Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

upupup

Mąż nie chce ze mną iść na anrzejki woli sam

Polecane posty

Wczoraj dowiedziałam sie od jego kolegi któremu zawiozłam kase na te andrzejki ,wcześniej pytał czy idziemy odpowiedziałam że tak a wczoraj kolega powiedział ze oni nie idą ,pytałam czemu bo bedzie słabo i powiedział że mój mąż miał iść sam a ja na to dlaczego:powiedział że jak nie będziesz chciała iść to sam pójdzie....załamka...powiedziałam mu to to nic nie powiedział i jeszcze chciał sie obrazić to mu powiedziałam że kto jak kto ale on nie ma powodu...mamy 2 dzieci 2 latka i półroku....rok temu jak byłam w ciąży z drugim były walentynki i też był mocno zdziwiony że chcę isć i poszliśmy razem ,no kurwa w walentynki chciał isćsam na impre z pracy bo ja bym pewnie chciała z dzeckiem zostać,teraz też jest to impreza w pracy,nie wiem czy mnie się wstydzi czy co...przytyło mi się w ciąży i może to dlatego ale się odchudzam z efektami,dostał kierownicze stanowisko i może dlatego,tam będzie prezes i wogóle ..sama nie wiem....ale ja już nie czuję się dla niego kobietą tylko niańka jego dzieci,powiedział że mnigdzie nie pójdziemy ,raczej odzywa się jak zawsze... Porszę o wyjaśnienie bo ja nie jestem obiektywna no i może nie rozumiem facetów...

Gość ala ma koty dwa
nic Ci nie pomogę,powiem tylko tyle,że faceci są pojebani,niby prości w obsłudze,ale to gówno prawda :( idź z nim na imprezę,jak masz ochotę i oczywiście pięknie wyglądaj,nadwaga nie ma tu nic do rzeczy

Ale dlaczego tak się dzieje,nie kocha mnie?wstydzi się...o co kaman,jak on sobie tłumaczy takie podejście....może jakiś facet wypowie się...

A na imprezę pójdę tylko po co,chyba tylko dla siebie bo dość mam siedzenia z dziećmi...nie wiem czy dobrze robie....

Jak dla mnie to jakiś zjeb. Może ma jakąś dziąche w pracy i tam chce się z nią zabawić, wiesz jak to jest w pracy... trzeba się czasem odstresowac posuwając jakąś młodą niedoświadczoną asystentkę.

ala ma koty dwa nic Ci nie pomogę ,powiem tylko tyle,że faceci są poj**ani,niby prości w obsłudze ,ale to gówno prawda idź z nim na imprezę,jak masz ochotę i oczywiście pięknie wyglądaj,nadwaga nie ma tu nic do rzeczy nie ma to jak babska porada :O ty jesteś naj, facet jest be :P jak się od ciebie odsuwa - ma kochankę :O nasuwa się powiedzonko - wiódł ślepy kulawego...

Gość KAPICZKA71
MA KOGOS NA BANK ALBO JUZ CIE NIE KOCHA

To mam teraz patrzeć która sama przyszła na impreze i to będzie pewnie ona...smutne ale chyba macie racje...

Tylko jak się teraz zachować,jak gdyby nigdy nic??obrazić sie....płakać mi się chce....

Gość hnnngfxcnjhdgjyhdt
no to masz problem

KAPICZKA71 ale teraz idziemy i jest ok,to myślisz że ma kogos?od początku mieliśmy iść razem tylko że jak bym nie chciała to wtedy pójdzie sam....??