Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psicaaaaa

Czy to normalne , że rana po usunięciu zęba boli aż tak długo?

Polecane posty

Gość psicaaaaa

Otóż wczoraj o godzinie 15 usunęłąm zęba...górną szóstkę, dodam , ze od tamtej pory jem tylko kleik ryżowy i rosol bez miesa, niczym nie płucze, wszystko zimne, paliłam dopiero 5 godzin po usunięciu, przykładam lodem ale ta rana ciagle boli:(:(:( tabletki pomagają ale tylko na 1 godzine badz 2...czy to normalne , ze tyle boli?? to ponad 24 godziny już:(

Gość psicaaa
bardzo was proszę o pomoc...:(

Gość psicaaa
bardzo proszę o pomoc !!! podnoszę !11

Gość a propo
mnie czasem tez kilka dni boli, a czasem po 1 dniu mija. wytrzymaj niczym nie plucz.

Gość psicaaa
nikt naprawde nikt nie pomoze ??:(

Gość Blondyyynkkaaa
moze Cie bolec nawet kilka dni, oczywiscie z kazdym dniem coraz mniej. Myesle, ze jak jutro nie zaczniesz czuc, ze bol zaczyna ustepowac (oczywiscie nie zniknie ot tak, tylko powolutku), to zadzwon do stomatologa. Ale jesli nie pluczesz, i widzisz ze jest skrzep,to sie nie martw. Mozesz tez poprzygladac sie, lub lekko przejechac jezykiem, czy nie ma tam nic ostrego - aby miec pewnosc, ze dentysta nie zostawil kawalka zeba.

Gość psicaaaa
Jak dotykam tam językiem to to wyczuwamcos miekkiego, nic twardego tam nie ma więc...chyba ten skrzep...co do koloru to to "coś" jest czerwono-czarno jakies tam:D:D dosc ciemne, a "scianki" tego dziąsła są białe, tzn taki jakis biały nalot...kurde:(

Gość mnie bolało
równe dwa dni. W środę miałam usuniętą górną ósemkę, w sobotę przestało mnie boleć. Dziś już spoko. Poczekaj cierpliwie do jutra, nie grzeb tam niczym. Minie, zobaczysz.

Gość Blondyyynkkaaa
no nalot to taki jakby strupek w ustach - bo tam mokro dlatego tak wyglada;) a skrzep ma byc czerwono czarny, nie martw sie:)