Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewewewew

Czy gosc z takim opisem moze liczyc na znalezienie dziewczyny ?

Polecane posty

Gość tomaszowaty
Przynajmniej napisał szczerze. Może kogoś tym ująć...

Przypuśćmy,że ten opis zobaczy tysiąc osób.. ktoś na to na pewno poleci ;) a tak serio to komuś na pewno się spodoba.. moim zdaniem facet jest nieśmiały.. ma już 31 lat więc nie wierzy w siebiei stracił pewnie poczucie własnej wartości.. ja mu się nie dziwię.. w tym wieku jak jeszcze nikogo nie ma..

Gość KAPICZKA71
hehe ale pasztet

Gość tak skończą wszystkie prawiczk
i z kafe. Z desperacją na sympatii :O

Gość ten opis....
najlepszy opis wymarzonego parnera "Mój wymarzony partner Wymarzona partnerka? To chyba nie jest możliwe do określenia słowami. Ale jeśli mam już coś napisać, to taka, która pozwoliła bym dał jej wszystko co mam, która przyjęła by moją miłość. No i żeby miała poczucie humoru! :D No i może żeby mnie choć trochę lubiła, bo na więcej to chyba liczyć nie mogę. Dlaczego tak piszę? Bo wydaje mi się, że wszystkie panie są dla mnie zbyt piękne, a dotychczasowe doświadczenie życiowe pokazuje, że mam racje. :)"

Gość nie dodalo mi wczesniej
opis wymarzonego parnera mowi wszystko "Mój wymarzony partner Wymarzona partnerka? To chyba nie jest możliwe do określenia słowami. Ale jeśli mam już coś napisać, to taka, która pozwoliła bym dał jej wszystko co mam, która przyjęła by moją miłość. No i żeby miała poczucie humoru! :D No i może żeby mnie choć trochę lubiła, bo na więcej to chyba liczyć nie mogę. Dlaczego tak piszę? Bo wydaje mi się, że wszystkie panie są dla mnie zbyt piękne, a dotychczasowe doświadczenie życiowe pokazuje, że mam racje. :)'