Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieco_wkurzony

Jak byście postąpili

Polecane posty

Gość nieco_wkurzony

Nowa koleżanka mojej narzeczonej przesłała jej na emaila zdjęcia jakiegoś samotnego, podobno fajnego chłopaka, który mojej dziewczynie bardzo się spodobał i odpisała jej to oraz to że chętnie spotka się z nim na kawie. Ja się wszystkiego dowiedziałem i powiedziałem jej o tym że wiem co planowała. i teraz moje pytanie: czy bylibyście dalej z taką kobietą?

Jakby mój narzeczony tak postąpił to poważnie zastanowiłabym się czy nadal chcę za niego wyjść. Skoro ja mu nie wystarczam to niech spada do innej !

Gość olencjaaaaaaaaaaa
ooooooo nie. Jak by mój coś takiego mi zrobił to by już nie miał czego szukać, jestem wredną zołzą ale wierną!!! Albo ja i tylko ja albo wiele innych głupich panienek!! O nie!!

Gość olencjaaaaaaaaaaa
a tej koleżance to bym pokazała gdzie jej miejsce!! Już miałam taki przypadek z moim, że jego kolega mu pokazywał tzw. super laseczki. No i kolega już nie ma miejsca w naszym życiu od ok 4 lat :) a mój jest spokojny i grzeczny - i wie że jeden głupi incydent to będzie źle.

o kurcze:D ale chce spotkać się z nim na kawie w celu????

Gość nieco_wkurzony
tego w jakim celu nie potrafiła mi wytłumaczyć

to chyba sam wiesz czy masz ochotę mieć taką narzeczoną ba- ona chyba też powinna wiedzieć czy w ogóle narzeczoną chce być :)