Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmmmmonikaaa

MIAL ZADZWONIC, NIE ZADZWONIL-DLACZEGO ONI TACY SA?????

Polecane posty

Gość mmmmmmmmonikaaa

Mieszka daleko,.Wyslalam mu kartke na urodziny juz jakis czas temu, doszla wczoraj, czyli dzien przed jego urodinami, ktgore ma dzis. Zadzwonilam o 11 rano z zyczeniami , potem cszybko powiedzial ,ze oddzwoni i...nic. Zapomnial?

Gość mmmmmmonikaaaa
jak zadzwonilam to potem mu sssma jeszcze wyslalam z zyczeniami... jest mi przykjro serio. pewnie zabawia sie z jakas laska:(

Gość mmmmmmonikaaa
jak dostal kartke, to napisal mi smsa: DZIEKUJE ZA KARTKE.JESTES SLODKA.CALUSKI

Gość pociecha23
po smsie od niego wnioskuje ze nie zalezy mu na tobie

Gość mmmonikaaaaaa
dziekuje za odpowiedzi. on mi codziennie przysyla smssy,ale krotkie, w sumie nie pisze nic o sobie tylko: milego dia.buziaki/milego popoludnia.buziaki/dobranoc i slodkich snow tak mi pisze... on mieszka za granica, nie jest Polakiem...

Gość daisy88
do mnie też nie oddzwonił... już 3 tydzień. Dałam sobie spokój . Najgorsze jest to, że totalnie tego nie rozumiem, bo to on zabiegał przez cały czas i wydawało się , że mu zależy. Ehh życie.

Gość mmmmonikasaaaaaa
dzieki Kant.tak postapie. Nie bede mu odpisywala. Niech sobie pomysli:(

Gość kredens
nastepna polska szmata dajaca dupy wszystkim tylko nie polakom

Gość mmmmmonikaaaa
wiesz Daisy, to byl pierwszy facet z ktorym sie przespalam po moim dlugim 6 letnim zwiazku . Bylo cudownie...dlaczego oni tacy sa?:(

Gość mmmmmmmonikaaaaa
no ale jak obiecal ,to myslalam ze oddzwoni za chwilke.Powiedzial-zadzwonie pozniej. widac, ze sie spieszyl czy cos,byl w pracy. No ale bez przesady... nie bede juz mu nic pisala .to jest straszne. czuje sie ponizona.

Gość daisy88
u mnie też było cudownie... wydawał się idealny i zachowywał się tak jakby naprawdę mu zależało... a teraz totalna olewka... no cóż... jeśli on jest za granicą to może po prostu nie chce związku na odległość i dlatego stara się trzymać dystans.... u mnie to zupełnie inna sprawa... :(

Gość kredens
i tak masz sie czuc corko psa!

Gość mmmmonikaaa
on nie mial dziewczyny jak sie poznalismy!!!! chociaz wydaje m isie, ze kogos pewnie ma, bo ma duzy apetyt na "te sprawy".Ja nie wiedzialam ,ze ze mnie jest tez taki wulkan. 6 lat w zwiazku i czegos takiego nie bylo hehe.

Gość mmmmnoikaaaa
Daisy, ide spac. Jestem ciekawa, czy jutro cos bedzie pisal:/ pewnie tak, bo sobie przypomni ,ze mial do tej idiotki zadzwonic:( Poszukajmy sobie lepszych facetow.... chociaz tamten mi sie bardzo podobal...Mial to cos, ten ogien w sobie...

Gość ferb
a kto by chcial taka kvrwe jak Ty moniko!

Najwidoczniej uznał że nie jesteś tak ważną "rzeczą" aby być wobec ciebie lojalnym. A nawet jak napomniał to... czy o kimś kogo się lubi zapomina? Nieładnie.

on mi codziennie przysyla smssy,ale krotkie, w sumie nie pisze nic o sobie tylko: milego dia.buziaki/milego popoludnia.buziaki/dobranoc i slodkich snow" są takie kobiety jak autorka którym takie esmesy w zupełności wystarczają by czuć sie szczęsliwymi , zakochanymi i spełnionymi w miłosci i związku .... do pewnego czasu ... aż do wyładowania baterii w jego tel.komórkowym ;)

Gość mmmmonikaaaa
kurcze, smutne to:( dzis mi wyslal o 14.00 tak jak zawsze: Milego dnia i duzy calus. O 19.00 : Dobrego wieczora i duzo caluskow. Tak mam codziennie, nie pisze nic o sobie, o mnie sie tez nie pyta.Jest to troszke niemile, bo chcialabym ,zeby sie pytal. Jak sie spotykalismy, to tez byl malomowny ...

Gość mmmonikaaaaaa
Jesli teraz mi przyslal te 2 smsy to czy naopisac do niego ,czy czekac, czy co robic... nie bylam nigdy w takiej sytuacji...

Gość mmmmonikaaa
?

Gość nmmmmonikaaa
Moim zdaniem ,tzn tak to przeczuwam,ze on byl z jakas...zabawil sie zeby nie byc samemu w ten dzien:(

Gość salapacha
moze nie uwierzysz ale moj facet tez jest obcokrajowcem tez ma urodziny i tez mi nie odpisal:P czy Twoj ma moze na imie ray?:P

Gość uuuuuuuuuulka
czemu oni po prostu nie powiedzą że nie chcą być w związku na odległość tylko zapewniają o swojej miłości. Ja tez jestem z obcokrajowcem i tez mnie olewa. ale to on to chciał ciągnąć jak wyjadę tylko po co.

Gość moonikaaa
nie, nie ma na imie Ray hehe. W sumie bylo nam dobrze i cudnie w lozku(pierwszy raz tak mialam , nigdy nie czulam tego, co przez te 6 lat). Pewnie zbytnio sie nie przejmuje, dlaczego nie odpisuje... ciekawe, czy jutro cos napisze. Pytam sie go-to przyjedziesz do mnie? a on-pracuje, nie mam wolnego, a ja- no to na sylwestra i swieta bedziesz mial wolne.. i tak w kolko.szkoda sobie robic nadziei... Jakby mu zalezalo to by za przeproszeniem "z gowna" wyszedl zeby tylko zadzwonic:/ i to ja jeszcze tracilam kase i zadzwonilam:/czuje sie zle z tym... glupio mi:(

Gość smokyyy
największym błędem jaki popełniają kobiety, to wyłożenie kart na stół od razu. Faceci lubią tajemnicze kobiety o które muszą się starać. Jeśli pokażesz od razu co czujesz, to jesteś na przegranej pozycji, bo facet będzie wiedział, że ma kobietę w garści i przestaje być dla niego atrakcyjna

Gość mmmmonikaaaa
Ja dzis np nie odpisalam mu na sms. Ale nie wiem, czy dalej mu nie odpisywac? Jutro............. pojutrze? :( nie wiem co robic, bo wysyla mi typu-milego dnia.buzi.itp.

Gość smokyyy
co to w ogóle za smsy bez sensu? nie wiem jak możesz żyć w ten sposób... Kobiety chyba lubią cierpieć. Znajdź sobie faceta, któremu będzie zależeć na Tobie