Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tra alalallal

Kawał który mnie rozwalił!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość tra alalallal

-Co odróżnia cip*e ogoloną od nie ogolonej?? -Cip*ka ogolona jest jest jak lizak a nieogolona jak lizak spod szafy:D:):)

Gość jdkjvnskjdnv
hahahahahah

Gość dobreeeeeeeeeee
:D:D:D:D

Gość placek ziemniaczany00
wymiękam:):)

Gorzej jak c***a jest ogolona, wykąpana, świeża i pachnąca, a dla faceta to i tak coś jakby czarna do dziura, do której może tylko Wacusia włożyć, bo lizanie jest beee.

Gość lolololololiiiiiii
Dlaczego wampiry lubia krew Żydów??? Bo jest gazowana:) Dlaczego Żydzi nie mają zebów ?? Bo Hans im chleb na ścianie wyświetlał:)

Świątynia Shaolin, Uczeń pyta Mistrza: - Mistrzu, jaka jest różnica między perłą a kobietą? - Różnica jest taka, że perłę można nawlec z dwóch stron, a kobietę z jednej tylko... Uczeń zmieszany: - Chciałbym zaprzeczyć mądrości jego wspaniałości Mistrza, ale słyszałem o kobietach, które można nawlec z obu stron. Na co mistrz odrzekł: - To nie kobiety, to Perły!

ja znam taki fujowaty facet przychodz do burdelu i mówi ze chce odmiany bo on juz wszystko miał i wogóle i ze mają go czyms zaskoczyc cena nie gra roli no własciciel podrapał sie po głowie i mówi dobra idz na 3 pietro i tam w pokoju nr 5 bedzie czekała na ciebie laska i powie ci co dalej facet idzie wchdzi do pokoju a tam ciemno jak w dupie i siedzi laska zapala swiatło a ona naga i z przepaska na oczach facet mówi eee co to mi za odmiana? a ona sciaga opaske i rzecze...a jebałes kiedys w oczodoły????

Gość okuuuj
o bleee abraja okropny ten kawał

Gość To jak to jest
:D