Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JestemCudowna

wredna koleżanka

Polecane posty

Nie wiem, co robic. Mam w pracy "koleżankę" która zatruwa mi zycie. Obraża mnie, plotkuje, kłamie na mój temat. Robi to tak sugestywnie, że wiele osób jej wierzy. Nie wiem co robic, nie mam siły przychodzic do pracy, straciłam wiele koleżanek. Boję się odywac, chodzic, pracowac. Nie mogę zmienic pracy, mam umowe na stale . Ona jest fałszywa, udaje miłą i zaprzecza, jak ją pytam wprost czemu tak robi. Co mam robic, jak ją powstrzymac?

Gość ona cie mobbuje
zglos to szefowi

Gość serila
dasz radę

Gość maturka4
Doprowadź do publicznej konfrontacji. Niech w szerokim gronie powie Ci, co ma do ciebie i dlaczego. Najlepiej w obecności szefa

Gość idz do szefa i powiedz
Zbieraj PUNKTY i odbieraj NAGRODY www.zaproszenialockerz.eu Weź darmowe zaproszenie i ciesz sie nagrodami! Sprawdź jakie to proste!

Gość ona cie mobbuje
mobbing jest czynem KARALNYM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie unos sie dziwnie pojmowana dumą i że sobie sama poradzisz, to jest bardzo delikatna sprawa, ONA CIE MOBBUJE I ZASŁUŻYŁA NA KARĘ, IDŹ DO SZEFA ZGŁOSIĆ TO!!!!!!!!!!!!

mialam taka pseudo kolenake w pracy obrabiala mi dupe chodz mnie nie znala nie polubilysmy sie odrazu kolezanki mowily mi to mowie na moj temat:O klamala perfidnie mialysmy przerwe wszystkie w kuchni cos tam jemy pijemy kawe wchodzi ta kolezanka a ja sie pytam skad masz takie informacje na moj temat wszystko co uslyszalam o kolezanek jej powiedzialam ona,ze to nie prawda,ze nic nie mowila no to moje kolzeanki jak to nie mowilas i kazda zaczela sie odzywac co ona do nich mowila po prostu postawila ja w takiej sytuacji,ze wyszla na klamczuche i idiotke od tego momentu sie zamknela a 2 miesica po tej akcji sie zwolnila zrob to samo przy innych kolezanka sie jej spytaj dlaczego opowiada na twoj temat za plecami i to jeszcze klamstwa zobaczysz to dziala:) nie daj sie powodzenia

Znasz powiedzenie "na pochyłe drzewo każda koza wskoczy"? Wyprostuj się i patrząc jej w oczy spytaj przy wszystkich,czy to prawda,że powiedziała to lub tamto.Wcześniej przećwicz parę razy taką scenkę w domu.I uszy do góry. Siądzie na doopie!

Gość ona cie mobbuje
wyprostować się to jedno, ale dziewczyna ma nerwy zszargane, procesik tutaj nie zaszkodzi ;)

Wolalabym wogole nie miec kolezanek niz takie, ktore wierza w pierwszze lepsze ploty.

Najgorsze jest to, że wykorzystała moment jak byłam na urlopie a potem chorowałam. jak jest w moim poblizu to czujęj nienawiśc, złośc złe wibracje. Jak mam z tym walczyc? Ona jest chyba moim wampirem energetycznym :(

Gość serila
zna ktos sposób na wampiry energetyczne?

Jak nie masz ochoty pomóc, to nie czytaj. Ja naprawdę nie wiem juz jak mam normalnie funkcjonowac, to mnie wykańcza :(

Gość ona cie mobbuje
to jest mobbing, zgłoś to szefowi

Gość serila
walnij ją

Gość hugobos
up

Gość nie boje się
rzuc urok

Gość kolankowa mowa
moja siostra miała taką samą sytuację,powiem Ci co zrobiła-poprosiła wszystkich i także tę koleżankę o rozmowę,publicznie zapytała co i jakim prawem mówiła na jej temat.Koleżanka była zaskoczona tą konfrontacją i się do wszystkiego przyznała,siostra nagrywała rozmowę,ponieważ chodziło o oszustwa w firmie i z tym nagraniem poszła do szefa,wyrzucił tę babe z pracy. Możesz też postraszyć sądem tę koleżanke,za oszczerstwa grozi kolegium

ja mam taką szefową na stażu...O zgrozo!!!

Gość gość
Też mam poważny problem. Jestem w gimnazjum. Jeden kolega Kacper dał mi gumę i dziewczyny od razu zaczęły plotkować na mój temat. Że jesteśmy parą itp. Staram się je ignorować, ale nie umiem. Wczoraj szłam z koleżanką z sąsiedztwa jedna z plotkar Klaudia podchodzi i mówi do koleżanki ,, Słyszałaś, że Kaśka jest w ciąży? Z tym Kacprem!" Koleżanka powiedziała że jak będę tak gadać do Klaudii że niby się w kimś kocha to przestanie. Ale ja się boję. Nie wiem co robić. Proszę odpowiedzcie.