Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kebab fajny

FAJNY facet......ale.....pracuje w BUDCE z KEBABAMI....

Polecane posty

Gość kebab fajny

znam fajnego faceta i gdyby nie fakt ze pracuje w budce z kebabami to bym sie z nim umowila. Rozumiem jeszcze rpacowac w czyms takim majac nascie lat albo w okresie studiow ale gdy ktos kto ma 27 lat od lat pracuje w takim miejscu to mnie strasznie zniechęca.przeciez wiadomo ze zarobi tam pewnie 1200 zł:( Wiem ze to zalosne co mowie no ale chcialabym miec kogos kto ma normalna pracę a nie jak jakiś studencik ktory tylko sobie dorabia.

Gość kebab fajny
W miedzynarodowej firmie. McDonalds

Gość kebab fajny
britnej pracuje w dziale handlowym.A owszem mialam tez takie rpace jak on ale to w czasie studiów.No ale w tym momencie nie wyobrazam sobie zaby zarabiac na zycie pracując nadal w solarium jak to pracowalam w czasie studiow zeby sobie dorobic:( a już nie umiem zrozumiec dorosły facet i ze nie szuka jakiejs normalnej pracy:(

Gość xddddddddddddddddddddd
" W miedzynarodowej firmie . McDonalds" haha dobre trzeba zapamietac

Gość kebab fajny
z waszego cynizmu wniiskuje ze wedlug was to normlane ze dorosly facet ma pracę za 1200 zł/mc i pracuje w niej juz 3 lata???

Gość hhgbhjfvnj
autorko, zaraz wszyscy cie objadą żeś ksiezniczka i materialistka, itd itd a juz widze jak te oburzone panie by sie z takowym umowily ;) zapomnij, i znajdz kogos bardziej odpowiedniego, taka praca zawsze bylaby problemem w ew zwiazku, pozdro dla normalnych

jak oceniasz ludzi na podstawie grubości portfela to współczuję. Daj chłopakowi spokój toż to mezalians przecież

Gość OjBoli
pustaki zrobione sa z gazu i betonu

Gość czikitita
a twoja pensja nie wystarcza ci na kozaczki i bluzeczki? jeszcze biednego chlopaka chcialabys oskubac? faktycznie jak cie tak boli ze pracuje w budzie z kebabeb i malo zarabia to daj mu spokoj! materialistko zalosna

Gość pusta jestes
Ty sie babo ciesz ze wogole ma prace bo kupa ludu jej nie ma i mieszka na garnuszku z rodzicami. Takie sa czasy

Gość coza pustak
Szukasz sponsoringu to szukaj gdzie indziej. To pewnie normalny ciezko pracujacy chlopak

Gość kebab fajny
hhgbhjfvnj ciesze sie ze tez masz podobne zdanie bo juz zaczelam myslec ze zalezy mi tylko na kasie.No ale z drugiej strony jestem juz dorosła a nie jakas malolata.chce sobie ulozyc zycie i dlatego sama tez nie poszlam na latwizne i nie zostałam w solarium bo jednak czym czlowiek bardziej dojrzaly to powienin tez byc bardziej zaradny, odpowiedzialny. ja jestem dziewczyna i mam takie podejscie a nie rozuemim dlaczego facet przed 30tką nie ma zadnych ambicji.Dodam ze ejst naprawde fajny, wygadany i przystojny.Nie mialaby problemow ze znalezieniem normalnie platnej pracy

Gość zal.pl
Mam nadziej ze kopnie cie w d.... jeslki nawet zagadasz

Gość ja powiem tak ....
no to się z nim nie umawiaj i nie rób tutaj niepotrzebnie problemu znam ludzi co pracują po 20 lat i zarabiają po 1500 zł na rękę i mają rodziny ....lepiej że chłopak pracuje jakby miał siedzieć przed blokiem w dresach z piwem w ręku prawda ?

Gość kebab fajny
smieszy mnie jak mowicie ze szukam sponsora itd.To nie o to chodzi.Sama zarabiam na siebie ale wiazac sie z kims chce zeby i on potrafił zarobic na dom w razie jakiś przejsciowych problemów.A z 1200 zł to watpie ze dalo by sie przeżyć:(

Gość kavior
czikita, :pusta jestes" i coza pustak LOL padłem jak przeczytałem. ta emanująca z was zawiść, zazdrość. masakra :/ ps. "pusta jesteś" jak ktoś jest chuja wart to nie znajdzie dobrej pracy.

Gość hhgbhjfvnj
autorko, nie sluchaj tych oburzonych niewiast i niespelnionych facetow co ci tu jada :) kafe nie jest dobrym miejscem na tego typu dyskusje, po prostu trzymaj sie swojego zdania, goscia olej. sama popelnilam blad i bylam w zwiazku z prawie 30letnim facetem ktory ciagle szukal normalnej pracy. a raczej 'szukal'. pozno ale otrzezwialam milego dnia zycze:)

to pewnie nie będzie miał problemów ze znalezieniem normalnej ułożonej dziewczyny... nie rozumiem po co założyłaś topik bo jak Ci wszyscy uświadamiają Twoje egoistyczne i materialistyczne podejście to brniesz w tym dalej. Szukałaś rad i je dostałaś. Jak się uważasz za osobę lepszą i zaradniejszą od chłopaka z budki z kebabami to się z nim nie wiąż i tyle

Kobieto ale to jest facet z którym ewentualnie miałabys sie uówic. Nikt nie każe Ci za Niego za maz wychodzić. Bo nie wiem z jakiego względu przeliczasz juz Jego zarobki. Pytałas sie czemu tam pracuje? Może lubi. Skad wiesz ile zarabia i czy nie szuka czegos innego?

ciekawe... zadna z Was nie patrzy na to co soba reprezentuje facet odnosnie ambicji i wyksztalcenia? rozumiem, ze jak z takim zajdziecie w ciaze to z tych kebabow utrzyma Was i dzieciaka:-O

Po drugie Ty piszesz że bys sie z Nim uówiła ale ..Jego praca itd. A skad wiesz, że On chciałby umówic sie z Tobą? Moze On nie szuka dziewczyny która pracuje w dziale handlowym.

Gość kebab fajny
Britnej wiem ile zarabia wiem tez ze gdyby szukal innej rpacy to nie siedzial by w tej budce 3 lata

Gość kebab fajny
Britnej on chce sie umowic z dziewczyna z dzialu handlowego wybraz sobie

Gość wracaj do bialych kozaczkow
Jaka materialistka.... Jakbym mial miec taka dziewczyne to krzyzykn a droge

kebab fajny ale skad wiesz? Powiedzial Ci, czy sie domyslasz? Czy może wiesz jaka jest srednia zarobków tam? A może to Jego budka lub rodziców i ma tam lepsze warunki niz mogłoby sie wydawać.

Gość kebab fajny
Tamari dokslanie o to mi chodzi. Boje sie ze umawiajac sie z kims takim zaurocze sie i wtedy nei tak latwo sie wycofac ze zwiazku dlatego juz teraz zastanawiam sie czy warto sie z nim wogole umowic