Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina001

samotnosc po rozstaniu

Polecane posty

Gość ewelina001

Czy jest jakies lekarstwo na ból po rozstanii ? i czy czas leczy rany . mi jakos czas nic nie pomaga i z dnia na dzien wclae nie jest lepiej. czy ktos jest tu taki ktory przezywa cos takiego.

Gość a co będziesz robiła w
Sylwestra ? Bo ja jestem wolny i szukam 2 połówkę ? Pozdr.

Gość doratoradora
temu kto odchodzi zawsze dzieje się "na luzie" , odtrąconym jest paskudnie ale , uwierz to akurat ich najmniej obchodzi, mimo,że kłamliwie manipulowali Twoimi uczuciami. Przerobiłam to, nie ma dnia abym nie myślała o tym wszystkim, z czasem lżej ale ciaglę podłe to uczucie. Nic Ci nie poradzę bo na to nie ma lekarstwa poza czasem. Kochałaś naprawdę dlatego cierpisz. Dasz radę jak każdy, życie jest proste jak budowa cepa i nie ma co snuć ideologii do tak prostych sparaw . Z czasem staniesz się cyniczna a świadomość faktów chyba mniej w końcu boli.

Gość ewelina001
zgadzma sie z tym ze czas wcale nie leczy tylko przyzwyczja do bolu !!!!!!!!!! nigdy nie leczy. boli mnie to strasznie mimo ze minelo dobrych pare miesiecy czuje sie osamotniona brakuje mi go bardzo . chce do mnie wrocic i to jeszcze bardzoej boli bo czlowiek ma nadzieje ktorej w sumie nie chce dac

Dla tych, co to szukają "drugiej połówki" sugeruję nie szukać, tylko od raz udać się prosto do najbliższego sklepu monopolowego i drogą kupna wejść w posiadanie takowej połówki (0,5L). :P

Gość ewelina001
czyje sie samotna nawet juzsam fakt teraz gdy siedze sama w pokoju to az plakac mi sie chce ze bylo tak pieknie moze mi sie wydwalo tak pieknie ale ... nie umię zyc sama cierpie przez to bardzo nie radze sobie:(

ja przeżywam niestety to samo :(:(:( i to po raz drugi w moim 23 letnim życiu . a z tą 0.5 z monopola to pozwala zapomnieć, ale na krótko ! a pozniej jest jeszcze gorzej :( czas lekarzem ? czas przyzwyczaja do bólu zranione serce nigdy sie nie zagoi, a zwlaszcza takie co dostalo 2 razy.... ból, żal bedzie siedział w człowieku chyba do konca egzystencji...

Gość dobre bolcowanko
ci pomoze. ;)

dokładnie wiem co czujesz.. też nienawidze żyć sam is iedziec w tym pokoju.....staram sie cuiekac w trasy.. ale nie zawsze sie udaje...

Gość ewelina001
niestety ja tez to przezywam po raz kolejkny i za kazdym razme z wieksza sila nie umie zyc saama blyam w zwiazku 5 lat . zostawil nie umie zyc to jest tylko moje wegetacja ciagle czekam na cos milogo od zycia tylko z dnia na dzien sie rozczarowuje :( nie chcce mi sie zyccccccccc

Gość maiurkaaa80
A co sie stalo...Dlaczego sie rozstaliscie...? Ja tez jestem samotna🌻

stwierdziła,że coś sie w niej wypaliło, że jak sie szybko zaczelo tak sie skonczylo, ż ebyla nieszczesliwa prze zmoje wyjazdy ..raptem 3....w ciagu pol roku takie dluzsze, i ze nie widzi z emna przyszlosci :|:|:| a co to 23 letni student , a od swieta kierowca TIR-a ma byc juz USTABILIZOWANYM facetem ? to jakas masakra jest ,,, moja eks eks tez mnie zosatwila dla bogatszego mojego niegdys kumpla, tylko z eon buduje dom.. i sa juz razem 2 lata , ja biedny nie jestem ale nie jestem te zjakims BOGOLEM .. :/ jak tak mozna wogole pisac ze sie kocha a po 2 tyg stwierdzic ze chyba nie, ze sie wydawalo :( a tera zmilosc wygasla...

najgorsze,że nie potrafie jej znienawidzic.. bo byla dla mnie bardzo dobra na poczatku.. :( i kochala jak nigdy nikt, ja te zja kochalem, ale tak naparwde uswiadomilem sobie jak bardzo..gdy odeszla :( teraz tylko czasem piszemy na gadu...na pisze tak bez emocji wogole..jak kolezanka..a ja tak nie umiem na dluzsza mete... :(

Gość ewelina001
bylimsy 5 lat ze soba on od dluzszego czasu mnie oszukiwal a potem kiedy ze mna zerwal wszystko zaczelo wychodzic na jaw . i oczywiscie wszystkiego dowiedzialam sie na koncu oszukal mnie . spotyka sie z inna . mimo ze chce wrocic to ja wiem ze to juz nie ma sensu i to bardziej boli. czuje sie bardzo samotna i zyc mi sie nie chce