Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facecik_luzaczek

czemu 99 kobiet tak nie wygląda?

Polecane posty

Gość sztuczna sucz z Playboya

Gość jakby je obrobili w photoshopi
e to też by 99% kobiet tak wyglądała ;)

Gość facecik_luzaczek
w photoshopie mój penis ma 34 cm

Gość facecik_luzaczek
wcale nieprawda! mozna obejrzec sobie ta laske na youtube, ma super cialo i wspaniale piersi. niestety 99% kobiet z duzymi piersami ma zwisy, ktore nie stercza tak pieknie jak u tej pani.

Gość brad pitt miałby szansę
ale jeśli nie wyglądasz jak on to...hahaha marnie to widzę! :)

ech... tylko 99 kobiet..? :D :D :D A jest ich miliony, wiec czym sie martwisz :D PS. Obrobione w Photoshopie :O Sztuczne jak cholera:O

Gość silikony zawsze sterczą

Gość też sobie zrobie silikony
:) już w marcu :) mam upatrzone wkładki będę mieć tzytzki tej samej wielkości co krupa

Gość facecik_luzaczek
masz cos przeciwko silikonom? ja bym nie mial nic przeciwko, gdyby moja laska miala :D

Hehe.. Kiedys dla porownania zrobilam sobie zdjecie nago i przysiedzialam troche w Photoshopie. Zmienialm sie w super laske, naprawde jak pokazalam to zdjecie mojemu chlopakowi to nie mogl mnie poznac. Programy graficzne maja wielka moc

Gość hahahaha nie a a
99 kobiet w skali swiata to malo, nie uwazasz?

Gość www.tnij.org/crazy2010
bo nie każda kobieta sciągneła już z sieci photoshopa

Co zrobić, żeby usprawiedliwić własną niemotę, lenistwo i zapuszczenie? Wypowiedzieć magiczne zdanie: tee ładne są obrabiane w photoshopie. :P Kulturystów pewnie też się obrabia. I tylko Pudzian miał chujowego grafika :P Nie ośmieszajcie się. Są laski mega zgrabne i zładnym cycem. Starczy spojrzeć na niektóre własnoręcznie cyknięte zdjęcia, które nastki zamieszczają w necie.

Moze i ma. ALe gdybys zobaczył ja rano bez makijażu, nieuczesana, patrzył byś tylko na wolory, które wymienileś :O

Gość Endrias
A Twoja stara tak wygląda? To pokaż fote. A jeśli wygląda inaczej to znaczy, że Tobie i " fotoszop" nie pomoże synek. Cóż z genami nie wygrasz.

Gość oczu nie masz
to ty naprawdę nie widzisz że ona ma nadmuchany silikon zamiast cycek? Rozpoznac nie potrafisz? Ogólnie plastikowy sztuczny lalkon z fotoszopu gdyby wszystkie kobiety były takie ulepione z plastiku...przerażające, na szczęście ja lubię kobiety wyglądajace jak rodzaj ludzki A kto może posuwać takiego plastikona? Wszyscy z wielka kasą którzy skłonni sa zapłacić, bo to płatna panienka ,bo tylko takie nie szanuja się i godzą się na playboja...czyli to jest dziiwka Zapłac dużo ...to posuniesz ...wygląd twój nie jest ważny, przy dużej kasie możesz nawet śmierdzieć i byc brudny...a ona poleci na kasę...to dziiwka

Gość DO facecik_luzaczek
facecik_luzaczek DAWAJ SWOJE FOTO!!!

Gość michallyna
jesli chcialby sie rznac z nia to musialby byc np. stolarzem i miec wlasny tartak :)

Gość no i super i tak pozoostanie
ty i fotki a w realu własna ręka, bo teraz ciało nawet ładnie zbudowanej dziewczyny już ci nie wystarczy chyba, że zrobi silikony i powiększy sobie usta a większość tak nie wygląda bo taki a nie inny zestaw genów otrzymała

Gość paula0192y
a nie raz ładna laskaq z brzydalem jest i na odwroy to wcale nie zalezy od wygladu

Gość X-ka
Ludzie. Spokojnie. Sam nick : facecik_luzaczek mówi sam za siebie. A próbowałeś pompki do erekcji? Wiesz no cięzko mi coś poradzić na ten Twój luz. Wstrzymaj powietrze hmmm może pomoże? Pracuj zwieraczami. Słyszysz? Zwieraczami :)

Gość JJ2J
depeche..... A Ty analfabeta?

Ja pierdolę... Tak, wygląda dramatycznie, te sztuczne cycki, chude nogi, nadmuchane usta... Macie problem ze wzrokiem? Super dupa, bez względu na to, kto i ile wysiłku w to ciało włożył.