Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SZERSZEŃ

Gdy dziewczyna zdradza.

Polecane posty

Gość SZERSZEŃ

Mam taki dylemat czy jeszcze ciągnąć ten związek.Jestem z moją dziewczyną 3 lata.CZuje że mnie wali w rogi.Pierwszy raz zrobiła to na dyskotece, byliśmy tam razem a ona tańczla z moją siostra, ja skoczylem na piwko.Po dyskotece biorę jej telefon a tam esy od jakiegoś kolesia co go poznała na tej dyskotece i dała mu numer telefonu.Przepraszała i płakała.Wybaczyłem. Drugi raz była też na dyskotece z kumpelą ja pracowałemtego dnia do puźna.Miałem po nią pojechać i odebrać ją i koleżankę.Wchodzę na dyske a ona w objęciach jakiegoś kolesia.SZOK.Łzy w oczach podbijam do nich i jej pocis, kolo nie wie o co chodzi więc mu odpuszczam.Wysadza ją koło jej domu i znó przeprosiny i płacz, a ja debil uległem.Wczoraj wracam po pracy do niej do domu, nie ma jej jadę na parking a on w samochodzie z jakimś facetem siedzi.Jak mnie zobaczyli koleś wyp*****la samochodem a ja za nimi swoim.Ona wysiada i do mnie co ja odp****lam.Mówię jej że to ona odpi****la.A ona że to kolega ze szkoły i tylko rozmawiali, a była godzina 2.00 w nocy.Nie odzywam się do niej chodziaż mnie prosiła abym się nie gniewał.Co mam z tym zrobić.Podpowiedzcie.Narka.

Gość SZERSZEŃ
Może i masz rację. Bo jeszcze się później sparzę.

Miłość jest ślepa, dobrze to wiem, raz przebaczysz to zobaczy że tak "można" i będzie się powtarzało przez całe życie. Powiedz jej żegnaj i szukaj kogoś innego.

Gość SZerszeń

Gość SZERSZEŃ
Ale będzie mi ciężko, czy to minie???

Gość będzie ciężko ale mija
wszystko. Śmiesznie to napisałeś:D Co prawda nie jestem bywalczynią "dysek" ale nie wszystkie baby sa takie pojebane. Jeśli nie odpowiada Ci taka, znajdź inna i tyle:)

Gość taka sobie jedna ania
dala ci tyle dowodow zdrady, ze chyba slepy by nawet wiedzial, co robic... Nie badz glupi i nie daj sie juz wiecej nabrac na jej lzy!

Gość SZERSZEŃ
Jak jej powiedziałem że z nami koniec to ona płacze mówi że tylko mnie kocha i się zabije jak odejdę.Ciekawe czy jest do tego zdolna.Moim zdaniem nie.

przejrzyj na oczy jak ty sobie wyobrazasz wspolne zycie ty z dziekiem w domu a ona w aucie z jakims kolesiem:/

Gość SZERSZEŃ
Wybrałem. Zostanę gejem!

Gość zeszmacić się łatwo...
Kolego, odpuść sobie ją. Jeśli teraz robi takie rzeczy, to w przyszłości będzie tylko gorzej. "Straciłeś" 3 lata, nie trać więcej. Później ockniesz się z ręką w nocniku.Zachowaj twarz i swój honor, niestety tak w życiu jest. A ją możesz nazwać odpowiednio i tyle. Polecam kawałek w temacie, Paktofonika - Rób co chcesz. Jeśli nie masz, na youtube wpisz. Współczuję sytuacji i pozdrawiam.