Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

moge spac, kto ma ochote pogadać

Polecane posty

Gość jak mozesz to ić
spac :P

Gość
nie ide :P chce porozmawiac o czymkolwiek :P

Gość
nikt nie chce ze mna pogadac ??????????? :/

Gość idź idź ja bym spała gdybym
jeszcze mogła , a tak ... :O

Gość ixiplum
ja tez nie spie , sama nie wiem czemu

Gość ixiplum
no mow cio tam ?

ja wiem, ale co mi po tej wiedzy jak nic nie mogę z nią zrobić

Gość
mam jazde ze mój facet mnie zdradza :(

ską to wiesz, moze tylko sobie nie potrzebnie wmawiasz?

Gość ixiplum
wmowilas sobie ? masz twarde dowody ? czy wszystkie poszlaki na to wskazuja ? co by to nie bylo jesli tak jest , to albo ma powody , albo nie jest ciebie wart , albo juz jestem spiaca i bredze, ale nie zadreczaj sie jesli to tylko pozory

Gość
no własnie nic konkretnego nie wiem, ale zalozyłam konto fałszywe na Nk z fotami takimi wiarygodnymi z netu i napisalam do mojego faceta a ten chwycil haczyk bez problemu i juz nawet chce sie spotkac w niedziele z ta panną :( najgorsze jest to ze ja naprawde sądzilam ze jestem jedyna njwazniejsza :( wiem ze nic nie odkryłam konkretnego itp ale jego reakcja i chec spotkania ( a przeciez nie na kawke ) pozwala mi sądzic ze on mógł mnie zdradzac jesli miał taka sposobnośc :( faceci są do niczego !!!!!!!

ojj nie jestem nigdy za tego rodzaju metodami jest takie powiedzenie - czego oczy nie widzą tego sercu nie żal - i co teraz zrobisz?

Gość
widzisz ja tez tak zawsze myslałam, ale ta cholerna ciekawośc !!! wogole nie jestem dzieciakiem i zrobilam to z nudow nic wiecej a nawet glupia sądziłam ze on nie zareaguje :/ wogole to metoda dosyc zalosna i nie przyznam mu sie nigdy ze cos tak idiotycznego wymysliłam :/ on ma mnie za bardzo rozsądną kobiete :/ i tak jak mowisz czego oczy nie widza i dlatego postanowiłam ze nie bede tego kontynuowac dla własnego dobra no ale ... wiecie ciekawosc jak to sie potoczy z jego strony i jestem z ręką w nocniku nie wiem co zrobic w która strone to pociagnąc :/

Gość ixiplum
to jeszcze o niczym nie swiadczy wiekrzosc facetow pewnie by odpisala tak tylko ale czy by poszli na spotkanie? ja mojego wole nie sprawdzac- a nuz by mi sie umowil z jakas fikcyjna lafirynda i po co mi to

Gość
no własnie wlasnie wlasnie !!! po co mi to bylo głupia jestem chyba lepiej sobie darować kontynuacje tego co ???

Gość ixiplum
pewnie bedzie cie to teraz gryzlo , co dalej ? czy by poszedl ? a jesli tak, to z jakim zamiarem? a moze tak jak ty zrobil(PISAL) to z nudow i chcial sie chlop troche dowartosciowac

Gość ixiplum
jesli bedziesz w to brnela dalej to pewnie sie dowiesz jakie mial zamiary, ale jesli to zrobisz to kasekwecje tego moga byc bolesne, i to nawet nie dla tego ze on mial ochote na fiken-fiken z jakas inna , ale wiesz zaufanie i takie tam , nie wiem co ci doradzic

Gość
POWIEM TAK - BĘDZIE MNIE TO GRYZŁO . Najgorsze w tym jest to iz to facet 27 letni z pieniędzmi pozycja i znajomosciami mam swiadomośc ile kobiet codzien spotyka na swojej drodze i ile jest chętnych aby wskoczyc mu do łózka na domiar tego jego przyjaciel ma dom publiczny teraz nie bede robila nic tylko zastanawiała sie ile ze swoich podwładnych ( ma dwie firmy ) i pracownic swego kolegi z burdelu juz przeleciał bedac ze mną :/ rozumiesz o co mi chodzi ? ze jesli ma takie a nie inne podejscie to pewnie zalicza na prawo i lewo a ja głupia miałam takie zaufanie :/ on nie musi sie dowartosciowywac i tak sądzi ze jest pepkiem swiata aja głupia sądzilam ze poza mna swiata nie widzi :( nieba by mi uchylił wszystko dla mnie kocha szanuje dopieszcza komplementuje wszedzie zabiera bylo jak w bajce ja wierzyłam bo chciałam nawet jesli cos robil to umiejetnie sie krył bo ni miałam nigdy podejrzen ale co innego jak juz zrobisz taki ruch jak ja z tym NK teraz juz nie tak łatwo "wyprzec " to ze swiadomosci :/

Gość
sama sobie strzeliłam samobuja :/

Gość powiedzialas a powiedz be
umow sie konkretnie na seks ,jeżeli gosciu zalapie temat to wypad z twojego zycia

Gość
szczerze ... boje sie tego :( tak przekreslac wszystko kur** po co mi to bylo :/ planujemy wspólne zycie :/

Gość powiedzialas a powiedz be
i tek sie bedziesz bala o zdrade nawet bedac razem,tak bedziesz miala jasna sytuacje

Gość ixiplum
jesli umowisz sie z nim na sexik a on bedzie za i przyjdzie na spotkanie to przynajmniej nie bedziesz tracic swojego czasu , latwo nie bedzie , ale jesli chcesz miec pewnosc

Gość
wiem o tym, ale świadomosc tego ze owa jasna sytuacja zniszczy cale moje zycie i plany na nie ... jest paralizujaca ... to załosne ale mysle nawet aby trzymac sie zasady "czego oczy nie widza ... " a to takie uwłaczające sobie samej ... bede sie czuła jak idiotka ... moze inaczej to rozegrac ta aby go nastraszyc, myslałam aby wymyslic scieme ze dzwonila do mnie jakas kobieta z zastrzezonego i pow, ze moj mezczyzna mnie zdradza i zobaczyc jak zareaguje i co powie ...

Gość ixiplum
a wyobras sobie jak cie oleje i nie przyjdzie, to bedzie cos!

Gość
matko coraz wiekze głupoty wymyslam :/ czje sie załosnie serio :/

umow się jako ta z NK z nim. na ten sam termin i godzine powiedz, ze chcesz z nim isc do kina, czy gdzies tam. tylko niech to nie bedzie to samo miejsce. jak pojdzie z Toba do kina. to mu sie oswiadcz, jak nie. to bedziesz miala seks. :D

Gość ixiplum
przespij sie z tematem i nic nie rob pochopnie , moze jutro zobaczysz to w innym swietle