Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milosniczka434343

dlaczego kobiety stosuja pampersy i daja dzieciom sloiczki

Polecane posty

Gość milosniczka434343

Ostatnio przecztalam ze stosujac pampersy naraza sie chlopcow na bezplodnosc z powodu przegrzania w pieluszce. Ja mam synka i przechodze na tetre. Co do sloiczkow to moj synek nie chce ich jesc i musze mu sama gotowac. Wy tez powinnyscie tak zrobic a nie lenic sie .

Gość misiazdzisia
Uwielbiam takie tematy:)

papersy bo wygodniej :) choc moj bardzo czesto smigał bez pieluchy a słoiczki mielsimy podejscie ale nimi pluł

Jak to ktoś kiedyś ładnie powiedział: "Nie jestem leniwa, mam tylko większe wymagania motywacyjne!" :D Poza tym słabe prowo! 0/10

Gość kkkkkk26
tu nie chodzi o lenistwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nam Pani dr wlasnie kazala dawac tylko sloiczki bo dziecko jest alergikiem a kupujac warzywa i owoce nawet te najdrozsze nie masz pewnosci ze nie sa pryskane bo niby skad takie piekne!!!!!!!!!! wiec nie obrazaj osob ktore korzystaja ze sliczkow, to sprawa indywiduala, jezeli chcesz to gotuj ale uszanuj decyzje innych!!!!!!!!!!!

Ja swojemu będę zakładać pampersy i dawać jedzenie jakie chcę, chyba, że będzie miało na coś uczulenie. O. :)

Gość o żesz ty twoja mać
to jest przykład matki polki;-) a jak okres dostajesz to zamiast podpasek uzywasz ligniny lub waty bo podpaska nie daj Boże powietrza ci nie przepuszcza i ci sie pochwa poci

Buhahahaha :) Dokładnie, zgadzam się co do tych podpasek :)

Gość misiazdzisia
Dlaczego kobiety(baby leniwe:))mają w domu zmywarki,pralki??Tarę brac i prac w misce.Wyrzucic telefon komórkowy,komputer(internet-źródło grzechu),telewizor(zamiast klan oglądac lepiej mężowi kapcie podac,zacerowac skarpetki pana domu,obiad ugotowac...).Radia nie wyrzucac:)!!!

Gość o żesz ty twoja mać
tak tak radio rzecz swieta bo jakby tak kontakt z baza i ojcem rydzykiem stracic to dopiero by byla apokalipsa

Gość o żesz ty twoja mać
tak tak tylko w bialym jeleniu bo inne przeciez zabijaja sa przyczyna krostek uczulen skazy bialkowej i zapalenia atopowego skory

Gość tak szybko jak przejdziesz na
tak szybko jak przejdziesz na tetre tak szybko wrócisz Bedziesz miała co 5 minut mokrą pieluche ,a dziecko nie bedzie się cały czas czuło komfortowo Co do słoiczków - nie są złe, te dania sa tak samo wartosciowe jak gotowane w domu , jesli nie bardziej

Gość misiazdzisia
Ej,nie mówmy o Toruniu...To inny temat,znacznie ciekawszy..Radio-to wynalazek na który nie trzeba patrzec by cos zrobic.Można męzowi uprasowac skarpetki(ach te cholerne bakterie),przeczytac najnowszy nr Pani Domu,umyc ubikację,zetrzec kurze...ugotowac pyszny obiadek ...itd

Gość milosniczka434343
moze uznacie to za provo ale ja nie uzwam podpasek tylko wlasnie ligliny po tym jak nie moglam wyleczyc grzybicy teraz wszystko jest ok. :)

to z przescieradłami :-D :-D :-D dobre , dobre :-D

Gość atramencik
Co do pampersów to jest to niesamowita wygoda dla mamy i dziecka. Wiem, bo testowałam tetrę i pampersy. Na zdecydowaną korzyść wypadły pampersy. I bez przesady z tą niepłodnością. Niby w tetrowej jest mniej ciepło? No, napewno mniej sucho i więcej odpażeń. A jesli chodzi o słoiczki to też jest niesamowita wygoda. Mój synek do 10 miesiąca życia jadał praktycznie tylko dania ze słoików. Potem przeszliśmy na jedzenie domowe i to był jego wybór. Teraz jada wszystko to, co my. Ma 15 miesięcy.

Gość stasia z wielkiej wody
No własnie drogie towarzyszki niedoli..Idę sprzątac bo jak Władzio wróci to mi nagada,że ho ho..A tu jeszcze obiad niegotowy..

Gość a wiecie że
Radio M. i telewizjaT. są na skraju bankructwa?

miłosiniczko niewieżę :-)

* miłosniczko niewierze:-)

Gość o żesz ty twoja mać
zalezy tez jakich srodkow higienicznych sie uzywa bo wiadomo nie porownania miedzy alwaysami a biedronkowymi, chociaz w biedronie sa super wkladki higieniczne i jak dla mnie nie ma lepszych

Gość ntdt
Najepsze podpaski z Lidla !

lignina :D Bosko :D Na pewno jest zdrowsza, na pewno :O Będę to sobie powtarzać jak mantrę, to może uwierzę :) A nie ubija Ci się i nie wystaje spod parcianych majtek...? :) Ide prasować mężowi majtki zanim wróci z pracy :) słuchając jednocześnie radia :D

Gość wsadz w domestos
Nie rozumiem takich dziwnych kobiet jak autorka,ze teoj synek nie chodzi w pampersach tylko w tetrach i ,ze nie je sloiczkow to Twoja sprawa.nie musisz nikomu udowadniac co lepsze bo kazda matka o tym wie!!!!!!! jak lubisz prac zasrane pieluchy to powedzenia ci zycze albo stac przy garach to okej.Kzdy robi jak mu pasuje.

Gość słuchajcie a te
słoiczki to się daje tak prosto ze słoiczka czy trzeba je podgrzewac????

Gość słuchajcie a te
tz zawartość słoiczków :)