Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...staram się być szczęśliwa..

Samotność i jej smak..

Polecane posty

Trzecia - dziękuję w imieniu ego ;) Panno M. - tylko nie Werter, tylko nie on! Co ja się przez niego wycierpiałem, jak trzeba było toto analizować w tą i w tamtą, wypruwać mu flaki, co oznaczało najmniejsze drżenie jego powieki i zafalowanie włosa na klacie. Echh. Człowiek z tej desperacji to aż durne rymowanki pisał całymi lekcjami, żeby wyżyć. Żeby przetrwać Wertera. Aż do samej matury mi durne rymowanki zostały.

panno M ten ból istnienia - czyli brak przystosowania do świata realnego , od krórego wydaje się , że tak bardzo odbiegamy :( - Bzdura - pisałem , że z tego można wyjść. Dlaczego nie wysłałaś maila ?

Gość soooonia
Wiecie co mi przed chwilą napisał przyjaciel " To Ty bardziej sie starasz o Niego niż On o Ciebie, prawda?"............................................eh..

wyssany...tylko nie bij;) nie mialm czasu zalozyc...a teraz to mi sie juz nie chce.. a mozesz tak po krotce napisac tutaj..? not.-zaczynasz miec cieta riposte :P

sonia-pewnie Ci ,co Cie znaja wiedza w czym lezy problem... moze porozmawiaj z nimi szczerze,moze czegos sie dowiesz..

Gość trzecia czarownica
damo--->trudne pytanie..czasem myślę,że wolałabym się nie urodzić..a jednak mam w sobie tą wolę istnienia, bo gdybym jej nie miała, przyszłaby odwaga,by skończyć ze sobą ...więc skoro ostatecznie wybieram życie, to chcę je uczynic możliwie lepszym i znośniejszym.

Gość soooonia
Czasem prawda boli ale pora otworzyc oczy:(

oj wyssany moze byc jutro...ale czy Ty cos nie krecisz? obiecujesz juz ktorys raz ,a pozniej mowisz ,ze nie chcesz macic ,zasmiecac,przeciez chyba po to jest ten topik..

Wiem, że trudne.. Całe życie jest bardzo trudne :( Jak już żyję, to żyć chcę, ale w podświadomości, to chyba wolałabym nie istnieć..

Ale to nie była riposta ;) Choć porównanie do House'a u Tajemniczej to komplement. No ale nie mam takiego Housowego zarostu jak Dama lubi. Więc House wybrakowany. :P

Gość SZCZEESLWEGO NOWEGO ROKOKU
To sie nie staraj tylko bądz szczesliwa..mozna..przeciez wiem ja wiem🖐️

panno M dobrze , już piszę elaborat ale cały czas myślę o niebieskich migdałach ... czyli ...i nie wiem czy wyjdzie :D Padme ... ech , ech ...

no chciałam zaistnieć na forum, ale niewiele mam do powiedzenia, albo raczej nie chcę powtarzać tego co już inni napisali :-)

ojj..to pzrepraszam,nie wiedzialam ,ze to o to chodzi.:) ale cholera jedno mnie trapi...jak sie poznaliscie??bo jakos tak nagle mi tutaj ten Wasz watek uczuciowy wyskoczyl...czy cos pzreoczylam?czy to tak nagle Was strzelilo..?;)

Ehh.. czy to normalne, że gapię się na zdjęcie House'a przez dobre pół godziny ? Chyba się zakochałam ❤️ Ile bym dała, żeby musnąć policzkiem po Jego zaroście 👄