Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aska 9999999888888

jestem tak straszliwie zalamna......

Polecane posty

Gość mam tak samooooooooooooo
serce chce mi wyskoczyc w nocy lapie oddech az mnie to budzi.1 rok 10 kg wiecej i tez nie jem, a jak zjem obiad to sie bardzo zle czuje . jestem senna. nerwowa. i mam straszny problem z wlosami. Jutro ide na kontrole yzn po wyniki.

Gość aska 9999999888888
dzieki moze sprobuje...pani doktor chce mnie wyslac na psychoterapie

chodzilam,mnie nic nie dala,ja uwazam ,ze ja czlowiek sam sobie nie pomoze to niestety nikt nam nien pomoze ,To tkwi w naszych umyslach,ta ksiażka jest fajna bo to pisala kobieta,ktora sama przez kilka lat chorowala na nerwice i opowiada jakim sposobem z niej wyszla. Skad jestes,bo ja spod Warszawy.

Gość aska 9999999888888
ja spod krakowa

jesien sredniowiecza z tej laski a ja sie martwie ze jestem gruba :) ale przynajmniej biust mam ladny to jest ogromne pocieszenie.wlasciwie jabky nie brzuch byloby ok...

pojde do tej mojej pani doktor co zawsze chodze zobaczymy co mi powie...ogolem bardzo nie przytylam tylko ten brzuch wlasnie...dlatego mnie to dziwi....zobaczymy.boje sie ze mi da leki i przytyje jeszcze bardziej a tego juz nie zniose..:(

to musze i tak isc po skierowanie.zobaczymy co ona powie na te wyniki...bo bylam teraz u innej