Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 21 lat i........

MAM 21 LAT I JESTEM DZIEWICA

Polecane posty

Gość bzikuję...
aż mi się chce wyć do księżyca :( auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość mam 21 lat i.......
hahahahahahahah :)

Gość a co ci sie nie podoba w
prawiczkach z tego forum ????//

Gość oktawiaoktawiana
to może jeśli tak Ci z tym źle to wystaw pierwszemu lepszemu, a nie pierdolisz na forum, kobieto! otrząśnij się !

Gość mam 21 lat i.......
oktawia troche szacunku nie jestem twoja kolezanka zebys do mnie mowila wulgarnie:o

Gość oktawiaoktawiana
No i się kurwa bardzo się cieszę że nie jesteś moją koleżanką bo takiej pojebanej dziewicy to dawno nie widziałam

Gość mam 21 lat i.......
nie obrazaj mnie kobieto! z taka podworkowa gwara spadaj! ludzie inteligentni nie uzywaja takiego plugawego jezyka, pfffff

Gość dziewczyna z malym przebiegiem
ja mam tez 21 lat w sumie uprawialam seks z 1, 2,3, 4,5,6,7,8,9. Z dziewiecioma facetami, byc moze kogos ominelam, seks uprawiam od 14 roku zycia wtedy to stracilam dziewictwo z moim stalym partnerem bylismy razem 2 lata a zaraz po nim zamotalam sie z innym i jestem z nim do dzisiaj wogole od 14 roku zycia trwam ciagle w zwiazku bez przerw, wiec nie pytajcie mnie gdzie pomiescilam pozostalych 7 facetow, tez nie jestem kurwa ale lubie skoki w boki, poza tym wiem z kim i jak i jeszcze nigdy nie wyszlo to na jaw, szczerze to nie ma szans bo zyje za granica i co zwyzywacie mnie, nie trzeba bo ja nic nie zaluje, kazdy raz byl udany oprocz tego goscia z ktorym przespalam sie po imprezie w windzie nie wiem jak ma na imie ale juz minelo i zapomnialam o tej porazce wiec prosze nie rozgrzebujmy wiecej tej sprawy obecnie szukam nastepnej zdobyczcy, wiem to zalosne ale ja nie potrafie byc wierna jednej osobie, na codzien potrzebuje faceta do przytulania ale odzywa sie we mnie czasem taka tygrysica i wtedy on mi nie da tej adrenaliny. Wiem ze sa tu osoby ktore maja podobnie tylko nie maja jaj zeby sie przyznac a ja mam bo jestem anonimowa haha

Gość swieta krowa oj nie
ja mam podobnie jak ta u gory z malym przebiegiem

Gość oktawiaoktawiana*
do "mam 21 lat": jestem autorką tylko pierwszej wiadomosci, druga to wstrętny podszyw!!!! może rzeczywiście odpowiedziałam Ci zbyt emocjonalnie, ale szlak mnie trafia gdy słyszę, że dziewictwo to wstyd. Kobieto, to Twój największy skarb jaki masz, więc przestań się nad sobą użalać. W Stanach jest takie powiedzenie:"Im dłuższe czekanie, tym lepsze śniadanie". Uwierz, że warto czekać. chciałabym miec taką koleżankę, a wypowiedz wyżej to podły podszyw!!!!!!! pozdrawiam, Oktawia

Gość mam 21 lat....
buahahahaaaa nie klam teraz

Gość pieprzysz jak potłuczona
największy skarb to serce i rozum,a nie błonka między nogami :O

Gość a ja jestem prawiczkiem i
o dziewicy marze. szkoda, ze wy to jako wade postrzegacie :(

Gość oktawiaoktawiana*
Uwierz mi, to naprawdę był podsyzw, ja w życiu tak bym się nie wyraziła. Naprawdę, czekaj sobie z tym dziewictwem do najlepiej do usranej smierci, a ty wstrętny podszywaczu wypierdalalaj z tego forum. Pozdrawiam Oktawia

Gość 21 letnia dziewico c o
myslisz o prawikach z tego forum

Gość mam 21 lat i.........
oktawia ostatni post pod moim nickiem to tez podszwy:( chyba bede musiala zrobic czarny nick bo przez tych podszywaczy same problemy:( to nie tak ze sie wstydze swojego dziewcitwa tylko w moim wieku czlowiek ma juz swoje potrzeby;) chcialabym byc w powaznym zwiazku z dlugim stazem a nie spotykac tylko ciagle samych napalencow:(

gówno mnie obchodzi czy są tu jacyś, ale jak już pytasz to myśle, że 100% użytkowników redtube więc co to za prawik ...

*to :)

Gość dziewice nie robcie tego
prawiczkom z kafe i ich nie skreslajcie. bo kto im zostanie? niedziewice? :o

Gość mam 21 lat i ..........
znow ktos sie podyszwa pod moj nick:( zauwazcie ze nie pisze polskich zankow typu ą ę ó a te podszywy zwykle je pisza. nie pisalam nic o redtube. spadaj glupi podszywie!!

Gość ty laska21 letnia
najlepiej to se w leb palnij, bo to straszne, ze dziewica jestes. do nauki

Gość CHASSE
Szanowna autorko!!! jestem z Ciebie dumna!!! czekaj na tego właściwego i nie rozmieniaj sie na drobne.. pozdr. :)

skad Wy bierzecie tą siłę woli że nie uprawiacie sexu będąc w związkach? Przecież to jest strasznie przyjemne

Gość KCMati
ty u góry sam sie w łeb palnij.. zazdroscisz? .. ja mam 20 lat ,teraz jestm z 4 chłopakiem i tez nie uprawiałam sexu ale cos czuje ze teraz to sie stanie inaczej :P zreszta mi sie nie spieszy . im dłuzej bede czysta tym wiekszy szacunek bedzie do mnie miał facet

Gość do ewelus 22
niektore dziewczyny sa porzadne, nie takie latwe jak ty. ty pewnie idziesz do lozka z kazdym chlopakiem, z ktorym umawiasz sie na randke. po tygodniu chodzenia dajesz tylka, bo to dla ciebie wielki zwiazek, wielka milosc. nie chcialbym takiej dziewczyny jak ty. pewnie loda robisz najpozniej po miesiacu

Gość ewelus spala z wieloma

Gość xerxes
"im dłuzej bede czysta tym wiekszy szacunek bedzie do mnie miał facet" niby emancypacja... ale faceci dalej rządzą ...

Gość kobiety sa porzadne dla siebie
a nie dla facetow