Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martuleczek

Błagam pomózcie, ten nr mnie osacza 516 624 172

Polecane posty

Wydzwania i wypisuje od tygodnia i juz mam dość. Pisze głupoty, dzwonilam i pisałam, żeby sie odpieprzył i straszyłam policją to 2 dni był spokój. To jakiś stary zbok co ma mój nr z ogłoszenia o prace ( od razu mówie, że normalne kulturalne ogłoszenie wysłałam) z lokalnej gazety. Zobaczył, że studentka i mnie nęka. Jeśli komus się nudzi i ma kasę na koncie to fajnie jakby mi pomógł i go porządnie opierniczył.

Gość Sidney Sheldon
a po co ty w ogole dalas tu numer telefonu????co mamy tam zadzwonic?czy podac na policji za ciebie...po co nam taka informacja? niezla prowokacja...

Nie prowokacja, jeju podałam nr bo myslalam ze dobrym sposobem jest danie nauczke temu idiocie. A ludzie tu pisza o wszystkim i radza sie o wszytsko jak cos Ci nie pasuje to sie nie angażuj

Gość Sidney Sheldon
nauczke?na kobiecym forum?ahahahaha!nie rozsmieszaj mnie...moze wydrukuj ten numer na durzych kartkach i porozwieszaj na klatkach!hahaha!i dopisz ze to gwałciciel...ludzie maja wyobraznie...

No tak bo na kobiecym forum nie ma mężczyzn a poza tym nieraz spotkałam się z takim postem. Także z tobą nie mam o czym rozmawiac, zwlaszcza, ze jestes pomaranczowa. narazie

Gość chopok
to się idzie z tymi esemesami do prokuratora