Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

spoko panna

Jak ZMNIEJSZYĆ libido?

Polecane posty

Zauważyłam że tu wszyscy raczej mega podjarani i podkręcają się jeszcze bardziej... mnie jednak zależy na skutku odwrotnym :) Myślę o seksie niemal bez przerwy, pomimo że staram się bardzo intensywnie skoncentrować na pracy.Czasami mam wrażenie, że w tej dziedzinie mam psychikę faceta :P Nie jestem jednak nimfomanką, nie chcę iść do łóżka z przygodnie poznanym mężczyzną... Jak zmniejszyć napięcie seksualne?

Gość musisz sobie znaleźć
faceta, który cię zaspokoi. A swoją drogą ile masz lat?

Gość kostki lodu polecam
albo sobie wyobraź jakiegos mało seksownego facet który sie do ciebie dobiera możesz też liczyć do tysiaca jak cie nachodzi albo...

... zaczęłam już biegać, ale niewiele to daje... Budzę się nad ranem i myśli powracają... Tymczasowo nie mam faceta :(

Gość a ja wole ryby
wal wode przez tydzien i do tego pal dwie paczki dziennie - po tygodniu na nic nie bedziesz mial(a) sily ..hehe to taka samodegradacja:D

Gość Zacznijcie brac pigulki
Podobno najlepiej zmniejszaja libido

Gość Anita 28
Też mam z tym problem Non stop musze nosić wkładki bo cały czas mam mokre majtki Mąż absolutnie nie jest w stanie mnie zaspokoić, bo jemu wystarczy dwa , trzy razy w tygodniu a ja bym chciała dwa razy dziennie. Boje się że to w końcu doprowadzi do rozpadu związku, tym bardziej że z powodu mega libido zarzyło mi sie zaliczyć skok w bok. Boje się że zdradzanie wejdzie mi w krew a naprawde nie chce tego robić :( Moje hamulce moralne sa coraz słabsze, boję się że stracić męża a zdradzanie i myśl o kolejnych przychodzi mi coraz łatwiej Chetnie poddałabym się jakiejś chemicznej kuracji byleby tylko miec normalne libido Ktoś pisał o pigułkach, ja biore i nic nie daje, moze to problem psychiczny i jesem nifomanką.

Gość adiiiiiiik
po prostu nalezy siebie ostro potraktowac, bez uzalania sie nad soba, i bez takiego pierdu pierdu. Przede wszystkim nie uciekac w te mysli, nie rozbudzac sie celowo, zajac sie czyms innym. Wszystko zaczyna sie od mysli, wiec mysli nalezy przekierowac w innym kierunku. np. Praca, obowiazki codzienne, zainteresowania, hobby, rodzina, znajomi, sport, przyjaciele, podroze, rozwoj itp.