Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...staram się być szczęśliwa..

Samotność i jej smak..

Polecane posty

mój nastrój strasznie się zmienia w ciągu dnia.. bardzo dziękuję panno M. z tego co wiem, tym dowartosciowaniem kieruje się większość ludzi, tylko to nie jest takie czysto wyrachowane, kazdy się zakłamuję, nie potrafia się sami przed soba przyznać. to jest takie uczucie kiedy wiesz, że nie chcesz sie z kimś wiązać na serio, bo czujesz ,że to nie ta osoba, a z drugiej strony fajnie Ci w jej towarzystwie, bo jest np. miła, ładna i strasznie Cie lubi. dopiero kiedy on czy ona zaczynaja być nieszczęśliwi bo chcą czegos wiecej uciekasz i zachowujesz sie dziwnie, a po czasie xnów wracasz wymyślająć byle jaki powód, mówisz sory i znów korzystasz, a strona zakochana umiera w mękach. ja osobiscie nigdy tak nie postąpiłam, ale wiem, że tak jest na bank. powszechne zjawisko.

:) dopadło mnie ... :( wczoraj wieczorkiem ....po Sooooni minęło na szczęście po południu.... cały dzień się zbierało , tak jakoś byłem dziś z córką na obiedzie.....

witaj wyssany :) co Cie dopadlo? widze kazdy ma swoje gorsze dni,ale ostatnio chyba mamy wszyscy w jednym czasie.. no to chyba dobrze,ze sie widziales z corka?

wybacznie Kochani ale ja juz padam z nog,po calym tygodniu porannego wstawania :( milej nocy wszystkim i radosnego jutrzejszego dnia

to samo co Was wszystkich , straszna noc .... głównie upiory przeszłości :) , mój olympus " poszedł " już niestety na Allegro , ale to nic .... załatwię coś innego....

panno M jak tak dalej pójdzie , to staniesz się łamaczem męskich serc , czyli panną Koszową :)

Gość sooonia
Chciałabym,żeby mnie ktos przytulił...tak poprostu... eh.. Znowu to wszystko wraca..jakbym cofała się do tyłu:(

Gość sooonia
znowu chce mi sie płakać..nie wiem co mam ze soba zrobić :(

Gość sooonia
" Są noce kiedy nie chce się żyć..."....

Dwa takie koszmary dzisiaj . że ..., dawno czegoś takiego nie miałem, ....., córka ma reumatoidalne zapalenie stawów - mówiłem jej o tym na świętach , ale wyśmiała mnie , a nawet się obraziła :( - ciągnie się to do końca .... są na razie jedynie lekarstwa na spowolnienie...

Gość sooonia
Bardzo mi przykro....

słucha jedynie szwagra i cioci - lekarzy , a oni są tak "mądrzy " ....., jak ci w "Daleko od noszy " ;)

Gość sooonia
Czasem tak bywa..nic nie poradzisz..

ale pochodzą właśnie z tej drugiej strony naszego województwa , gdzie wszystkim niestety tak się wydaje :( ( myślę , że raczej nie znasz akurat tego " zagadnienia " - Padme coś wie naten temat :) )

Gość sooonia
Otóż znam

No to wiesz skąd pochodzi rodzina żony i jakiego rodzaju mogły być problemy od poczatku :D :D :D

Gość trzecia czarownica
hej wszystkim... :)

znam to, zbierasz się , jakoś ciągniesz do przodu, a potem nagle taki stan, jakby nigdy nic się z miejsca nie ruszyło, po prostu czarna rozpacz . ale nauczyłam się jednego: to tylko stan umysłu albo duszy (niestety), ale mija, mija jak ręka odjął. są dni kiedy udaje się spokojnie żyć i nie ma bólu. człowiek zachowuje świadomość swojego położenia, ale nie ma bólu, rozżalenia, poczucia, krzywdy i straty, nie ma lęku. trzeba to sobie przypomnieć,że to mija, rzeczywistość jest ta sama, a człowiek pokonuje swoją słabość i jest dobrze, lepiej, w każdym razie.

hej czarownico :) Padme :) rano już się bałem , ale bardzo spokojnie podeszłem do tego...i i udało się