Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facecik_luzaczek

czemu 99 kobiet tak nie wygląda?

Polecane posty

Gość jdhhefwh
hehehe jak obrobie podkrece swoje fotki to tez tak moge wygladc buhahaha zresztą każda laska po retuszu może:D

Gość JohhnyBrawwwwwo
Piękno jest pojęciem względnym a o gustach się nie dyskutuje. Dla mnie piękna jest Loren a dla innych będzie ona pomarszczoną babcią. Krupa mi się nie podoba. Miałem okazję oglądać ją ostatnio w TVN.Czemu służą takie posty, dyskusjom o pięknie? Ma się przez takie wyretuszowane zdjęcia przykro robić naszym dziewczynom?

Gość martynkoska 23
wiem, wiem że to Polka...w dodatku ma niesamowite parcie na szkło..no ale mniejsza o to, ładna jest i tyle, nie ma co gadać (pomijając fakt, że mnostwo osób pomaga jej w byciu takową) u nas wiele kobiet tez jest pięknych tylko zagonione obwiązkami nie potrafia o siebie zadbać. Mnie osobiście pdobaja się bardziej kobiety o egzotycznej urdzie, takie opalone czarnulki, ta trszkę szuczna ale każdy lubi cos innego.... Poza tym zaśliniłam sie na widok tego gostka ktorego ktos wkleił w poście wyżej..ehhh jaka twarz, jakie ciało...never ever nie iwdziałam takiego w naszych rejonach :/

Gość Bbbbuuu
Keczup a co Ty z nią dyskutujesz, przecież to idiotka. Albo założyciel topiku tylko pod zmienionym nickiem. To nienaturalne, żeby kobieta zaciekle broniła lali z playboya. Jak dla mnie piękna jest Lima, Casta, Heidi Klum itp.

Gość martynkoska 23
musztardko a ty trochę wyluzuj...za bardzo nowoczesna kobietę zgrywasz, po co??

Gość AxaDirect
Krupa jest obleśna.

Gość Ketchupek
martynosko 23 Widać, że jesteś normalną i ułożoną kobietą. Tak trzymaj. do Justynki_87 Co możemy poradzić? Przełączyć na inny kanał.

martynkoska 23 musztardko a ty trochę wyluzuj...za bardzo nowoczesna kobietę zgrywasz, po co?? Rybko, to nie tak. :) Tylko śmieszy mnie, jak o fajnym ciele mówi się, że "zrobione". Poddam się chętnie takim zabiegom. :)

Gość Ketchupek
martynoska 23 - uciekaj. Już Cie ta fladra chce poderwac. A fe, gdzie z lapami? Na dodatek he he marna prowokatorka i papuga. Jak ja napisalem cos milego to ta z "rybka" wyjezdza a jeszcze nie Wigilia. Liczysz na solidarnosc jajnikow?

Gość Bbbbuuu
Mausztardko - ale mózgów jeszcze nie przeszczepiają. Jeszcze musisz na taki zabieg poczekać.

Bbbbuuu Mausztardko - ale mózgów jeszcze nie przeszczepiają. Jeszcze musisz na taki zabieg poczekać. Na pewno Jesteś na bieżąco? No cóż... może trzeba więcej czytać, niż pisać.

Gość martynkoska 23
Ketchupek dziękuje za mily komplement do snu... :) Musztarda ( tak na marginesie niezłe ksywy..hmm..smakowite heh) tak juz jest że ciężko zaakceptowac coś lepszego niz my mamy ( przypadlość kobiet nazywana potocznie chorobliwą zazdrością :D) Ale pamietaj, każdy ma prawo d własnej opinii, ty widzisz w niej piękne ciało, ktos inny zobaczy sztuczna lalkę, akceptuj zdanie inncych i nie staraj sie na siłe przekonać do swoich racji...zwłaszcza męzczyzn ktrzy nie maja po co "oszukiwać" A jak tam mam gdzies ta Krupę, nie mam jej wymiarow ale za to jędrny biust, długie, gęste włosy i śliczne zielone oczy...no i wspaniałego faceta :) Nic mi wiecej nie potrzeba...:)

Gość Ketchupek
Ale zawsze może zjeść starą kiełbasę. Może jad kiełbasiany zadziała jak botox?

>>>Ale pamietaj, każdy ma prawo d własnej opinii, ty widzisz w niej piękne ciało, ktos inny zobaczy sztuczna lalkę, akceptuj zdanie inncych i nie staraj sie na siłe przekonać do swoich racji...zwłaszcza męzczyzn ktrzy nie maja po co "oszukiwać" A jak tam mam gdzies ta Krupę, nie mam jej wymiarow ale za to jędrny biust, długie, gęste włosy i śliczne zielone oczy...no i wspaniałego faceta Nic mi wiecej nie potrzeba... Masz rację. Ja się zawsze zgadzam z mądrzejszymi ode mnie. :D

Gość Maryjjana1
A ja tak sobie czytam komentarze i myślę, czego kobiety mają jej zazdrościć? Czy jeśli ktoś napisze negatywną opinię na temat komentowanego zdjęcia to znaczy , że już jest "kaszalotem"? Dla mnie ta modelka nie jest godna naśladowania ponieważ poddała się operacjom plastycznym. To ma zgubny wpływ na młode osoby, kurcze ile dziewcząt na forach pisze, że zbiera na operacje np. powiększenia biustu bo chłopak woli duże piersi. Ale doczekaliśmy czasów. Tylko złudne piękno fizyczne jest w cenie. Dobrze, że 99% kobiet wygląda inaczej, przez to Panowie mają w czym wybierać.

Gość Ketchupek
Dlatego teraz idz posprawdzaj czy pozamykalas drzwi a potem poczytaj bajke na dobranoc i idz spac :) musztarduniu.

Ketchupek Dlatego teraz idz posprawdzaj czy pozamykalas drzwi a potem poczytaj bajke na dobranoc i idz spac musztarduniu. Nie ośmieszaj się już bardziej. Dobranoc 🖐️

Gość Ketchupek
Ale ja sie spac nie wybieram. Mnie rodzice nie wyganiaja sprzed komputera. Okres masz czy co?:)

Ketchupek Ale ja sie spac nie wybieram. Mnie rodzice nie wyganiaja sprzed komputera . Okres masz czy co? Dziecko, ile Ty masz lat? Rzucaj takie teksty koleżaneczkom z tego forum. Idę spać, bo szkoda mi czasu na jałowe dyskusje. 🖐️

Gość Ketchupek
Dziecko ma 28 lat he he zatem dobrej nocy.Tylko zabierz misia.

Ketchupek Dziecko ma 28 lat he he zatem dobrej nocy.Tylko zabierz misia. « poprz. | 1 2 3 Ja nie mogę... zmień pieluchę. Paaaa.....

Gość Bbbbuuu
Nooo i niech się Dziewoja wyoddala i wsi więcej nie robi. Strasznie brakiem kultury powiewa.

Gość Ketchupek
Przyznaj sie , ty bys mi chciala zmienic? Ale to si e musisz w kajecik wpisac, ja taki latwy nie jestem.

Gość JohhnyBrawwwwwo
Johnny is back. Co mnie ominęło? A spać idziecie ....szkoda :) Depeche 15 I widzisz tu masz świętą i absolutna rację - Bellucci to prawdziwa Ikona przez duże "I".

Gość JohhnyBrawwwwwo
A pozwolę sobie zauważyć - gdzie to się podziewa sprawca całego zamieszania czyli niejaki założyciel topicu ?