Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmmmmonikaaa

MIAL ZADZWONIC, NIE ZADZWONIL-DLACZEGO ONI TACY SA?????

Polecane posty

Gość mmmonikaaaa
Wiesz, polaczyla nas namietnosc.W sumie nigdy nie rozmawialismy o wspolnej przyszlosci. nigdy ... Oficjalnie nie jestesmy para.. tak sobie teraz mysle, ze dalam sie wykorzystac.Nie powiem, byl mily itd bylismy na kolacji, zadbal o moje potrzeby jak bylismy razem... Ale chyba jemu chodzilo o seks.Teraz nie jest mozliee, bysmy sie zobaczyli (on w innym kraju),wiec nie chce m usie starac czy cos takiego...nie wiem tak m isie wydaje, bo facetem nie jestem...

Gość no to powiedz jeszcze ze on
jest italiano. jesli tak, mialabym wiele do powiedzenia, bo zylam w italii 12 lat :-p

Gość mmmonikaaa
hehehe jest Albanczykiem, ale wlasnie mieszka i pracuje w Italii:P

Gość I am so sorry for you
no to wszystko jasne

Gość mmmmonikaaaa
tak w ogole to na poczatku myslalam ,ze on jest Wlochem (taki typ z urody), dopiero jak zajrzalam do jego paszportu to patrze a tam Albanczyk. No to ja sie go pytam-dlaczego mi nie powiedziales, ze jestes Albanczykiem,a on -bo nie pytalas... tzn poczulam sie troszke oszukana bo z zalozenia jak ktos mowi biegle p owlosku, wyglada jak Wloch i jesli na dodatek mieszka w Italii to przyjmuje za to ,ze ta osoba jest tego pochodzenia...

Gość I am so sorry for you
no nie pytalas to co mial mowic.

mmmonikaaaa Wiesz, polaczyla nas namietnosc" do Ery ,Idei , Play, czy Plusa ? :P

Gość no to powiedz jeszcze ze on
oh dio,,! nastepna naiwna :-0 :-0 :-0 to tak jak jakis glupi wloch zagadywal mnie przy barze i gdy placilam za siebie zobaczyl,ze mam funty i stwierdzil,ze jestem angielka. na co ja do niego: a gdybym miala jeny japonskie, to znaczyloby,ze jestem japonka??? :-0 :-D kobieto, we wloszech byle marokinczyk,czy wlasnie albanczyk, itd mowi po wlosku, gdyz zyje w tym kraju!!1 proste!! namietnosc ich polaczyla...... :-0 :-0 :-0

Gość mmmmmmmon ikaaaaa
napisal mi dzis o 13.00 : Zycze milego dnia.calus Nie wiem sama, odpisywac czy nie, czy cos... :/ czy czekac, az on sam dojdzie do wniosku, ze cos sie dzieje...bo nawet jak nie odpisuje to go wcale nie przeraza.Nie pomyslal,ze moze cos mi sie stalo eh...i dlatego nie odpisuje... mogl chociaz zadzwonic:( poczekam moze na rozwoj sytuacji

Gość on poprostu
ma Cię w d*** Miłego weekendu :P

Gość mmmmonikaaa
:/

Gość tralallaina
Autorko, on pisze te sms żeby podtrzymac kontakt ,ale tylko w takim celu że jakby co,że jak przyjedziesz do Włoch to może mu się znowu trafi:(,łóżkowa przygoda.Taki facet jest nawet w stanie przylecieć do Polski jak się poczuje bardzo samotny żeby się przespać z Tobą i wrócić spokojnie z powrotem.Daj sobie spokój,to tylko utrzymywanie kontaktu po coś,ale w żadnycm razie nie jest to chęć bliższej i dłuższej znajomości

Gość mmmmonikaaa
czyli jednym slowem nie odpisywac? czy tez tak sucho odpisac, bez emocji..szloda tylko kartki, dalam 10 zeta za nia:/

Gość mmmonikaaa
jak dzis cos napisze, to mu odpisze... wczoraj wieczorem nic nie wyslal...

Dlaczego oni tacy są? Bo oni są tacy, że nie dzwonią a my jesteś takie, że siedzimy jak głupie przy telefonach i czekamy, aż zadzwonią. I koło sie zamyka.