Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raczkujaca

facetom chyba naprawde zalezy tylko na wygladzie

Polecane posty

nie tylko facetom. ogólnie teraz jest jakoś tak, że bez urody nie zrobisz nic. atrakcyjnej osobie łatwiej załatwić cokolwiek. a komuś powszechnie uważanemu za brzydkiego trudniej, bo kiedy się nie podobasz, mało kto zada sobie trud poznania cię na tyle, żeby przekonać się o tym, że warto. zresztą, każdy widzi jak jest, nie warto pisać, gadać i roztrząsać sprawę. i tak nic się nie zmieni....

Gość selenkaa
oj różnie bywa, ja jestem przeciętnej urody, potrafię okropnie wygladać, powodzenie miałam takie sobie a mam męża naprawdę przystojnego, od dziewczyn nie mógł sie opedzić i właśnie się zastanawiam co on we mnie widział/widzi ??? aż sama sie temu dziwię na kase tez go nie wzięłam :)

Gość facetom zalezy na wygladzie
bo kobitom zalezy na kasie, a jak płacic to za dobry towar

Gość gfgdgdfgdfgdfgdfgdfgdg
"Za wiele razy przekonalam sie, ze pod piekna powloka facetow kryje sie pustka. Za to facet wybierze mega laske, nawet jak jest zadufana w sobie i niezbyt ciekawa niz super rozmowczynie o przecietnym wygladzie." wow jestem pod wrażeniem:D sama szukałaś tylko ładnego opakowania a teraz gadasz że to faceci lecą tylko na wygląd haha

Gość raczkujaca
skad ten cytat?bo ja jakos go nie widze.nic takiego nie napisalam, to nie sa moje slowa.