Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczwana_bestia

dziewica w ciąży, możliwe?

Polecane posty

witam, byłam z chłopakiem przez całą noc, nie kochaliśmy sie tylko on dotykał mnie penisem bądz ręką w okolicach pochwy. Nie doszedł do wytrysku - to wiem napewno, ale co do sluzu przed wytryskiem - nie mam pojęcia. To był pierwszy ( i jak narazie ostatni) taki wybryk. Jestem jeszcze dziewicą. Boje sie, bo po tym jak dotykał mnie penisem w okolicach pochwy, zrobił mi palcówke i o ile był gdzies w okolicy ten płyn przed wytryskiem mogl go miec na palcach. Kolejnym aspektem jest fakt, że oboje jesteśmy palaczami (ja od 4, on od 7 lat) oraz dodatkowo on pali jeszcze marihuane a to podobno zmniejsza płodność. Jakie jest prawdopodobieństwo, że zaszłam w ciąże? CZEKAM Z NIECIERPLIWOŚCIĄ!

Gość Leeeeejdis
To jest nie możliwe, nie martw się . Zaraz pojawi się setka odpowiedzi, ze płyn przed wystryskiem (preejakulat) - jest w stanie zapłodnić, a to jest oczywiście bzdurą. :) http://pl.wikipedia.org/wiki/Preejakulat

niby mówiecie, że to nie możliwe a ja sie nadal denerwuje ! za niedługo powinnam dostać okres, ale czuje sie troche ineczaj niż co miesiąc. Nie mam (chyba) żadnych obiawów ciąży. Cyz naprawde sądzicie że opisana wyżej sytuacja jest nie możliwa by zajść w ciąże? to dla mnie bardzi ważne

Ciąża wykluczona!!! Nie martwiłabym się na twoim miejscu tak bardzo. Swoją drogą nie wykluczaj że twój chłopak mógłby być mniej płodny niż zakladasz ale do tego potrzebne jest jednak nasienie:)

sory, a ile ty masz lat???? Jak wkładał ci palce to już nie jesteś dziewica- przykro mi- ale tak też przerywa się błonę-a po drugie ejakulat też zawiera plemniki, więc istnieje taka możliwość Teoretyczna, ale zawsze.

Nie straszmy dziewczyny:). Niektóre błony dziewicze choć rzadko, pozostają nienaruszone nawet przy takich "zabiegach":). Preejakulat teoretycznie zawiera plemniki ale mówi się raczej że byłyby to plemniki z poprzedniego wytrysku . Jeżeli zaczęli "na świeżo" to raczej nic się nie stało i niech się nie stresuje.