Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnnnnnnnnnnnnnnnnoooo

zareczyny-kto doradzi?

Polecane posty

Gość maria-kruz
z calym szacukiem ale taka kwote moglbys przeznaczyc na znacznie tanszy pierscionek i np jakis fajny wyjazd na weekend gdzie moglbys sie w wyjatkowy sposob oswiadzczzyc :) dziewczyna nie zapomnie do konca zycia:)

Gość Beatka sdsd
fajny. moj facet 1. nie oswiadczył by mi sie 2. nie kupiłby takiego drogiego pierścionka :( na pewno sie jej spodoba

Gość onnnnnnnnnnnnnnnnnoooo
:) nie chodzi mi o ta cene bo na taki to i mnie ne stac:D sa identyczne ale jakis mniejszy brylant tzn. takie same na wielkosc oczko za cene ponizej 1 000. chodzi mi o sam wzor

Gość maria-kruz
aaa :) sluchaj najlepszym sposobem bedzie gdy zabierzesz ją do jakiegos centrum handlowego przed swietami,niby szukajac czegos np dla Mamy i wtedy pod pretekstem prezentu podpytasz co jej sie podoba :) z reszta z doswiadczenia wiem ze chwila zareczyn jest tak niezwykla i wzruszajaca ze nawet kawałek od kapsla z soku tymbark dawalby duzo radosci :D

juz ktos załozyl watek z 3 pierscionkami wsrod nich byl własnie ten moja odpowiedz brzmi YES jest rewelacyjny, taki własnie chciałabym dostac :) a tak na marginesie, chcesz całkowicie ja zaskoczyc czy ona juz cos wie o zareczynach ? po jakim czasie zamierzacie sie zareczcy ? długo jestescie razem ?

Gość www.tnij.org/crazy2010
może byc,wygląda na kosztowny