Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olkfghgv

co myslicie o tych butach ?

Polecane posty

Gość na wedkowanie w sam raz
no, moze obcas za duzy ale w koncu na rybach tez mozna sie pokazac, nie ? ew. na pokaz kota w butach

Gość khpthgf
heh nie wiem dlaczego sie wam nie podobają bardzo ladnie wygladają do ładnej figury:)

Gość Sathinenight
Ewentualnie do teledysku Roxanne.... Chociaz nie, teledysk juz nakrecono. Przykro mi. :(

Gość hlgkfdlg
no własnie tez brązowe mi sie podobają :) dlaczego miałabym nie załozyc do spodni,założe do jeansów,do legginsów z tuniką czy dlugim sweterkiem

Gość krjgth
sama mówisz ze sa sliczne,mi sie wcale z kurwa nie kojarzą,a jak mi sie cos podoba to to kupuje i nie obchodza mnie opinie ludzi którzy po moich butach stwierdzaja ze jestem kurwą

Gość Kachna12345
brązowe górą!!!!!!!

do leginnsow i tuniki czy swetra faktycznie swietnie, nie pomyslalam. do dzinsów - jako tako, do rurek ok, wiadomo że do szerszych odpadają. ogólnie - ja bym brała:D

sam gol buta nawet ok, ale cala reszta brzydka i za dlugie jak dla dz...

Gość a mi się podobają
fakt że zaraz przyczepią ci etykietkę kurw***** :/ Mnie zadowoliły by takie kozaki, troche niższe, ale z takim spodem czyli obcasem i podeszwą.

Gość kbvbfv
ale które Ci sie podobają te gładkie? ja wlasnie musze zmierzyc sobie noge bo jesli zakrywaja kolano to spoko ale jesli sa do pół uda to jest przesada a etykiety mnie nie obchodza:)

Gość Chopok
niezły KAŁ

Gość Anq25
Matowe ok. ale tylko do rurek albo bardzo dobrej jakościowo tuniki...do tanich jeansów i obcisłych sweterków będą wyglądać tandetnie. A już na pewno do sukienki fatalnie...chyba że w stylu bombki...tylko ubrania o oryginalnym kroju i z dobrych tkanin będą dobrze wyglądać...

Gość Anq25
te botki paskudne

Jeśli chodzi o kozaki, są ładne, jeśli chodzi o wzór, ale bez rewelacji. Poza tym mam wrażenie niestaranności wykonania? Dziwacznego materiału? Sama nie wiem, coś w nich jest nie tak. Botki są super, ale akurat ja jestem fetyszystką, nie liczyłabym się z moim zdaniem :)