Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina001

samotnosc po rozstaniu

Polecane posty

Gość ewelina001

bylam w zaiazku 5 lat .rozstal sie ze mna nie umie bez niego zyc skrzywdzil mnie a ja mimo wszystko tesknie za nim minelo juz dobrych pare miesiecy chce wrocic a to boli jeszcze bardzoej bo zepsol to co mogloby kwitnac i byli bysmy szczesliwi a tak musze zyc z ta swiadomoscia ze moglo byc tak pieknie...

Gość Ewaldi
kobiety zawsze żałują dopiero po fakcie i płacząc w poduszkę zastanawiają się co było powodem, że nagle bańka pękła

Gość ewelina001
boli bardzo boli nie umie sobie z tym radzic mimo ze minelo dobrych pare miesiecy zastanwiam sie nad powrotem moze mu wybaczyc juz sama nie wiem jesli bedzie to trwalo dlugo a ja bede sie z tym meczyc moze mu spowrotem dac szanse juz sama nie wiem...

Gość Ewaldi
obstawiam, że on już nie będzie chciał wchodzić do tej samej rzeki, w życiu są takie sytuacje, które się zdarzają tylko jeden raz i nigdy więcej się nie powtórzą

Gość ewelina001
tylko o to chodzi ze on chce wrocic tylko ja mowie ciagle nie ! ale czuje inaczej ze chcialabym wrocic ale boje sie ryzykowac

Gość Ewaldi
powroty nie mają sensu, będzie ciagłe wspominanie przeszłości i będziecie się mordować trzy razy w tygodniu