Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy mam racje czy nie

Musze zerwac z moim facetem bo wstydze sie przed nim ze nie mam znajomych

Polecane posty

Gość czy mam racje czy nie

mam 27 lat i nie mam znajomych. Kiedys mialam ,nawet bawilam sie ale moje kolezanki dawno wyszly za maz, czesc wyjechala i koniec. Zyje glownie praca! Czasami wyjde z kolezanka z pracy ale to naprawde od czasu do czasu i koniec. Poznalam fajnego faceta przez internet. Spotykamy sie od 3 miesiecy. Widze, ze on ma jakis znajomych i wstydze sie przed nim. W koncu zobaczy ze jestem jakas dziwna.

Gość sooonia
Slabi mnie takie coś.. Zamiast sie cieszyc,ze poznałaś fajnego faceta to zastanawiasz sie czy zerwac znajomosc tylko dlatego ze masz mało znajomych.Zastanów sie sama nad tym co piszesz a najlepiej przeczytaj to na głos może Cie olśni. wr...

Gość nbmnjmh
Ej ale laska ma racjE! Ja tez bym sie wstydzila gdybym nie miala znajomych.A jak ona sie poczuje gdy facet powie jej: zrobmy impreze, zapros swoich znajomych, ja swoich wyjdzie na idiotke bez zycia towarzyskiego. Moim zdaniem najpierw powinna rozszerzyc grono znajomych a potem sie z kims wiazac!!!

Gość soonia
Błagam was!! Ja nie mam listy znajomych na 5 kartek A4 ale czy to powód rezygnować z miłosci? Ktoś Cie idrzuci bo powie ,ze masz 2 znajomych a nie 8??? Kobiety... Najlepiej go rzuć i nie dość ze będziesz miala znajomcyh to faceta też nie.Jesli będziesz wtedy szcześliwsza GRATULUJE. JAK BOGA KOCHAM NIE ROZUMIEM LUDZI

No to chyba pobiłaś rekord i powinnaś dostać tytuł "kobieta Z NAJBARDZIEJ TRYWIALNYM POWODEM DO ZERWANIA" :) ... hmm choć "mam wrastający paznokieć, więc z nim zerwę" tez by się plasował na wysokiej pozycji :D

Gość a ja pytam z ciekawosci
To co ma mu powiedziec jak on powie: zlaczmy naszych znajomych na impreze.. ????

Gość soonia
nareszcie ktoś tu mądrze pisze !!! Boze powiedz mu szczerze i otwarcie o tym,ze ich nie masz choćby jutro podczas spotkania czy rozmowy czy to takie straszne? Jest wiele ludzi którzy mają podobne jak Ty ale nie robią z tego tragedii. Facet na 99% nie zrobi z tego problemu

Gość karoryfer
ma powiedziec to, co tu powiedziala "mialam kiedys fajna paczke, a teraz kazdy ma swoje zycie i wszystko sie wzielo i rozlalzo, wiec moje zycie towarzyskie nie jest specjalnie porywajace. trudno." czy to powod do zamartwiania sie, a tym bardziej - do konczenia kolejnej znajomosci?

Gość bez znajomych- nie mam ich
ja tez nie mam zadnych znajomych.A moj facet ma.czasami on umawia sie z kumplami na piwko wieczorem a ja siedze sama w domu bo nie mam gdzie isc raczej nie mam z kim isc.

Gość ooo jaaa
PEWNIE ZERWIJ!!! Nie dość że będziesz bez znajomych to i bez faceta:) pozdrawiam

Gość bulte
niech mu powie zwyczajnie - sluchaj wiekszosc moich znajomych ma teraz dzieci, mezow/zony i nasz kontakt sie rozluznil. chetnie poznam twoich. ma na sile szukac znajomych ? moze jeszcze da anons zeby rozszerzac znajmosci i jej nie bylo wstyd przed facetem. ile my mamy lat? 13? 15? nie wiedzialam ze w pozniejszym wieku wilekosc kona na nk tez sie tak liczy.

Gość soonia
Bosh jak ja bym chciała mieć taki problem..

Gość bulte
jak bedzie robic impreze to niech zaprosi mnie :D chetnie przyjde a nawet wczesniej mozemy sie spotkac na kawie i poznac. czasem tez cierpie na brak znajomych wiec bedzie fajnie :p