Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

spoko panna

Kobieta Strzelec poszukuje partnera

Polecane posty

Jaki znak zodiaku byłby dla mnie odpowiedni? Kto ma podobny temperament? Byłam już z rakiem (cool oral, ale poza tym różnie), Koziorożcem (brutal) i Bliźniakiem (zero gry wstępnej). Panie i panów proszę o rekomendacje :P

no to wybor sie zaweza, zostalo juz tylko 9 facetow do wyboru. Jesli tak szufladkujesz, to lepiej od razu idz do zakonu albo sie powies.

blad. nie mozesz na podstawie mizernego materialu badawczego. zeby material byl pelny musisz przynajmniej wyprobowac po kilku osobnikow okreslonego znaku.......... ps: jestem strzelcem ;)

Mam zbyt małe doświadczenie żeby dobrze wybrać. Ale gdybym miała szersze to nie musiałabym zadawać pytań... Jacy są mężczyźni Strzelcy? Też tacy swawolni, jak kobiety? I jaki znak gwarantuje, że nie będę się nudzić?

jesli juz jestesmy przy chinskim horoskopie to bardziej celowe wydaje sie poszukiwanie partnera spod znaku .......... krolika ;) tudziez innego zwierzaczka bedacego symbolem "jurnosci" hmmmm "kogut"

Chiński bazuje na latach nie miesiącah. Byłam z królikiem - jeden fenomenalny, drugi (starszy od poprzedniego o 12 lat) beznadziejny i żaden tam królik, suseł raczej :P O panach spod znaku panny słyszałam że nudni i że potrzebuję bardziej temperamentnego znaku... Jak jest naprawdę?

Gość wuj
mozna jeszcze bardziej uogolnic: Kazdy osobnik z narzadem plciowym to fajans. Bylam juz z 1 i moge z cala pewnoscia to stwierdzic.

Gość asasd
ja jestem strzelcem

Gość a ja saperem

Gość milobero
To ja zapraszam na www.sexnk.pl Bardzo możliwe ze tam własnie znajdziesz swoją drugą połóweczke