjezdza do polski( nie widzielismy sie 3 miesiace) i chce znowu jechac do swoich rodzicow moi beda sami chce wigilie spedzic z mezem i rodzicami ale on nie chce tego sluchac i ciagnie mnie do swojej rodziny jak postapic? wiem problem dla Was moze i idiotyczny( oby tylko takie mieli ludzie) ale dla mnie spedza sen z powiek:(

dodam ze moi tesciowie mieszkaja 500 km od moich rodzicow..tesciowa jest po operacji wiec za cholere nie przyjada do moich rodzicow, maz nie chce slyszec o wigilii u moich rodzicow tylko u swojej mamy drugi rok..

Gość nogo moi nie bardzo sie tam pa
la..stosunki maja poprawne ale od naszego slubu sie nie widzieli ( 2 lata) tylko tel i wymiana pozdrowien.. zreszta bez zaproszenia tam?...

To pogadaj z facetem niech pogada z rodzicami i załtwi zaproszenia ;) Bo jakie inne wyjście? Nie dziw się też facetowi, że chce spędzić święta z rodzicami. Przecież ich też strasznie długo nie widział. Tak jak Ciebie.

Gość dziekuje za odzew
ale moi rodzice nie bardzo beda chciec tam jechac..tym bardziej ze tez maja swoje lata... no nic pewnie skonczy sie na wielkiej klotni i wigilie spedzimy oddzielnie a ja dojade na drugi dzien swiat

Gość chcieli oczywiscie
dysdebilota mnie dopada:o

Gość Majka 13
A może WIGILIA u Ciebie???? Zaprosisz rodziców i teściów ..... Może jest to jakies wyjscie??????

Gość tesciowa jest po operacji biod
ra wiec bedzie problem z ruszeniem sie( miala ja miesiac temu), myslalam nad takim rozwiazaniem, zaproponuje mezowi,jezeli sie nie zgodzi, zostaniemy jednak przy wersji ze on wyruszy do swojej mamy a ja zostane przy swoich rodzicach, wiem ze brzmi to idiotycznie, ale nie moge tez swoich zostawic samych na wigilie skoro rok temu bylismy od 20 grudnia u tesciow dodam ze jestem jedynaczka niestety..i moi rodzice zostana w tym momencie calkowicie sami drugi rok

Gość jeszcze raz dziekuje
za wszystkie odpowiedzi